cvoruga napisao:m@c|-|oR, prednost modernih dizela se ogleda pre svega u lakoći vožnje
zbog razvijanja obrtnog momenta na niskim obrtajima, i neuporedivo manje potrošnje u odnosu na benzin.
Primera radi, benzinac svaki u BGu troši 10+l ko kaže manje laže, a moderni dizel max7l.
Evo ja lažem i za benzince i za dizelaše.
Evo navešću primere iz ličnog iskustva za neke modele, prosek je u pitanju pri normalnoj vožnji bez divljanja i uglavnom po ograničenjima
Vožnja po BG svakodnevno između 70 i 100km.
Fiat marea 1.6 16v 8.5-9l bmb
BMW 320 CD čip 9-10l dizel
Jugo koral in 1.1 9l bmb 10l tng
Audi b4 8-9l dizel
Fiat stilo 1.9 jtd 6-8l dizel
Škoda oktavija 1.9 tdi 6-7l dizel
Golf 4 1.6 7-8l bmb
Za nove TSI motore sam čuo samo reči hvale, što se potrošnje tiče, ali nisam lično probao pa neću da pišem.Ali im je potrošnja u rangu dizelaša pa i manja dok se ne nagaze.
Generalno benzinci troše najviše pri velikim brzinama gde dizel dolazi do izražaja pogotovo uparen sa nekim DSG menjačem.Pa se dolazi u situaciju da dizlo na 2000 obrtaja održava brzinu kao i benzinac na 3500-4000 obrtaja.
Što se tiče isplativosti tu treba uzeti u obzir koliko se godišnje prelazi pa razlika u ceni servisa u korist benzinca i još brdo faktora.
Po meni je najbolja varijanta benzin+sekvent
Idu dizeli super ali kad zavrtiš benzinca u obrtaje.......
Dizeli su bolji za čipovanje i idu ko nevreme i to sa jednostavnim zahvatima i mapama o komplikovanijim da ne govorimo.
Ako bi trebao da biram između dizela to bi bio MJET.Posle JTDa žabari su napravili još jedan vrhunski motor.