Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Kilo Two Bravo - priča o engleskim vojnicima u Avganistanu, koji se nađu u minskom polju. Potresna priča, bez obzira na tipičnu ratnu patetiku.
Friend Request, The Darkness - dva solidna horora. Prvi je sličan filmu Unfriended, ali bolje snimljen. Pravljen za današnju Facebook generaciju. Drugi je sličan Poltergeist-u i po sadržaju i po kvalitetu, ako horor film uopšte ima neki kvalitet.
Mike and Dave need Wedding Dates - tipičan đubar od komedije, iako ima par fora.
Mike and Dave need Wedding Dates - tipičan đubar od komedije, iako ima par fora.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Stay alive... Počeo ga gledati na tv pa nisam završio i ajde da pogledam ceo. Gubljenje vremena, jedino su Sophia Bush i jos jedna plavusa bile vredne gledanja:)
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Festina lente.
Ko voli akciju preporuka za Mechanic: Resurrection (2016). Meni se svideo. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
fannY, gde si gledao ?
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
I ja ga odgledao pre neki dan u bioskopu, odlican film, takodje mi se veoma dopao.
Sinoc odgledah i Hitmena iz prosle godine. Nije los mada meni se vise dopao prvi deo (2007).
Sinoc odgledah i Hitmena iz prosle godine. Nije los mada meni se vise dopao prvi deo (2007).
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
I ja sam ga gledao pre par dana u bioskopu, vodio me zet Norvežanin, da me malo smekša.
Više mi se dopao prvi deo, ovaj mi je malo vodnjikav. Uloga Džesike je potpuno banalna, priča je jednostavna i previše linearna, glavni negativac i njegov razlog za mržnju prema Bišopu su slabo razvijeni - i tako dalje. Ako ništa, čika-Džejson i dalje izgleda za*ebano, iako više nema onih egzibicija u njegovim filmovima kao ranije.

Više mi se dopao prvi deo, ovaj mi je malo vodnjikav. Uloga Džesike je potpuno banalna, priča je jednostavna i previše linearna, glavni negativac i njegov razlog za mržnju prema Bišopu su slabo razvijeni - i tako dalje. Ako ništa, čika-Džejson i dalje izgleda za*ebano, iako više nema onih egzibicija u njegovim filmovima kao ranije.
Baraba, u bioskopu. Slabo torenti rade u poslednje vreme.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
https://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Matter_(TV_series)
Idioti jedni, što ne snimiše 30 epizoda druge sezone, a ne samo 13, sad treba čekati godinu dana na nastavak.
Druga sezona izuzetna, iz epizode u epizodu bukvalno sve bolja i bolja. Odavno bolju SF seriju nisam gledao. Poslednja epizoda druge sezone razbija.
Idioti jedni, što ne snimiše 30 epizoda druge sezone, a ne samo 13, sad treba čekati godinu dana na nastavak.

Druga sezona izuzetna, iz epizode u epizodu bukvalno sve bolja i bolja. Odavno bolju SF seriju nisam gledao. Poslednja epizoda druge sezone razbija.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Odličan je Dark Matter.
Upravo večeras završih 13. epizodu pete sezone serije Fring. Dopala mi se serija, interesantno i zanimljivo.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Upravo večeras završih 13. epizodu pete sezone serije Fring. Dopala mi se serija, interesantno i zanimljivo.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Central Intelligence - bez veze. Par fora i to je to. Više se ne isplati gledati amerikanske komedije. The Rock bi makar trebao da se drži neke akcije.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
^ Jel' to ono sa malim crncem i "Eminemom" iz "Tumora"?
Loš je.

Loš je.
Jeste, taj je crnja u pitanju (Kevin Hart). Mislim da se jedino još gojazni ameri lože na te izlizane fore. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Pretpostavljam i da si ukapirao ko je "Eminem" i na kakvog "Tumora" sam mislio. 

Pazi kad nisam ukapirao o čemu se radi. 
Ima veze sa tim crnjom?

Ima veze sa tim crnjom?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Breaking Bad. U mom društvu su glavnog lika zvali Tumor, a malog picopevca Eminem.

Nisam gledao Breaking Bad, zato i nisam ukapirao o kome se radi.
Odgledan i novi Jason Bourne. Dobar, pravi špijunski, kakav i treba da bude. Ne sviđa mi se samo pominjanje "heroja" Snowdena.

Odgledan i novi Jason Bourne. Dobar, pravi špijunski, kakav i treba da bude. Ne sviđa mi se samo pominjanje "heroja" Snowdena.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Green, Breaking Bad da odgledaš pod obavezno! Obavezno štivo, veruj mi.
Ja ga izbegavao dok mi drug nije doneo hdd jedan dan. Prvih 10 minuta prve epizode me kupilo, veruj mi!

Ja ga izbegavao dok mi drug nije doneo hdd jedan dan. Prvih 10 minuta prve epizode me kupilo, veruj mi!

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Green, izlazi i film Snowden.

m@c|-|oR, možda i počnem sa gledanjem, ali nemam baš puno vremena za serije.
fannY, ma ćuti, znam...

fannY, ma ćuti, znam...