Štaviše, nadam se da ćemo uskoro upriličiti neko okupljanje, pa da dobijemo priliku da, uz roštilj i pivo, obojica poradimo i na kilaži i na pivskom stomaku

Suština je u tome da se svi okupimo, pa da svako raspali po pivu, koli, slatkim ili slanim palačinkama - kako ko želi, shodno svom imidžu i stajlingu.Evindzer napisao:(...) nadam se da ćemo uskoro upriličiti neko okupljanje (...)
Jeste, ja da pišem, a vi da ne prihvatite objašnjenje.vla-do napisao:Evindzer, de napiši, pa ćemo mi da vidimo da li ćemo da prisvojimo, ili da odbacimo.![]()
![]()
Ja sam takođe išao u jezičku gimnaziju i nikad, ali nikad niko nije rekao kod Rada ili Sala. [emoji15]Sale_M napisao:Ja sam ti odmah rekao da se kaze Radetom.Slusaj mene,ja sam isao u jezicku gimnaziju [emoji14] [emoji14]
Našao sam temu i tvoj post o obećanom pravopisu. Ako ti se i dalje da, napiši koje slovo o ovome. [emoji846]Evindzer napisao:A za Sal(et)a, Rad(et)a i druge, ako vas toliko mrzi da prelistate pravopis, onda ću ovih dana ispisati poduži post o tome - pa me posle napadajte koliko hoćete.
Samo ti piši. I treba da znamo pravopis bolje. Znaš da kao nacija dosta loše stojimo sa istim, tako da ne gubi nadu. Ako mi ne budemo hteli da prihvatimo to, to je naš problem (sramota), ne tvoj. [emoji6]Evindzer napisao:Ali, to je bilo pre nego što sam shvatio da ne treba da ispravljam ili učim bilo koga bilo čemu, već da pišem i pustim druge da pišu - kako god hoće.![]()