teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Kensington je profi firma za periferije i sigurnosna IT rešenja na desktopovim i laptopovima i ne bave se tim pilićarenjem kao što je proizvodnja flešova.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
star 11meseci nokia 7380 gold edition ekstra ocuvan danas stavljena nova baterija drzi 2-3dana. futrola original gold i punjac. samo kes i poziv .novi sad i okolina. devojka koristila 11meseci.
kljun, , joj bre suze teku, sevap je "pomoći" neupućenima, ne prati baš svako mobilne, samo u ovom slučaju bi bilo "a-ha, dobro, e a gde se ovde ubacuje DVD?"
gargamel4, znas kako ovi "ne strucnjaci" za telefone verovatno imaju utisak da je procesor mnogo mocna i posebna stvar i da je imaju samo mega/giga telefoni,pogotovo oni sa windavsom
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sa'cu da mu ponudim moj Panasonic GD76, ima voice ringer je**te... pa GPRS, pa plavo osvetljenje, sine baki.... A tek za 3300 sto cu da se naserem... jooooooooooj, kakvih ovde ima pacijenata...
Nokia
6120 Classic
1 € (NOV: 185*)
kupis bel 100 u mts sa telefonom za taj paket. ja platim telefon sa paketa a ti dobijas moju 4 meseca staru nokiju sa 2gb kartice. samo bgd. detaljnije na sms
Kod mene je jedan jaran prije 3 mjeseca prodavao motorolu v3 za 400km. Kaze ako niko nece da kupi necu ga ni prodat. Ahahahah . Psst!! nemojte nikome reci.
Apple
iPhone 8GB
230 € (NEMA U PRODAJI)
naprslo staklo par mm preko ekrena, ne utice na rad telefona, inace jace ogreban na dva mesta, potpuno ispravan u full opremi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.