teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Nisam znao kakva je njena uloga u daljem toku serije pa nisam hteo previše da se vezujem za nju. Sad mi je jasno zašto staff reče da su mu prve dve sezone odlične.
Yvonne je prisutna u celoj seriji ali mene su smorili toliko da ni zbog nje nisam mogao sebe da nateram da gledam dalje. Glumi ona i u Dexteru i u nastavku 24h. Pomno se prati njen rad.
P. S. Tek sad sam ukapirao da si mislio na sestru.
staff napisao:Yvonne je prisutna u celoj seriji ali mene su smorili toliko da ni zbog nje nisam mogao sebe da nateram da gledam dalje. Glumi ona i u Dexteru i u nastavku 24h. Pomno se prati njen rad.
P. S. Tek sad sam ukapirao da si mislio na sestru.
Opasne su obe, nema dileme. Šta znam, i na početku je serija nerealna po samoj priči ali jednostavno radnja ti totalno skreće pažnju sa te maštovite osnove i tera da uživaš u samoj razradi, glumi, forama, sitnicama koje nisu usko vezane za priču. Videću kako će mi se dalje dopasti.
"Ekstant" je sasvim gledljiv, iako malo spor za moj ukus, i nestrpljivo sam čekao novu sezonu, a "Foling Skajz" me je smorio posle par epizoda, pa sam odustao.
Terminator: Genisys (2015) - ocekivao sam gomilu nebuloza, ali film i nije tako lose ispao. Pricica je mozda malo meh, no Holivud i nije mogao bolje. Sve u svemu, dosta akcije, efekata i solidnog mindfuck-a. Ko nije gledao prethodne filmove, nece bas shvatiti radnju u ovom.
Green, Opsala, vec izasao? Iskreno vec kod 4. dela sam se zastitio Terminatora, ali prosto taj decak u meni koji se nekad lozio na ovaj film mora da pogleda i ovaj najnoviji nastavak.
E ja je skinuo ali još je nisam pogledao, ne pričaj mi ništa
Ima li prevoda za Mr.Robot, makar engleski ali da je dobro sinhronizovan sa epizodom Green, ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.