sugarcoated_ass napisao:E ljudi, srećan dan zaljubljenih svima koji ga stave.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Sent from mTalk on Windows 10 phone
sugarcoated_ass napisao:E ljudi, srećan dan zaljubljenih svima koji ga stave.
+1sugarcoated_ass napisao:Evo mene je npr. smorilo da se igram sa telefonom, da budžim nešto, čačkam i sl. ranije sam to radio redovno, a evo P9 lite mi radi sasvim ok tako da za tim nemam više ni potrebe.
Ali ono što najviše utiče je što većina ljudi nema više para da bi menjali telefone na svakih par meseci. Sećate se samo koliko sam ih ja izmenjao u periodu 2010. - 2013. Sada je takva situacija da to retko ko može sad sebi da priušti ma koliko bio lud za mobilnim telefonima.
Kako, pa samo gari svaki dan napiše 15-20 postova,... ništa korisno, ali eto.Sale_M napisao:Propao forum nacisto...pise se 4/5 postova dnevno.. .
To sam ja sve u šali gore rekao.brankisha napisao:Gari mojne sa WP molim te. Ja ga gotivim ali ipak![]()
Bude nešto i korisno da napišem, nemoj tako.1808 napisao: Kako, pa samo gari svaki dan napiše 15-20 postova,... ništa korisno, ali eto.
Umače je (da ne psujem sad), pa vi vidite hoćete li nastaviti. [emoji1]Green napisao:Gde je Azimuth sa onom motkom...?!
Pa naravno da je tako kad ja nisam promenio telefone skoro dve godine.Drakenzen napisao:Propao je već 2 godine...