Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Preporuka za The Book Thief (2013). Meni se svideo. 

Kung Fury - po preporuci druga psyhound-a. 
Volim ovakve zajebancije, ali ovo je iznad ocekivanog. Genijalan rad, iako je u pitanju zesca sprdacina!
A za ljubitelje animacije, preporucujem jedno Steampunk remek delo:
The Mysterious Explorations of Jasper Morello

Volim ovakve zajebancije, ali ovo je iznad ocekivanog. Genijalan rad, iako je u pitanju zesca sprdacina!

A za ljubitelje animacije, preporucujem jedno Steampunk remek delo:
The Mysterious Explorations of Jasper Morello
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
U poslednje vreme sam u svetu Game of Thrones, jedva me ubedise da pocnem gledati. Stigoh do 4. epizode 

Festina lente.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
^ pa ti ne znas sta propustas 
Kad to odgledas, predji na Sons of Anarchy, pa na Bron/Broen, pa na True Detective...pa kad ove odgledas onda cemo nastaviti listu

Kad to odgledas, predji na Sons of Anarchy, pa na Bron/Broen, pa na True Detective...pa kad ove odgledas onda cemo nastaviti listu

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Sinoć odgledao poslednju epizodu ove sezone GoT.
Qq i lele!

Qq i lele!

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Nemojte mi pominjati poslednju epizodu ovogodišnje sezone Game of Thrones, gledanje iste je imalo traumatične posledice na mene.....
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Odgledao sam poslednju epizodu GoT. Prilicno se zakomplikovalo. Kao spanska/turska serija
Cekamo nastavak
Da li je neko gledao Sense8?
Deluje prilino obecavajuce.

Da li je neko gledao Sense8?
Deluje prilino obecavajuce.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Probao sam tog "Pravog detektiva"Azimuth napisao:^ pa ti ne znas sta propustas

Inače, 'oćete da vam kažem šta će se dešavati u epizodama GoT-a koje tek dolaze?

Čisto da vam ubijem neizvesnost.

Poslednja izmena od Evindzer u Uto, 16. Jun 2015. 21:33, izmenjeno 1 put ukupno.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Evindzer, nemoj ovde da pišeš o budućim događajima GoT, nije ok da pišemo javno spojlere. No, sada znam kome mogu da se obratim ako mi čekanje naredne sezone dosadi
Nisam čitao knjige, nemam vremena, a ima par stvari koje me baš "muče", tako da možda ti se obratim ovih dan na pp 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ma, samo sam se šalio, naravno da ne bih pisao, ni u ludilu, da kvarim nekom ugođaj.
A što se tiče knjiga, jesam ih pročitao svih 6, ali su ovu sezonu uradili mnogo različitu od knjiga, ubrzali su radnju, i pola dešavanja iz ove sezone nije ni pomenuto u knjigama. Tako da je i za mene mnogo što-šta novo i nepoznato. Nego sam čitao na netu šta bi trebalo da se dešava do kraja ove sezone, a kažu i da će narednu možda pustiti na jesen, da neće čekati sledeće proleće. Ko zna, videćemo..
A što se tiče knjiga, jesam ih pročitao svih 6, ali su ovu sezonu uradili mnogo različitu od knjiga, ubrzali su radnju, i pola dešavanja iz ove sezone nije ni pomenuto u knjigama. Tako da je i za mene mnogo što-šta novo i nepoznato. Nego sam čitao na netu šta bi trebalo da se dešava do kraja ove sezone, a kažu i da će narednu možda pustiti na jesen, da neće čekati sledeće proleće. Ko zna, videćemo..
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Već snimaju šestu sezonu. Knjige nisam čitao ali sam čitao piščeve komentare na scenariste.

Da su zakomplikovali - jesu. Sudbine par junaka su mi ostale nedorečene, svakako su napravili tenziju da bismo jedva čekali da gledamo sledeću sezonu.
Evindzer, za True detective - ako imaš strpljenja do 5 epizode, posle se stvari značajno ubrzavaju
Komentar moje supruge - "jbt, ovaj Mekonahi pet epizoda iz sotlice nije ustao, a popio onoliko pivo!"

Da su zakomplikovali - jesu. Sudbine par junaka su mi ostale nedorečene, svakako su napravili tenziju da bismo jedva čekali da gledamo sledeću sezonu.
Evindzer, za True detective - ako imaš strpljenja do 5 epizode, posle se stvari značajno ubrzavaju

Komentar moje supruge - "jbt, ovaj Mekonahi pet epizoda iz sotlice nije ustao, a popio onoliko pivo!"

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Haha, pa i u pravu je.
Ja sam gledao do treće konzerve
, i onda batalio, bilo me malo smorilo. Ali, svi kažu da je odlična stvar.
A za Igru prestola, ako se dobro sećam, pisac je nameravao da piše (i snima) nastavke još godinama, ali su autori serije rekli "Ne može - ti piši koliko god hoćeš knjiga, ali će serija imati 7 sezona." Tu je malo došlo do problema, ali je pisac ipak popustio, i sad radnju ubrzavaju, da bi sve stalo u 2 preostale sezone - a i menjaju je u odnosu na one do sad napisane knjige.

Ja sam gledao do treće konzerve

A za Igru prestola, ako se dobro sećam, pisac je nameravao da piše (i snima) nastavke još godinama, ali su autori serije rekli "Ne može - ti piši koliko god hoćeš knjiga, ali će serija imati 7 sezona." Tu je malo došlo do problema, ali je pisac ipak popustio, i sad radnju ubrzavaju, da bi sve stalo u 2 preostale sezone - a i menjaju je u odnosu na one do sad napisane knjige.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Igra prestola je ubedljivo najbolja serija koju sam gledao
Note IV N9100 dual
Meni se najvise svidja Suits.
Jel gledao neko seriju ''Peaky Blinders"? Kakva je?
http://www.imdb.com/title/tt2442560/?ref_=nv_sr_1
http://www.imdb.com/title/tt2442560/?ref_=nv_sr_1
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Gledao sam ja koju epizodu, svidela mi se serija, sad gledam kad potrefim na Sky 

Huawei
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Pogledah celog "Pravog detektiva".
I, ko je sad od njih dvojice pravi detektiv: ludi alkoholičar-nihilista, ili seljoberski j*ebač-nebirač?
Kao da su na pola sezone shvatili da im je budžet pri kraju, pa su zbrzili priču, a kamaru detalja ostavili neobjašnjenu. :O
Ako budu pravili drugu sezonu, valjda će tu biti nekih objašnjenja, ali sumnjam da će biti druge sezone.

I, ko je sad od njih dvojice pravi detektiv: ludi alkoholičar-nihilista, ili seljoberski j*ebač-nebirač?

Kao da su na pola sezone shvatili da im je budžet pri kraju, pa su zbrzili priču, a kamaru detalja ostavili neobjašnjenu. :O
Ako budu pravili drugu sezonu, valjda će tu biti nekih objašnjenja, ali sumnjam da će biti druge sezone.
Kad sam trazio nesto o drugoj, video sam da su najavili da ce glumeti Vince Vaugh i Colin Farell. Dva glumca koja bas gotivim, sigurno u mojih top 5 glumaca, tako da i ako prica bude glupa, odgledacu sigurno.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
To se, naravno, poštuje. Tako sam i ja kao mali gledao sve sa Čak Norisom, jer smo se (posebno mi koji smo trenirali neku borilačku večtinu) ložili na njegove i Van Damove filmove
- iako im, iskreno rečeno, mnogi i nisu bili za gledanje.
Upravo sam i ja saznao da će biti druge sezone. Vins Von je uglavnom komičar,čini mi se, i malo me čudi kako se on u ovo uklapa, a Kolin Farel je stvarno dobar glumac, samo mu je karijera potpuno propala posle Aleksandra. Ako njih dvojica budu glavni glumci, onda su Harelson i Mekonahi "odsvirali" svoje, što najverovatnije znači da je njihova priča završena - a to me opet vraća na utisak o nezaokruženosti prve sezone.

Upravo sam i ja saznao da će biti druge sezone. Vins Von je uglavnom komičar,čini mi se, i malo me čudi kako se on u ovo uklapa, a Kolin Farel je stvarno dobar glumac, samo mu je karijera potpuno propala posle Aleksandra. Ako njih dvojica budu glavni glumci, onda su Harelson i Mekonahi "odsvirali" svoje, što najverovatnije znači da je njihova priča završena - a to me opet vraća na utisak o nezaokruženosti prve sezone.

Druga prica. Mnogo su razgranili pricu u prvoj, trebalo bi im jos 10 epizoda da na sve stave tacku. Glavno su otkrili, sad ovo sporedno... Ja se nadam malo "prostijoj" prici nego u prvoj