Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Off, opušteno ćaskanje
Srbija nikad neće pobediti na Evroviziji, sve dok ne pošaljemo neku bradatu ženu ili bar nekog pederka u odeći boje duge. Tako bismo pokazali da i mi podržavamo moderno viđenje ljubavi u vidu LGBT-a i da smo nedvosmisleno protiv svake vrste heteroseksualne zaostalosti.
[emoji1787][emoji13][emoji1787][emoji13][emoji1787]
[emoji1787][emoji13][emoji1787][emoji13][emoji1787]
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Može i devojka koja izgleda kao da joj je neko papučom stao na facu.
Provereno radi. 

Evindzer, cak i ja, koji se grozi Evrosonga, znam da je Srbija pobedila 2007. godine, pesmom Molitva. 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ma vidis da se sprda. [emoji1787]
Green, dogodine ESC stize kod tebe. [emoji16]
Green, dogodine ESC stize kod tebe. [emoji16]
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Grine, dragi moj druže, u to vreme čovečanstvo još nije bilo civilizovano i još je živelo sa pogrešnim ubeđenjima koja su, na sreću, u poslednjih dvanaest godina ispravljena zahvaljujući progresivnom feminizmu. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Veliko razocaranje drugo polufinale.
Poenta Evrovizije, koliko znam, nije pevanje na engleskom jeziku. Ako je to jedini parametar, u tom slucaju navijam za Holandiju jer je od svih pesama na ovogodisnjoj Evroviziji koje su pevane na engleskom jeziku upravo ona najbolja, iako ni on nije briljirao veceras. U suprotnom za Islandjane, kada vec Portugal potpuno nezasluzeno nije prosao u finale.
Jos jednom, ogromno postovanje za sve predstavnike koji pevaju na maternjem jeziku.
Poenta Evrovizije, koliko znam, nije pevanje na engleskom jeziku. Ako je to jedini parametar, u tom slucaju navijam za Holandiju jer je od svih pesama na ovogodisnjoj Evroviziji koje su pevane na engleskom jeziku upravo ona najbolja, iako ni on nije briljirao veceras. U suprotnom za Islandjane, kada vec Portugal potpuno nezasluzeno nije prosao u finale.
Jos jednom, ogromno postovanje za sve predstavnike koji pevaju na maternjem jeziku.
- PetarVetar
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2014. 17:27
- :: Samsung S20+
I mene smorilo drugo polufinale, iako su pesme bolje. Zato će finale biti klanica.
Poslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Kvote su se poremetile nacisto. Odavno ne videh da je neko bas ovoliki favorit kao Holandija, kvota manja od 2, uz 44% sanse za pobedu.
Naravno Australija druga, nisam ni sumnjao.
Rusi sedmi, Islandjani osmi. Nema 'leba od ovogodisnje Evrovizije, sve se poremetilo.
'Ajmo Islandjani, do pobede! [emoji1787]
Naravno Australija druga, nisam ni sumnjao.
Rusi sedmi, Islandjani osmi. Nema 'leba od ovogodisnje Evrovizije, sve se poremetilo.
'Ajmo Islandjani, do pobede! [emoji1787]
- PetarVetar
- Mobil fan
Rusija je meni predosadna. Ako uđe u top 5 da slavi.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Slazem se, nista posebno. Drugo polufinale je za mene veliko razocarenje, kao sto sam vec pisao. Posebno zato sto nije bilo iznenadjenja, uglavnom su favoriti prosli, dok u prvom polufinalu to nije bio slucaj.
Iskreno ni Holandija nije imala neki spektakularan nastup, lik ne peva nista posebno, moje misljenje naravno.
I zaista ne bih imao nista protiv da Island nekako iznenadi i odnese pobedu. Pevaju na svom jeziku, jedinstveni su, nose snazne poruke...
Iskreno ni Holandija nije imala neki spektakularan nastup, lik ne peva nista posebno, moje misljenje naravno.
I zaista ne bih imao nista protiv da Island nekako iznenadi i odnese pobedu. Pevaju na svom jeziku, jedinstveni su, nose snazne poruke...
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Vidim da vi favorizujete pevanje na maternjem jeziku umesto engleskom, ali ono što je meni kod toga smetalo je što tako zapravo ne razumem tekst. A nije dovoljno da ti neko samo prepriča o čemu oni pevaju, nije to kao kad baš sam razumeš šta tačno pevaju.
Sad, u međuvremenu sam malo promenio mišljenje o korišćenju svog jezika pred strancima za neke stvari, kao recimo da namerno neki naziv na srpskom ostavim ne prevodim na engleski.
Mislim, ovde jezik u pesmama utiče na nešto, ali iz pogrešnog razloga - ako neko na maternjem dobije više poena, to može biti samo zato što to tako publici lepo zvuči, što ne treba da je dovoljno, a i obrnuto - može neko dobiti manje poena uprkos poruci iznesenoj na fantastičan način kroz tekst pesme jer je pevao na svom jeziku.
Što nas vraća ka onom - da bi Evrovizija bila bolja, morao bi žuri da se pita, ali se tako manje ustao od glasanja.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Sad, u međuvremenu sam malo promenio mišljenje o korišćenju svog jezika pred strancima za neke stvari, kao recimo da namerno neki naziv na srpskom ostavim ne prevodim na engleski.
Mislim, ovde jezik u pesmama utiče na nešto, ali iz pogrešnog razloga - ako neko na maternjem dobije više poena, to može biti samo zato što to tako publici lepo zvuči, što ne treba da je dovoljno, a i obrnuto - može neko dobiti manje poena uprkos poruci iznesenoj na fantastičan način kroz tekst pesme jer je pevao na svom jeziku.
