teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Ovo je definitvno pobednik:
Konvertuje sve zivo u sve......
Jel neko zna sajt youtoube ili ostale gde se gledaju filmici? ovaj program je besplatan i sve sto gledate na ekranu mozete da prebacite na mobilni uz pomoc ovog programa.
Isto tako i bilo koji avi,mpg i bilo koji format u mp4,3g,rm i mnoge ostale formata a zove se
Internet Video Converter
I moze se nabaviti na sajtu www.interfejs.tv (uzivajte u ovom programu)
A jel postoji neki program kojim se skidaju klipovi sa interneta? Kao npr youtube i slicno ? Jel taj internet video converter skida klipove na racunar!?
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
nema veze kog je kvaliteta ali samo da ne secka.rezolucija 176x174 i sve ostalo na minimum.neznam koji mu je.a klipove podrzava kada prebacim bez problema!
i ja koristim xilisoft 3gp converter{imTOO} najbolji i naj jednostavniji po meni,mozes otvoriti bilo koji fajl i preraditi u razne formate tipa divx,mp4.........
masinac, ili iseces deo pesme, ili joj smanjis bitrate, znachi stavis na 22100 kHz i stavis 8 kanala mono... smanjices i velicinu fajla. Imas gomilu opcija, pa igraj se. Preporucujem ti Easy CD-DA Extractor.
Jel jos neko imao slican problem, naime do pre nekoliko dana, sve je bilo ok ali od pre nedelju dana kad konvertujem neki video fajl sve ide ok ali se na svakih recimo 3-4-5 minuta izgubi boja, postane crno-beli snimak i u gornjem delu se pojavi crna traka koja zauzima trecinu sirine displeja i na kojoj pise DEMO velikim slovima a traka po debljini zauzima recimo petinu displeja. Sve to traje nekih 15tak sekundi i onda se vrati boja i DEMO natpis nestane. Naravno konvertujem u .avi format kao i do sada.
Azimuth to znaci da koristis demo verziju konvertera, mozda je u pitanju smart movie, to se i meni desavalo dok ga nisam registrovao, to nije nikakav problem, samo moras da registrujes program.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
VladaII, postoji... Uzmes real player 11 i uvek kada se vidi video, iznad izadje mali prozor i pita da li zelis da skines video... Super je program....
P.S. izvini na (poprilicno) zakasnjenom odgovoru...
Ma nema veze Nisam ni ja bio doskora na netu, oskudacija....nije nego treba malo da se uchi, a odkada sam uveo kabel net uvek ima nesto da se radi na netu tako da odvlaci paznju...
Elem, real player 11, ja imam desetku, ali nisam primetio to...mozda je to inovacija ko ce ga znati..
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
Ja u tu svrhu koristim Add-on za FireFox, Media Pirate, a ima ih gomila jedna. Za mobilne telefone sa S60V3 ima par dobrih programchica, trenutno koristim emtube, i prilicno sam zadovoljan programom.
Za youtube koristite jednostavno keepvid.com klik kod mp4 save target as i upišete video.mp4 i otvorite u quicktime, a konverter je najbolji SUPER koji konvertuje sve tipove fajlova u bilo kom formatu i besplatan je.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.