Off, opušteno ćaskanje

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Off, opušteno ćaskanje

Post od znemanja »

Srećan Uskrs !
Vaistino Voskrese !

Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Srećan Uskrs!

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
and justice for all...

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
:: Xiaomi Mi5
:: Lumia 925

Post od brankisha »

.
Slika

Sent from my SM-G950W using Tapatalk

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

I od mene svima srećan Uskrs! :)

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Sport je tako demode za klađenje, GOT je prava stvar :)

Evo kvota, pa ko želi.....

[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201905 ... c40e50.jpg[/img]

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Sve je otislo predaleko...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Bolesno.

Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Prava rec [emoji1787]

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Niko vam nije kriv što ne gledate jednu od najboljih serija :)

Što se klađenja tiče, jeste malo preterano,ali ništa više od sportskog klađenja. Kada ljudi mogu da bacaju novac u pogledu toga na koju stranu će lopta da zatrese mrežu, mogu da se klade i na GOT. Ako ništa durgo, GOT je daleko zanimljiviji od bilo kog sporta ;)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ma sve su najbolje. I Breaking Bad, koja mi je jedna od najomiljenijih, su toliko prehajpovali da je to bilo van pameti. "Najbolja dramska serija ikada". Da, da... Kako da ne.

Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk

PetarVetar
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2014. 17:27
:: Samsung S20+

Post od PetarVetar »

Jedino klađenje koje me zanima trenutno. Sviđa mi se naša kvota za najbolje plasiranu balkansku državu, pa možda stavim neke pare tu. Danas u 15.40h je prva proba Srbije, pa ćemo znati na čemu smo otprilike.
Slika

Poslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

PetarVetar, pa ti si najludji od svih :D Hahahahhahahahaha, sjajno sam se zabavio citajuci ovaj post :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

^^ Pratim Evroviziju dugo ali kroz kladionicu i kvote tek od pre neku godinu i zanimljiva je cinjenica da se jedna zemlja uvek pre pocetka takmicenja vidno izdvoji od drugih, kada su kladionice u pitanju, ali na kraju ne zavrse kao pobednici.
Primeri su Kipar i Italija prethodnih godina. Bili su izraziti favoriti pred pocetak takmicenja a na kraju fazon nisu bili ni medju prvih 5 (naveo sam samo kao primer, mada mislim da Italija stvarno nije bila ni medju top 5 na kraju).
Ove godine je to Holandija, videcemo da li ce ih zadesiti ista sudbina kao i gore pomenute. Ja tipujem na Ruse ali vise ce se znati nakon polufinala. Tada cemo videti kakva je situacija.
Bugari su poslednjih godina bili dominantni kada je vec rec o Balkanu, ali oni ne ucestvuju ove godine.
Ukrajina je takodje odustala od ucesca iz politickih razloga, iako je trebalo da ih predstavlja Maruv, jako popularna pevacica koja bi verujem imala visok plasman ove godine.
Sve u svemu bice jako interesantno. [emoji4]
znemanja napisao:Niko vam nije kriv što ne gledate jednu od najboljih serija :)

Što se klađenja tiče, jeste malo preterano,ali ništa više od sportskog klađenja. Kada ljudi mogu da bacaju novac u pogledu toga na koju stranu će lopta da zatrese mrežu, mogu da se klade i na GOT. Ako ništa durgo, GOT je daleko zanimljiviji od bilo kog sporta ;)

Kako da nije najbolja. [emoji23]
Kako uopste moze postojati tako nesto kada postoje ljudi koji vec znaju ishod!?
Na utakmici, pa i ovde na Evroviziji ne mozes znati sta ce se dogoditi na kraju i ko ce zaista odneti pobedu.
U ovom slucaju imas ljude koji su pravili seriju i koji sve znaju, glumci takodje...
Ili ovo ipak nije poslednja sezona pa se jos ne zna ishod? Ne kapiram stvarno. [emoji1787]

PetarVetar
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2014. 17:27
:: Samsung S20+

Post od PetarVetar »

Lepo što još neko prati na ovom forumu. :) Maruv da nije odustala bila bi favorit za pobedu, mada se meni ta pesma nikako nije dopala. Žao mi što je prošla kroz šta je prošla, jako nepravedno i zlobno od strane ukrajinskog javnog servisa.