Što nas vraća ka onom - da bi Evrovizija bila bolja, morao bi žuri da se pita, ali se tako manje ustao od glasanja.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pesma mora da izazove neku reakciju, mora da ima emociju. Ne razume svako perfektno engleski pa da zna od reci do reci sta se peva.
Poenta je da predstavis nesto svoje, da budes originalan a ne da imamo 90% pesama koje su na isti kalup. Po meni je to jako glupo, drugo polufinale je najbolji primer toga.
A sto se tice razumevanja pesme, pa u danasnje vreme je najmanji problem prevesti neki tekst, na kojem god jeziku da je napisan. Ako te toliko zaintrigira da krenes u potragu za time sta je pisac hteo da kaze, to je onda to. [emoji4]
Poenta je da predstavis nesto svoje, da budes originalan a ne da imamo 90% pesama koje su na isti kalup. Po meni je to jako glupo, drugo polufinale je najbolji primer toga.
A sto se tice razumevanja pesme, pa u danasnje vreme je najmanji problem prevesti neki tekst, na kojem god jeziku da je napisan. Ako te toliko zaintrigira da krenes u potragu za time sta je pisac hteo da kaze, to je onda to. [emoji4]
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ali je isto tako pevajte na svom jeziku ne čini originalnom. Pogledaj samo ovu našu "turbo muziku" što za sve postoji kopija na Grčkom, Bugarskom i kojem već jeziku, i ni ne znaš ko od koga više krade.
A ako je i čini kao originalnom, to nije dovoljno, to je lako, to je svakome najlakše.
I ako je pesma originalna - to će više ljudi primetiti upravo ako pevaju na engleskom. Evo, baš po tvom komentaru - meni prvo treba da se svidi kako mi to deluje i zvuči, pa onda da tragam za prevodom teksta. Nije isti doživljaj.
A ako je i čini kao originalnom, to nije dovoljno, to je lako, to je svakome najlakše.
I ako je pesma originalna - to će više ljudi primetiti upravo ako pevaju na engleskom. Evo, baš po tvom komentaru - meni prvo treba da se svidi kako mi to deluje i zvuči, pa onda da tragam za prevodom teksta. Nije isti doživljaj.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Koja je onda poenta takmicenja? Zasto se, u tom slucaju, ne uvede pravilo da mora da se peva na engleskom?
Meni je van svake pameti da jedna nacija poput ruske ne peva na svom maternjem jeziku. Potpuno besmisleno.
Uostalom, dosta evropskih zemalja ima vrhunske i svetski poznate muzicare. Koliko samo mega popularnih i uticajnih di dzejeva, pevaca, bendova. Da li sada oni treba svake godine da se takmice, prave pesme i pevaju ih na engleskom? U cemu je poenta? [emoji4]
Meni je van svake pameti da jedna nacija poput ruske ne peva na svom maternjem jeziku. Potpuno besmisleno.
Uostalom, dosta evropskih zemalja ima vrhunske i svetski poznate muzicare. Koliko samo mega popularnih i uticajnih di dzejeva, pevaca, bendova. Da li sada oni treba svake godine da se takmice, prave pesme i pevaju ih na engleskom? U cemu je poenta? [emoji4]
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Nipošto nametnuti pevanje na engleskom, jedino što hoću da kažem da nisu ovi "Englezi" nužno neoriginalni, i da mi to nije minus. A ako bi bilo sve na engleskom, čemu naziv "Evrovizija"... 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Upravo o tome i pisem, takmicenje bi izgubilo poentu u tom slucaju. [emoji4]
Od mene ce svaka zemlja koja se bude predstavljala na svom jeziku imati postovanje.
Od mene ce svaka zemlja koja se bude predstavljala na svom jeziku imati postovanje.
- PetarVetar
- Mobil fan
Spreman sam psihički večeras za top i potop. 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Izdvojih predhodnih dan-dva malo vremena i odgledah na YT neke pesme i nastupe. Do sada nisam čuo pesmu koja nas predstavlja i prijatno sam se iznenadio kako pesmom tako i nastupom, a i Nevena je jako lepa i atraktivna
Takođe sam odslušao većinu numera od oba polufinala i uopšte nije loše, ima dosta dobrih pesama, neke sam već ubacio na svoju play listu. Australija mi je odlična, Holandija takođe, Rusija je tradicionalno dobra, nije loša ni Engleska pesma. Češka pesma je onako lagan letnji hit, malo gej, ali ipak ok pesma
Sve u svemu ovogodišnje numere mi se generalno jako dopadaju, sve su ok, osim Islanda, ali to je iz razloga što taj tip "muzike" ne smatram muzikom taj nastup i pesma, za mene, očaj.
Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk

Takođe sam odslušao većinu numera od oba polufinala i uopšte nije loše, ima dosta dobrih pesama, neke sam već ubacio na svoju play listu. Australija mi je odlična, Holandija takođe, Rusija je tradicionalno dobra, nije loša ni Engleska pesma. Češka pesma je onako lagan letnji hit, malo gej, ali ipak ok pesma

Sve u svemu ovogodišnje numere mi se generalno jako dopadaju, sve su ok, osim Islanda, ali to je iz razloga što taj tip "muzike" ne smatram muzikom taj nastup i pesma, za mene, očaj.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Jeri peva opet koncita kobasica?
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
- PetarVetar
- Mobil fan
Bravo! Holandija i Češka su i meni super.znemanja napisao:Izdvojih predhodnih dan-dva malo vremena i odgledah na YT neke pesme i nastupe. Do sada nisam čuo pesmu koja nas predstavlja i prijatno sam se iznenadio kako pesmom tako i nastupom, a i Nevena je jako lepa i atraktivna![]()