Sta vozite?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Sta vozite?
Ako nekog zanima, ove godine je oboren rekord na Pikes Peak trci, u Koloradu, SAD. Sebastian Loeb objasnio...
http://www.youtube.com/watch?v=xxa8d0YM_10
http://www.youtube.com/watch?v=xxa8d0YM_10
Da da, to je to. Znao sam da ce biti u BG-u, samo nisam ispratio vest, nisam video sta je sve bilo izlozeno. Bas i ne volim taj svetlucavi glamur koji je pratio sve ovo, ali boze moj, izlozba je takvog tipa.
Moram da pohvalim bratski sajt moto.rs ,jer su ga stvarno jako lepo doterali.Jel ima neko iskustva s Alficom Mito?
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
cvoruga, me 2 !!
Imao sam jednu 2001 1.8T ali sam je prodao prosle godine...
Ako Bog da ove ili pocetkom sledece godine bi opet pazario VW New Beetle
Imao sam jednu 2001 1.8T ali sam je prodao prosle godine...
Ako Bog da ove ili pocetkom sledece godine bi opet pazario VW New Beetle

and justice for all...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
fannY, imam ja iskustva sa "Mitom", zagledam jednu crvenu svaki dan na putu između posla i kuće. 
Šalu na stranu, evo ti iskustva vlasnika, biće ti zanimljivo i korisno.
http://www.arcs.org.rs/forum/viewtopic.php?f=6&t=52871

Šalu na stranu, evo ti iskustva vlasnika, biće ti zanimljivo i korisno.

http://www.arcs.org.rs/forum/viewtopic.php?f=6&t=52871
● PRAVILA FORUMA ●
Dream Weaver, pa što si je prodao i koji motor planiraš sad da kupiš 1.6 ili 2.0 ili TDI?
Meni je želja da vozim jednu, nisu više tako ni skupe, ali me odvraća godište, mnogo mi to staro, ako krene da se kvari nema kraja
.
Videh novu Bubu pre neki dan uživo, izgleda strava, ali joj je i cena strašna, nisu normalni.
Meni je želja da vozim jednu, nisu više tako ni skupe, ali me odvraća godište, mnogo mi to staro, ako krene da se kvari nema kraja

Videh novu Bubu pre neki dan uživo, izgleda strava, ali joj je i cena strašna, nisu normalni.
Miškoni,zahvaljujem,jel znas mozda kakvi su mu motori i koliko se cesto kvari? 

- Miškoni
- Administrator
fannY, pa važi univerzalno pravilo - što ga manje i lošije održavaš - više se kvari.
U ovom primerku sa linka je turbo benzinac, zvrk od 1,4l/155ks.

U ovom primerku sa linka je turbo benzinac, zvrk od 1,4l/155ks.

● PRAVILA FORUMA ●
Miškoni, ja gledam dizele i nesto ih slabo vidjam polovne.
Znam,al cuo sam da se Alfa kvari nenormalno.

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Одг: Sta vozite?
Top Gear-u je Alfa omiljena 

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Nemojte lose o Alfici...
I ja nju vozim...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Miškoni
- Administrator
fannY, to su uglavnom priče onih koji nikad u Alfu nisu seli. Takođe su krivi i naši dileri koji dovoze leševe ovde pa ih prodaju kao da su u top stanju (ovo važi i za ostale proizvođače). Da sad ne razglabam o onom standardnom da će se svaki auto pokvariti ako se ne održava. I da ima majstora koji misle da su majstori pa posle njih ni fabrika ne zna da pronađe uzrok problema. Što se tiče dizel varijante, JTD/m su se do sada odlično pokazali. Ono što može da bude skup sport je turbina, dizne i plivajući zamajac i to nema konkretno veze sa Alfom već sa samom konstrukcijom. MiTo je relativno mlad model, od 2008. je u ponudi i nema ih puno kod nas, a sjajan je autić. To je razlog što ih nema ni u ponudi polovnjaka, a nema ih nešto ni u inostranstvu po placevima.
m@c|-|oR, ovaj rad, a?
http://www.youtube.com/watch?v=N0P54S8ESys
m@c|-|oR, ovaj rad, a?

http://www.youtube.com/watch?v=N0P54S8ESys
● PRAVILA FORUMA ●
147 GTA mi.je jedan od omiljenih hot hatch autica iako mi se nikad nije svidjala ideja sestocilindrasa u njemu. Nekako ne ide zajedno sa prednjim pogonom. Ima ih ovde kod mene u AU, ali su dosta skupe...
Ne idu mi Alfa i dizel
.
Ima par Mito-a po gradu, ali neuporedivo manje nego Fića i Minija, a to je ta lifestyle klasa pozerskih autića.

Ima par Mito-a po gradu, ali neuporedivo manje nego Fića i Minija, a to je ta lifestyle klasa pozerskih autića.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
cvoruga, prodao sam je jer joj je bilo vreme da ode
a i naletelo mi je da sam je odmah prodao, nisam morao da je dajem na oglas...
Sve navedene motore bi uzeo (1.6, 1.9 TDI i 2.0) a uzeo bih vrlo rado i 1.8T...
Motor zavisi od bube koja mi bude naletela, bitno da je auto u dobrom stanju pa koji od od tih motora da je u njoj...
JTD motori su odlični i odlično su se pokazali. Drugar koji je taksista se kune u JTD motor (inače prezire italijanska kola, samo Mercedes
)
Meni se mnogo 159-ka sviđa, u njoj imaju dve verzije 1.9 JTD motora. Od 120 i 150 KS.
Vozio sam 159ku 1.9 JTD 120 KS i baš lepo ide e sad mogu samo da pretpostavim kako tek ide onaj motor sa 150 konja

Sve navedene motore bi uzeo (1.6, 1.9 TDI i 2.0) a uzeo bih vrlo rado i 1.8T...
Motor zavisi od bube koja mi bude naletela, bitno da je auto u dobrom stanju pa koji od od tih motora da je u njoj...
JTD motori su odlični i odlično su se pokazali. Drugar koji je taksista se kune u JTD motor (inače prezire italijanska kola, samo Mercedes

Meni se mnogo 159-ka sviđa, u njoj imaju dve verzije 1.9 JTD motora. Od 120 i 150 KS.
Vozio sam 159ku 1.9 JTD 120 KS i baš lepo ide e sad mogu samo da pretpostavim kako tek ide onaj motor sa 150 konja

and justice for all...
Dream Weaver, a jesi video novu Bubu, ja pre neki dan u gradu vidim belu iz rent a cara Eurocar, odlično izgleda.
Aj sa srećom u kupovini pa javi kad je pazariš
.
Aj sa srećom u kupovini pa javi kad je pazariš

- Dream Weaver
- Mobil manijak
cvoruga, video sam je još prošle godine u Grčkoj, svidja mi se. Mada mi se više svidja prethodni model...
Javljam
Javljam

and justice for all...
A sto ne idu Alfa i dizeli?Ovi atmo benzinci su bas slabi...