Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Vrlo je neobična, malo čak i morbidna, onako pomerena malo, ali baš drži pažnju.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
The Martian (2015) - dobar film, dinamičan, drži pažnju. No, na mene nije ostavio wow efekat, interesantan je, ali po meni, prošlogodišnji Interstellar je bolji film. Ocena 7/10.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
and justice for all...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
^ Ovo nisam ni znao da postoji. Hvala za informaciju, daću joj šansu noćas za večerom, čim se vratim s puta.
Inače, ako niste počeli sa gledanjem Poslednjeg kraljevstva (The Last Kingdom), počnite.
Serija prati Saksonce i Brite koji u centralnoj Engleskoj pokušavaju da se odupru krvoločnim danskim vikinškim osvajačima, a radnja se dešava otprilike u vreme kada su Ćirilo i Metodije opismenjivali Slovene - pa vi sad izračunajte koji je to vek.
Serija nije savršena, ali uopšte nije loša, jedino imam utisak da su radnju mnogo ubrzali od polovine sezone, verovatno usled ograničenog budžeta.

Inače, ako niste počeli sa gledanjem Poslednjeg kraljevstva (The Last Kingdom), počnite.

Serija prati Saksonce i Brite koji u centralnoj Engleskoj pokušavaju da se odupru krvoločnim danskim vikinškim osvajačima, a radnja se dešava otprilike u vreme kada su Ćirilo i Metodije opismenjivali Slovene - pa vi sad izračunajte koji je to vek.

Serija nije savršena, ali uopšte nije loša, jedino imam utisak da su radnju mnogo ubrzali od polovine sezone, verovatno usled ograničenog budžeta.
- znemanja
- Moderator
Unfinished Business (2015)- interesantno, gledljivo, zanimljiv filmić za posle podnevno odmaranje. Ocena 6,5/10.
Insurgent (2015) - Po meni malo bolje od prvog dela, mada je priča pomalo statična. Ocena 5,5/10.
The Transporter Refueled (2015) - Film nije loš, ali gluma jeste, Jason Statham-u boje "leže" ovakve uloge. Ženski deo glumačke ekipe je bio sasvim OK
Ocena 6,5/10.
Insurgent (2015) - Po meni malo bolje od prvog dela, mada je priča pomalo statična. Ocena 5,5/10.
The Transporter Refueled (2015) - Film nije loš, ali gluma jeste, Jason Statham-u boje "leže" ovakve uloge. Ženski deo glumačke ekipe je bio sasvim OK

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Ted 2 ocena 5/10. Realno film je lošiji od prvog dela, ali je okej za gledanje kad si bašbaš smoren.
The Man from U.N.C.L.E. ocena 8/10. Film mi je baš prijao. Dobra priča, dobra gluma, dosta akcije i smešnih scena. Preporuka.
The Man from U.N.C.L.E. ocena 8/10. Film mi je baš prijao. Dobra priča, dobra gluma, dosta akcije i smešnih scena. Preporuka.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
IMDB i ja se u poslednje vreme ne slažemo nikako, da mi je znati kako je ovo sranje dobilo ovoliku ocenu?
Goosebumps.
Goosebumps.
- znemanja
- Moderator
Gone Girl (2014)-Odličan film, fascinantna i dinamična priča čiji kvalitet umanjuje samo površna gluma Ben Afleka. Definitivno vredi odvojiti vreme za ovaj film. Ocena 9/10.
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Neighbors ocena 6/10. Solidan film, može da se gleda kad vam je dosadno i ne znate šta ćete sa sobom
Pulp Fiction, ocena 9/10. Šta reći? Tarantino je genijalac. Preporuka ko ga nije gledao.
Out of Time, ocena 7/10. Zanimljiv film, vredi pogledati.
The Hole (2001), ocena 4/10. Ne gubite vreme gledajući ga. Nabio sam sot-a na fonu koliko je trajao film. Piše da je horor, ali nikakvog horora nema.
Pulp Fiction, ocena 9/10. Šta reći? Tarantino je genijalac. Preporuka ko ga nije gledao.
Out of Time, ocena 7/10. Zanimljiv film, vredi pogledati.
The Hole (2001), ocena 4/10. Ne gubite vreme gledajući ga. Nabio sam sot-a na fonu koliko je trajao film. Piše da je horor, ali nikakvog horora nema.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Pan simpatična avanturica, za decu.
- znemanja
- Moderator
Focus (2015)- Odličan i dinamičan film, drži pažnju. Ocena 8/10.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Black mass,dobar film 8/10. Dep je super odglumio,dobro mu je legla uloga
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Prometheus... Nisam gledao ni jednog Alien-a, a nisam ni znao da je ovo povezano da Alienima... Zainteresovao me je da jedan dan uzmem i napravim Alien maraton. 

Uh da li je moguće? Sutra ujutru prvi i drugi deo momentalno! Treći je slabiji malo a četvrti je promašaj.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Coni, šta je čudno? Eto npr. ja ni jedan Star Wars film nisam odgledao, a i smučio mi se pored naloženih fanova... pored toga i ako nisam gledao znam toliko quote-ova i u svakom delu šta se dešava... kao i da sam ih gledao.
Dok sam, eto, Star Trek provalio tek kad sam odgledao ovaj iz 2009.
Tako me je sad i Alien zainteresovao tek kad sam pogledao spin-off film koji i nema mnogo veze sa temom osim što je kvazi prequel.
Slično je bilo i sa Doctor Who... nisam znao ništa o seriji dok nisam počeo da gledam Torchwood, a sada mi je #1 serija!
Videću večeras na poslu da pogledam bar prvi deo Aliena.

Videću večeras na poslu da pogledam bar prvi deo Aliena.

Nije čudno, zezam se ja malo. Ja obožavam prvi i drugi deo. A i Prometeus mi je super iako su ga dočekali na nož.
- cupcake
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Feb 2014. 10:23
- :: Iphone 6s
Crimson Peak (2015)- horor/triler. Konacno nesto drugacije. Ko voli Giljerma del Tora-preporuka. Ocena 7/10.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Bas sam ga pre neko vece odgledao. Solidan film, nije uzalud protraceno vreme.
Ja očekivao više. Predvidljiv. Svako dobar.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
http://m.imdb.com/title/tt1365050/
Surovo,potresno.Gradjanski rat.Afrika
http://m.imdb.com/title/tt1740299/
Jedna solidna serija - sta bi bilo,kad bi bilo(drugi sv.rat dobili nemci)
http://m.imdb.com/title/tt0480242/
Jedan,meni,odlican film - komedija,drama,kojem bi zamenio brojke na imdb-u(umesto 6.8,dao bih 8.6)
Surovo,potresno.Gradjanski rat.Afrika
http://m.imdb.com/title/tt1740299/
Jedna solidna serija - sta bi bilo,kad bi bilo(drugi sv.rat dobili nemci)
http://m.imdb.com/title/tt0480242/
Jedan,meni,odlican film - komedija,drama,kojem bi zamenio brojke na imdb-u(umesto 6.8,dao bih 8.6)
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici