***Novo okupljanje***

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

I ja sam za, mada nisam bio na prvom okupljanju! :D Ali, opet sad ova glupa skola :angry: , ali nacice se vremena.. Samo recite gde bi bilo okupljanje?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa mogao bih i ja da naletim. Elem u septembru sam ceo mesec u Moskvi, a za oktobar zavisi od dezurstava i slicno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

miodrage, ideš u Moskvu da posetiš ortake iz '90-tih, a..? :lol: Šaaalim se. Ima da dođeš, menjaj dežurstvo. Najbolje bi bilo "ukomponovati" da nas bude što više, kad momci iz Australije i Izraela dolaze, oktobar je OK.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

fuck, ja cu biti ceo septembar u Nemackoj, verovatno i prvu polovinu oktobra.... :unsure:

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

I ja sam ceo septembar u Nemackoj, ali u oktobru sam ovde... tako da moze oktobar! recimo tamo oko 20og!
Septembar ne... Oktobar DA!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Pa i ja u septembru idem na neke seminare,a pritom imam jos i ovaj ispitni rok,tako da bi mi vise pasovao oktobar,ali bice naravno kako se vecina slozi...
D500&E71

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

mmmm
i meni odgovara oktobar, ako vec septembar nije u igri, ali prvo, kao sto reci miskoni, da vidimo kada nam dolaze inostrani clanovi, pa da se korigujemo.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Pozdravljam incijativu za drugo okupljanje,stvarno bih voleo da upoznam dosta clanova ovog foruma i mislim da bih mogao doci ali u oktobru,ako me faks ne shebe,jer bas imam sad teske ispite. :dry:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Cool ja nisam imao zelju da dodjem na prvo okupljanje(ni sam ne znam zasto)ali kad sam citao utiske i gledao slike...aaaa moracu i ja da se stvorim tamo kako god znam i umem...samo polako treba da se napravi kao za prvo okupljanje...prijavljivanje da ne bude svi su hteli a par njih doslo :lol: :oops:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Evo i mene :)
Zainteresovan, naravno, pod uslovom da obaveze dopuste (što će u septembru biti jako teško, a u oktobru - posle 10.tog)
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

I meni je septembar natrpan ispitima,ali nije tesko odvojiti par sati za izlazak,osim ako to nisu par sati 31-og,4-og,8-og,24-og i jos mnogo 'og' :D
Hocu reci,oktobar bi bio mnogo elegantnije resenje za okupljanje :roll:

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

i ja bih da se najavim.

i da napravim mali request -

uclanite vashe drugarice koje su vr' ribe na forum, taman toliko da imaju razloga da dodju, i sve to pre nego dogovorimo datum :D

shalim se, volo bi d'upoznam gomilu vas, pogotovo gargamela, mijodrage-a, i modove ... i green-a
There is no knowledge that is not power

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Meni je potpuno svejedno kada, naravno probaćemo da se uskladimo sa Araphelom, i Greenom, ali mislim da je najbolje neki petak-subota (jer ćemo da zaglavimo, jeli :wink: ), a i velike su šanse da ispite imam tokom radne nedelje. A sve ostalo mi odgovara.

A ko hoće na Jelen Live, stvarno bismo mogli nešto da se dogovorimo........ Za početak Vlado baci mi broj na PP, ne verujem ni da će ga Miškoni propustiti, pa ćemo nešto da smislimo, a i ostali naravno :)

Igoritza daj nam dobar primer, ti imaš ribu a ne ko mi geekovi, a ona sigurno ima drugarice i tako to........... :P :D

:)

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Super ideja, i ja dolazim sigurno, petak ili subota bi najviše odgovarao zbog posla, a ova ideja za Jelen Live je takođe odlična, pozdrav svima do skorog viđenja.
Ghost

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Šta bi s tim okupljanjem, jel to zaboravljen projekat? Nove informacije su da sam ja slobodan od 30og. Ajmo dalje............

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

od mene ne ocekujte nista pre osmog oktobra,a mozda ni tada,mada evo,karta je kupljena i uredno spakovana sa pasoshima i tako to :lol: ali nikad se nezna :wacko:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Meni ntrenutnno najvishe odgovara posle 27.9...

Mogli bi danapravimo okup 12og oktobra...?Shta mislite?

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

I meni odgovara oktobar, i to bas pocetak, jer sam sad van Srbije. Nadam se da cu se uspjeti ukonponovati
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

meni sada odgovara sve posle 15. oktobra jer su najavili Eksurziju do tada pa nemam bas srece :x
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Ja ću možda imati nekih obaveza oko faksa (upis i tako to), tako da mi više odgovaraju subote nego petci (da ne objašnjavam sad zašto ako nekog baš zanimaju detalji ok, mada ne verujem), ali još uvek nije isključeno da mi i 12ti odgovara.

Mirko kad se vraćaš, i javi se na MSN nekad. Jel poručila komšinica? Jel stiglo? Daj neki detalj, sedim ovde u mraku i ništa ne znam :?

Zaključana tema