Evrovizija je baš nepredvidiva i nezahvalno je predviđati rezultate. Retko kad je pobednik očigledan kao 2009, 2012, 2013. ili 2015... Ali ove godine se ne bih iznenadio da pobedi Holandija, pesma kida. Meni je na 10. mestu.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

@Joxy, ako ćemo da ulazimo u sitne detalje i u sportu se zna unpared ko će dobiti utakmicu i kakav će rezultat biti.
Ovo jeste poslednja sezona GOT-a, znaju producenti kako se završava i naravno glumci. Takođe postoje i ugovori o poverljivosti tako da glumci ne smeju da odaju takve informacije, u suprotnom snose sankcije. Gledaoci ne znaju ishod. Na netu postoji mali milion mogućih scenarija, verovatno je neki od njih tačan, a možda su svi pogrešni, tako da itekako ima prostora za klađenje. Pri tome, ove kvote su samo za našu zemlju :)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

^ Ne zna se u svakom sportu i za svaku utakmicu. Ne mozes sa sigurnoscu predvideti ishod ukoliko utakmica nije namestena, ali to je prica za neku drugu temu i to uglavnom kad-tad bude sankcionisano.
Po mom misljenju ovo sto se radi sa serijom je potpuno besmisleno, dakle sve vezano za nju, citav hajp, ovo kladjenje je samo kap koja je prelila casu. Stvarno da se covek zapita kuda ide ovaj svet...
PetarVetar napisao:Lepo što još neko prati na ovom forumu. :) Maruv da nije odustala bila bi favorit za pobedu, mada se meni ta pesma nikako nije dopala. Žao mi što je prošla kroz šta je prošla, jako nepravedno i zlobno od strane ukrajinskog javnog servisa.

Evrovizija je baš nepredvidiva i nezahvalno je predviđati rezultate. Retko kad je pobednik očigledan kao 2009, 2012, 2013. ili 2015... Ali ove godine se ne bih iznenadio da pobedi Holandija, pesma kida. Meni je na 10. mestu.

I meni je drago da nisam jedini u ovoj disciplini. [emoji1787]
Svake godine se nadje dosta dobrih pesama. Holandija je dobra, ali kao sto rekoh na osnovu dosadasnjeg iskustva ne bih smeo da se kladim da ce pobediti.
Portugal ima zanimljivu pesmu i nastup. Madjarska ima predstavnika koji je vec nastupao pre koju godinu i imao zapazen plasman a pesma postala popularna.
Vidim da i mi napredujemo na listi kladionica. Ako se ne varam bili smo medju poslednjima (jedno vreme mozda cak i poslednji) a sada smo se popeli negde na sredinu sto je super. Sve ce se iskristalisati posle prvih polufinala i dosta toga ce se znati na dan finala, pre pocetka finalne veceri. Svakako se nadam prolasku u finale. [emoji4]

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Joxy napisao:.
Po mom misljenju ovo sto se radi sa serijom je potpuno besmisleno, dakle sve vezano za nju, citav hajp, ovo kladjenje je samo kap koja je prelila casu. Stvarno da se covek zapita kuda ide ovaj svet...
Jeste previše hjapa oko GOT, ali i bez hajpa serija bi "isplivala" jer je jako kvalitetna. GOT je najlicenciraniji HBO program ikada, a to se nije moglo postići da je kvalitet loš bez obzira na hajp. Gledaoci su transformisali GOT u neku vrstu kulturnog fenomena i to je serija koja će imati u budućnosti ogroman uticaj na buduće TV serije kao i televizijski program uopšte. Priča oko GOT je izuzetno kompleksa, tako da ima materijala da se samo o Vesterosu i Esosu u narednih nekoliko decenija snime masa serija.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Sve to stoji, ali potpuno je bespotrebno praviti toliki hype. Ima brdo odlicnih serija koje zasluzuju da se o njima prica a nemaju ni hiljaditi deo popularnosti GOT-a. [emoji4]

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Sto se kladionica tice, ne ulazim u raspravu, svako neka trosi pare kako mu volja, ali tu idiotsku Evroviziju je trebalo odavno ukinuti. Prosto je neverovatno kakve se sve spodobe tamo pojavljuju, promovisuci sund, razvrat, pederluk i neukus najgore vrste. Da Bog sacuva...
Ali, to je taj moderni, "civilizovani" zapad. U usta ga j.... mrtva. :angry:

P.S. izvinjenje ako sam uvredio sundacko-neukusnu populaciju. :roll:

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

@Joxy, tu se slažem, ali ne treba osporavati kvalitet GOT samo zbog prevelikog hajapa.

Potvrda o onome sto sam pisao u predhodnom postu. TC Ušće upravo sada, VR sa temom GOT. Serija će dospeti u pore gaminga, VR, muzičkih spotova i masu drugih stvari.

[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201905 ... 592c28.jpg[/img]

Odgovori