Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Off, opušteno ćaskanje
A tamo sve stručnjak do stručnjaka... O redakciji koja radi rivjuove da ne pričam. [emoji38]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
^ Nemoj tako, mnogi odavde su, koliko znam, česti tamo: Azimuth, Martin Mistere, Toša, Ivan I., Zoreli... pa i onaj neki lik sugarcoated_ass. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja sam bio, ali ne odlazim vec neko vreme. Tamo je tek haos, bahacenje, izivljavanje, samovolja, postoje pravila koja ne vaze za sve a neki su u potpunosti izuzeti...
-
- Sertifikovani Trol
Azimuth, to je meni i zaniljivo da pratim. Toliko isfrustriranih i fanatičnih likova na jednom mestu... Ovih par ovde su male bebe za njih.
Evindzer, tamo su ti od navedenih ubedljivo najveći stručnjaci TosaNS i ona šabančina sugarcoated_ass, dok i onaj blue moon nije spašen.

Evindzer, tamo su ti od navedenih ubedljivo najveći stručnjaci TosaNS i ona šabančina sugarcoated_ass, dok i onaj blue moon nije spašen.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Znači, i tamo novosadisti zaveli strahovladu?
Ko je taj Plavi Mesec? Neki nativni Amerikanac?

Ko je taj Plavi Mesec? Neki nativni Amerikanac?

-
- Sertifikovani Trol
Evindzer, Zezaš ili stvarno ne znaš ko je, kako ovde, tako i tamo, veliki Sony.... ovaj Huawei fan? 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Sale_M?
Nisam znao da je tamo imenovan kao Plavi Mesec.

Nisam znao da je tamo imenovan kao Plavi Mesec.

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Jesam član i tamo i zato me je posebno sramota onakvih upisa raznih kvazistručnjaka kao što bi me bilo sramota takvih upisa i da su na ovom forumu.Evindzer napisao:^ Nemoj tako, mnogi odavde su, koliko znam, česti tamo: Azimuth, Martin Mistere, Toša, Ivan I., Zoreli... pa i onaj neki lik sugarcoated_ass.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Šta ima da te sramota komentara koji nisu tvoji? Čitaj šta drugi pišu, povremeno se nasmej prepirkama i uživaj. 

Ne znam kako ljudi mogu biti redovni tamo, osim ako su tipični džabalebaroši i lezilebovići. Preobiman je ono forum da se sve isprati. A njihova mobilna sekcija je opšti haos, teme razbacane ko na deponiji.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Iskreno, ja i ne znam zašto bi bilo ko i na bilo kom forumu pratio sve sadržaje a još manje učestvovao u njima. Mada i tamo i ovde ima onih koji su kao Dijamant margarin i vole u sve da se mešaju a nisu dva smislena posta za to vreme napisali dok sa druge strane blam level -> oo...
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Baš tako.Azimuth napisao:Ja sam bio, ali ne odlazim vec neko vreme. Tamo je tek haos, bahacenje, izivljavanje, samovolja, postoje pravila koja ne vaze za sve a neki su u potpunosti izuzeti...
Nekolicini njih je dozvoljeno da provociraju i ko osice napadaju, pa kad im neko odgovori, dobije par puta kaznene poene od nekoliko modova za isti prekršaj, a tim likovima ništa.
To je forum na kome se jedan broj ljudi lično upoznao sa adminima i modovima, i sad mogu da divljaju i terorišu druge kao mangupi u osnovnoj školi koji se sližu s likom iz obezbeđenja, a koji umesto da radi svoj posao glumi facu pred klincima...
A i stručnost im baš nije jača strana... Kad sam se tamo raspitivao za Androide odgovori su bili tipa "taj proizvođač je dobar, a onaj nit smrdi nit miriši"... A dosta toga konkretnog može da se navede kao razlika dva proizvođača. Kamera, Android skin, podrška...
Sent from mTalk
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Trebao bih uskoro pazariti veš mašinu, frižider i ugradnu rernu i ploču. Koja su vaša iskustva i predlozi po pitanju marki?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Festina lente.
Klasika, najduza garancija i to je to.
Naravno i koliko imas para da das toliko mozes da biras.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Naravno i koliko imas para da das toliko mozes da biras.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Apolo, sto se ves masine tice, izbegavaj top loader u sirokom luku. A generalno svaka poznatija marka radi masine odlicnog kvaliteta. Bosch, Simpson, LG, Samsung, Fisher & Paykel, Electrolux...
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Gledao sam Bosch mašinu i ugradnu tehniku, nisam siguran kod frižidera jer mi treba kombinovani frižider-zamrzivač.
Festina lente.
Isto gledaj poznatije marke, Samsung, LG, Westinghouse, Whirlpool, Haier, Miele...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Imam nekih 10 godina neki kombinovani LG, gledaj da je no frost i da ti odgovara po zapremini.
Od ugradne tehnike sam letos uzeo rernu i staklo-keramika plocu. Za sada zadovoljan, rade odlicno. Tu imas par nekih stvari na koje trebas da obratis paznju, tipa da na ploci imas alu ram, prakticnije ti je. Za rernu gledaj da ima vise funkcija, da dobijes tepsije, zicu i one djavole na koje stvis tepsiju pa mozes da je izvuces iz rerne (ne znam kako se to zove).
Od ugradne tehnike sam letos uzeo rernu i staklo-keramika plocu. Za sada zadovoljan, rade odlicno. Tu imas par nekih stvari na koje trebas da obratis paznju, tipa da na ploci imas alu ram, prakticnije ti je. Za rernu gledaj da ima vise funkcija, da dobijes tepsije, zicu i one djavole na koje stvis tepsiju pa mozes da je izvuces iz rerne (ne znam kako se to zove).
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Ja kada sam se 2012. godine useljavao u stan novi stan kupio sam veš mašinu i mašinu za sušenje, mašinu za suđe, indukcionu ploču i ugradnu rernu sve od Boscha i prezadovoljan sam kako sve to radi. Jedino kombinovani frižider nisam menjao jer sam odranije imao neki Indesit koji i dalje radi jako dobro.
Kod Boscha je ona top serija Made in Germany dok su one niže klase proizvođene u pogonima u Španiji i Turskoj, ako ti to nešto znači.
Ploča je bez onih alu okvira koje je pominjao Azimuth ali to ništa ne smeta jer je lepo legla i zbog gume nema ništa šanse da prođe ispod. Indukcijska ploča ima finih prednosti i ako možeš da je uzmeš ja ti je preporučujem.
Rerna ima set onih vođica koje je pomenuo Azimuth koje su baš korisne. Takođe ima pirolizu koja je jako korisna kada je reč o čišćenju rerne. Jeste malo diže cenu ali će ti hanuma biti zadovoljna time.
Kod Boscha je ona top serija Made in Germany dok su one niže klase proizvođene u pogonima u Španiji i Turskoj, ako ti to nešto znači.
Ploča je bez onih alu okvira koje je pominjao Azimuth ali to ništa ne smeta jer je lepo legla i zbog gume nema ništa šanse da prođe ispod. Indukcijska ploča ima finih prednosti i ako možeš da je uzmeš ja ti je preporučujem.
Rerna ima set onih vođica koje je pomenuo Azimuth koje su baš korisne. Takođe ima pirolizu koja je jako korisna kada je reč o čišćenju rerne. Jeste malo diže cenu ali će ti hanuma biti zadovoljna time.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ja sam isto tako kupio sve u Gorenju, tamo 2011 i do sada sam jako zadovoljan kupovinom.
Frižider, ploča, rerna, veš mašina, sudo-mašina, usisivač...
Savet majstora koji održava belu tehniku - uzeti onu marku koja ima najdužu garanciju.
Gorenje je tada davao 6 godina garancije i ja uzeo.
I nisam se pokajao.
Frižider, ploča, rerna, veš mašina, sudo-mašina, usisivač...
Savet majstora koji održava belu tehniku - uzeti onu marku koja ima najdužu garanciju.
Gorenje je tada davao 6 godina garancije i ja uzeo.
I nisam se pokajao.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica