teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
A nisam se jos uvek preselio u pravom smislu te reci ali ceo dan sam na NBG tako da posle posla najbolje legne neko pivo Ali vidim ima dosta i novosadjana, bitno je samo da se skupimo
Da li postoji mogucnost na fejsu da se blokiraju predlozene stranice? Najcesce mi iskacu B. Karic I neki Barbams.
Smucila mi se vise teleca glava ovog prvog, a ovi drugi su dostigli novi nivo iritantnosti sa svojim slikama bradatih likova i tekstovima kako svaki muskarac treba da ima bradu.
Može, uvek imaš mogućnost da leve strane da ideš hide advertisements (ako se ovako piše) i onda ideš na reason.. Posle toga ne bi trebalo više da te smara..
Ali totalna blokada reklama je nemoguća..
Evindzer napisao:Onda je dogovoreno: sledeći put kad budem u NS, zovem vas četvoricu.
Ponesite pare!
Ja 24. juna najvrv dolazim za BG. Biće neki goth - industrial festival pa sam na listi izvođača.
Pa eto, ako bi taman i malo da juriš gotičar(k)e znaš gde da dođeš. [emoji38]
To je kao i prosle godine, ako se ne varam. To je gore na brdu. Bice *icetine. One sto se loze da su vampiri, a ima nekoliko iz Bga koje se loze na trbusni ples, ali mnogo istripovane u glavu.
Biće Gavra, Andro iz HR aka DJ END i dolazi DJ iz Atine. Od nas muzikanata za sada znam za Lost Boys i Psyhound (naravno), a trebalo bi i neki treći da ulete.
Trebao bih kupiti nešto preko eBay, pošto mi je prvi put zamolio bih članove koji su kupovali ranije za pomoć. Naime u kojoj valuti se plaća? Dosad sam viđao iskazane cene u USD, samo za jedan proizvod u EUR pa me interesuje dali se naknadno može birati valuta plaćanja ili je to USD?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.