Slike i utisci sa prvog okupljanja foruma

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

:P
Chekajte ljudi da okupi sve slike prvo...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

blade_bre,

:lol: ... he he he ...ajde da i svi ostali okače svoje slike sa potpisom...da svi znamo ko je ko .... :lol: ... pošteno... ;)

... :lol: Šala :lol: ....al ako neko hoće ... slobodno...

Pozdrav... 8)
Poslednja izmena od Ninolina u Uto, 02. Maj 2006. 21:14, izmenjeno 1 put ukupno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

slazem se! sto bi vi znali ko je ko od nas a da mi ne znamo ko ste vi i kako izgledate? 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Dobro to znamo blade_bre, ali ne mozemo tek tako da govorimo ko je ko a pre toga da ga ne pitamo?Mozda se ne slazu svi da ih tek tako imenujemo... :wink: Mozda bi trebali da otvorimo u podforumu PROBA temu sa slikama forumasha ako bash zelite... :P

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

evo ako nekoga interesuje ja sam onaj u teget dzemperu na bele pruge :D ...

pozdrav

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Evo, ako nekoga interesuje, ja nisam ni bio - ono je moj klon... :D
Reče mi da je bilo super i da ste svi jako pozitivni likovi! ;)

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Krivo mi je sto nisam bio u mogucnosti da prisustvujem dogadjanju, (van zemlje) i nace da sa tu nebi propustio nema sanse! Ali eto ostaje nada da ce doci do jos kojeg vidjenja i da cu vam se prikljuciti :lol:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa naravno da će ih biti još. Vidim da ste me čekali kao "ozebli Sunce" :D Žao mi je što me nije bilo ranije, ali ja (relativno brz) Net imam samo na poslu, a danas je baš bilo da se radi :blinky: Evo upravo pokušavam da uploadujem slike na mail foruma, ali mi je nešto mnogo spora veza :shock: Ako danas ne stignem sve da pošaljem, sutra ćemo nekeko drugačije. By the way, ja sam onaj ćelavi sa naočarima u džemperu i teget farmerkama. :)

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

gargamel4, kad god ih pošalješ, dobro su došle. Eto, neke moje fotke su okačili na sajt, pa ih pogledaj. Verovatno svi već znaju da je kod većine širokopojasnih internet veza (ADSL, kablovski internet) upload 4 puta sporiji od downloada - kod mene je na ADSL-u odnos 256/64.
Ja sam onaj što liči na duha Kaspera, a što se tiče kvaliteta slika - zna e da se slike moraju smanjiti za Web, pošto im je puna rezolucija 2592x1944 (slikano aparatom od 5Mpix), otvaranje takve slike bi potrajalo, naročito kod onih koji još uvek koriste DialUp. Valjda će u nekoj bliskoj budućnosti brži Internet biti dostupniji svima, a ako nekog zanima, najmanji je problem staviti to na CD i dostaviti nekome, koga zanima nek mi se javi na mail ili PP, pozdrav.
Ghost

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Ja ocekivo neke supermene da vidim :D pa viste sasvim ok :D a devojke su ekstra moji komplimenti :wink: a idetifikacija je jako dobra stvar jer raste kvalitet pozdrav svima.!!! 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

E stvarno mi je zao sto Vam se nisam pridruzio, vidim da je bilo opusteno, e pa sledeci put ce i mene biti na tim slikama :)
Pozdrav... :)
HOX Titanium gray

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

kroko035, pa nismo hteli nikoga da sami identifikujemo javno, jer se o tome nismo prethodno dogovarali...a sad se već zna ko je ko na slikama, ko je želeo sam je sebe identifikovao... :wink:
Pozdrav... 8)

A što se tiče kvaliteta okačenih slika...onaj kome trebaju slike originalnog kvaliteta zna kome da se obrati za iste... :) ...na primer meni... :roll: A ostalima je sigurno dovoljno ovo što je okačeno, da dobiju realnu sliku o atmosferi...mnogi imaju još uvek dial-up konekciju...trebalo je prvenstveno na njih misliti... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Cekaj stani pazi vidi evo gledaj :)
Ko je sve slikao da bi znali kome sve mozemo da se obratimo...
Znaci Ninolina, Gargamel4, Nevidljivi. Jel' ima neko mozda slike sa svih digitalaca?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Lobachewsky, nisam slikala, ali imam sve do sada postavljene slike u originalnom kvalitetu...A to su slike koje je slikao Nevidljivi...Još su ostale slike koje je slikao Gargamel4...Možda i te slike dobijem, jer bi ih trebalo okačiti na forum...a ja imam brzu internet konekciju i photoblog na netu...A usput i osećam obavezu da se sve ovo završi i odradi do kraja kako treba... :D

Pozdrav... :wink:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

@Gargamela4 & nevidljivi, jel' mozete da napisete koliko ukupno megabajta zauzimaju slike sa vasih foto-aparata?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Slike iz mog fotoaparata kada se u punoj rezoluciji zauzimaju oko 49 megabajta, a ja sam ih snimio i smanjene na 800x600 i tako zauzimaju oko 4,5 megabajta, pozdrav.
Ghost

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ja imam oko 16-17MB. Kako mi je objašnjeno, slike šaljem po 2 na mail foruma, pa će negde (valjda ovde) biti okačene. Ako ne budu u punoj rezoluciji, onda pišite pa da se dogovorimo, jer mi net nije jača/brža strana (samo dial-up kod kuce) :)

Edit: 04.05.'06.@08:27
Uspeo sam da pošaljem sve što sam imao, u 3MP (oko1MB/slici), bez smanjivanja. E sad ako hoćete vi smanjite. Najvažnije je da vam je sve stiglo (ništa mi se nije vratilo), a obavestite me da li ste i dobili sve :)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Teško da mogu da budu u punoj rezoluciji, pisao sam već da bi otvaranje takve slike potrajalo, naročito kod onih koji imaju DialUp, a takvih je nažalost još uvek mnogo. Ko bude želeo slike u full kvalitetu zna već kome treba da se javi, već je napisano na postovima.
Ghost

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Kao što je i očekivano, atmosfera sa foruma se uspešno prenela i na druženje uživo. Nisam bio u mogućnosti da se i ja pojavim, moje izvinjenje. Neobično mi je drago da je sajt poslužio u ovu lepu svrhu, nadam se da me neće ništa sprečiti sledeći put.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Slike su zaista lepe, vidi se da je bilo super zabavno i zanimljivo! Ja sam samo delimicno pohvatala ko je ko, ostalo mogu da nagadjam :)
Pozdrav!!!

Zaključana tema