Off, opušteno ćaskanje

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: Off, opušteno ćaskanje

Post od miodrage »

Kazu da su takodje ekstremno jaki kancerski bolovi kod karcinoma pankreasa, da su to najjaci kancerski bolovi, i uopste, koji na morfijum ne prolaze.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
:: Xiaomi Mi5
:: Lumia 925

Post od brankisha »

Moja stara se ne zali na bolove, vise na hemo u poslednje vreme.

Sent from my SM-G950W using Tapatalk

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Društvo, ako sam pre mesec dana recimo kupio onu dnevnu kartu za Bus Plus u Beogradu, a nisam je koristio, jel mogu da je iskoristim tipa sutra, ili je ona važila samo taj dan? Po onome što piše na sajtu, karta važi samo na taj dan kupovine. Ali me uvek zbunjuje to što oni traže da se karta validira, koji đavo to traže ako karta i tako vredi samo taj jedan dan...[emoji16]

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Da se nadovezem na svoju trenutnu zdravstenu situaciju... da li je neko imao iskustava (ili neko koga poznajete) sa ovim biljnim proizvodom sa linka? U pitanju je ekstrakt iz biljke slatkog pelina, koji osim standardnih svojstava utice i na ubijanje celija tumora.

http://www.zdravobiljebg.com/proizvodi/ ... tki-pelin/
Festina lente.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Braćo moja po forumu, imam za vas jedno pitanje, a to su dva pitanja. [emoji16]
Gde se u BGDu mogu naći pristojne, a jeftine (do 50-tak evra) klasične muške crne farmerke? Marka nije bitna, bitno je da se ne pojave uzdužne blede crte posle nekoliko pranja.
Takođe, znate li gde bih mogao naći crne farmerke čiji materijal izgleda slično slici dole? Mislim da takav materijal nazivaju voskiranim, nisam siguran.
Hvala unapred. [emoji4]Slika

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
:: Xiaomi Mi5
:: Lumia 925

Post od brankisha »

Mislim da pazarci imaju tu kombinaciju. Ipak oni rade simike i sl.
Ne znam da li jos postoji Gap u Srbiji. Ja sam tamo ranije pazario crne i bile su odlicne. Ako nema toga sjaja idi u Levis. Uvek imas 500 kec.
Ako hoces sjajne onda su to pazarci ali za marke i gde se nalaze, nemam pojma. Mozda i Terra Nova ima tako nesto.

Sent from my SM-G950W using Tapatalk

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Pazarce imas na okretnici 14ce,kraj UStanicke.2-3 radnje .

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Nedavno sam otisao do jos jednog hirurga po drugo misljenje za svoj zdravstveni problem, ponovio mi je da hemioterapija nema nikakvog efekta kod ovog tumora koji imam, kao ni da bioloski lek koji su mi inicijalno preporucili na onkologiji u BG nema podataka nikakvih o njemu kako bi delovao u slucaju plucne maramice (avastin), posto se generalno koristi kod maligniteta pluca, debelog creva i jetre. Fakticki su mi rekli jedino sto su mogli sto se tice lecenja medikamentima. Sreca u nesreci je sto je tumor sporo napredujuci medjutim kako kaze niko ne moze da predvidi i garantuje u kom pravcu se ce kretati i kako siriti. Bitno je da nije probio pleuru vec i dalje da tako kazem lokalizovan, te s tim u vezi potrebno je sto pre operativno lecenje kako bi se uklonio. A operativno lecenje podrazumeva uklanjanje celog plucnog krila. Najmanji rizik je ako bih to radio u inostranstvu, posto su tamo radili dosta takvih operacija i susretali su se sa raznim tipovima tumora. Kod nas jeste radjen ovakav tip operacije, samo ne kada je bio u pitanju ovaj tumor koji ja imam. Tako da sam kontaktirao kliniku u Svajcarskoj, poslao dokumentaciju i cekam povratnu informaciju, kao i koliko ce to da me kosta, da bi znao da li mogu da se uklopim. Eto toliko, samo da podelim sa vama poslednje vesti.
Festina lente.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Apolo, u Kamenici rade odlicno operacije na plucima. Mom tastu je zbog adenokarcinoma uklonjeno L plucno krilo, i on je covek da kucnemo u drvo 5 godina zdrav i prav, ne racunajuci da ima sada samo jedno plucno krilo, i ogranicenja koja se zbog toga namecu (a ni ono nije u sjajnom stanju). Nije mi jasno, ZASTO mora da se ukloni celo plucno krilo ako je tumor lokalizovan, nije probo okolno tkivo i nije metastazirao? Ne moze da se odstrani samo taj deo?
Javi mi na PP tacno sve sto imas od dokumentacije, sta ti je sve receno, pa da se malo poazbavim time. Jesam ortoped, ali ipak sam svemu ovome najblizi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

miodrage, ovaj hirurg kod koga sam isao po drugo misljenje je upravo iz Kamenice. Problem je sto ne znaju kako ce se siriti, cim sam otisao na pregled odmah je zvao mog hirurga sa VMA koji me je operisao da pita da li je probilo pleuru. Pricali smo i na tu temu delimicnog uklanjanja plucne maramice, medjutim to bi usporilo progresiju bolesti jer je kod mene tumor kao da si prosuo proso po celofanu, tackaste formacije koje su rasute po tom jednom delu. Delimicnim uklanjanjem moze se desiti da neka celija tumora "zaluta" u deo iznad kod su secnuli i onda operacijom nisu uraditi ono sto su trebali. A drugo komplikacije koje mogu nastati tim delimicnim uklanjanjem, vazudh u utrobi, infekcije, ljudi isli kucama sa drednovima i slicno. Da je u pitanju neki tumor gde moze hemio da pomogne, da se pocne povlaciti pa ok. Ovako nemaju resenje osim operacije, a zaustavljanje progresije bolesti nije opcija vec da se poptuno ukloni. Najveca sansa za to je ako se ukloni plucno krilo.
Festina lente.

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Apolo, žao mi je zbog svega toga što te snašlo ali ništa nije gotovo, ne daj se! Javi šta su ti rekli Švajcarci i koliko je love, možda i mi sa foruma možemo da uletimo neki dinar

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

artifex napisao: i mi sa foruma možemo da uletimo neki dinar
Slažem se, pa ko koliko može.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Rado bih takodje finansijski pomogao. Apolo, ostavi paypal email ovde, ako imas nalog.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Svajcarci stvarno brzo odgovaraju na mailove, poslao sam im svoj skener i cekam da pogledaju i da napisu svoje misljenje, naravno i koliko bi to kostalo i kada bih se u tom slucaju mogao operisati. Verujem da cu informaciju imati do polovine sledece nedelje pa cu podeliti i sa vama. Vec sam angazovao svoje prijatelje, rodbinu, brata, tetku iz Australije ko koliko moze da prikupi, nesto sto sam ja vec skupio pa da vidim na kraju sta ce Svajcarci reci koliko ce to kostati.
Festina lente.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Naravno da brzo odgovaraju, kad su pare u pitanju .

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Ja nisam mnogo rečit, ali samo da dodam da mislim isto ko i ostali, posebno Artifex kako ti je već napisao, i samo ne posustaj.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Gari, proveri Votsap, TT neće da pošalje privatnu poruku.. [emoji848]

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Green napisao:Naravno da brzo odgovaraju, kad su pare u pitanju .
Mislim da je ovde ipak malo i do mentaliteta i profesionalnosti, a naravno da se mora platiti, kao i svuda i sve na zapadu. Danas sam pozvao sluzbenicu sa kojom sam se kuckao preko maila, javila se posle 2-3 zvona, objasnila mi sve sto mi je trebalo, prijatno sam bio iznenadjen.

Ostalo mi jos da mi se prevede medicinska dokumentacija na engleski i da onda imaju sve i da naprave rezime.

Hvala gari, hvala svima na podrsci. Guram napred i nadam se da cu sto pre dobiti neku informaciju sta i kako.
Festina lente.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Samo napred Apolo, uz tebe smo .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Ево да покажем што сам се мало модернизовао :) Купио сам ово постоље преко Алија (отприлике 20 евра), а у Гигатрон-у бежичну тастатуру+миш (био неки попуст код њих па ме изашло за 1.400 дин.).[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201911 ... 4c97c6.jpg[/img]

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Festina lente.

Odgovori