Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Poceo sam gledati sinoc u avionu dokumentarac o Tesli. Prica je sjajna, mada mi malo idu ti americki "strucnjaci" na onu stvar. Prvo ga hvale, a onda mu zamere za neku totlano nebitnu stvar tipa imao je brkove ili tako nesto. Mism ali poenta, bar onoliko koliko sam uspeo da vidim je ok. Kad ga nadjem okacicu link.
Najjace mi je bilo kad su rekli da mu je otac bio svestenik grcke pravoslavne crkve.
Inace ako neko bude isao na podrucje gde torenti i popcorn time nisu legalni pokusajte sa kodi-em.
Najjace mi je bilo kad su rekli da mu je otac bio svestenik grcke pravoslavne crkve.
Inace ako neko bude isao na podrucje gde torenti i popcorn time nisu legalni pokusajte sa kodi-em.
гари, uznemirio si se malo, a? I bio je cilj da ispliva neki pametnjaković poput tebe. Čestitam, i tvoja indoktrinacija je uspešno sprovedena.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Pa dobro, ti to zoveš indoktrinacija, ja to zovem logika. 
Sent from Mozilla Firefox on Windows 7 PC

Sent from Mozilla Firefox on Windows 7 PC
Ti i logika? 
Glava koja priča mi sa malog ekrana svakog dana poručuje šta treba da mislim, da gledam, jedem, pijem, kupujem, kako da se ponašam, kako da pričam, spavam, kenjam i u šta treba da verujem.

Glava koja priča mi sa malog ekrana svakog dana poručuje šta treba da mislim, da gledam, jedem, pijem, kupujem, kako da se ponašam, kako da pričam, spavam, kenjam i u šta treba da verujem.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Nećemo da se vređamo. 
Vidi, ok je kad misliš da neko hoće u nešto da uvek ljude, da ih zaglupi, ili ako kažeš da si danas neki ateisti iz nekakvog pomodarstva, ali da kažeš da je pogrešno da ljudi veruju u nauku, to je budalaština.
Zna se kako nauka funkcioniše, a ti ako misliš da je nauka ono što vidiš u Blicu "naučna studija je dokazala...", to je tvoj problem. Isto tako, ja neću reći ni da je Nil Tajson odličan naučnik, ja samo znam da on čita svoj tekst isto kao i Morgan Friman, mada ja radije pogledam Tajsonove emisije ipak. Ja samo znam da on ima neku diplomu sa nekog univerziteta, i da ume lepo da prezentuje određene stvari. I te emisije su pravljene za ljude koji imaju elementarno znanje iz fizike... Isto ako misliš "šta stalno lupaju ovi, juče su pričali jedno, sad pričaju drugo?", to je samo zato što je ta nauka još u razvoju. Vakcine si dobio zahvaljujući nauci, i još mnogo toga, ali neću pokušavati da te prosvetlim.
Najbolje bi bilo da te pitam "zašto tako misliš", i onda bismo verovatno zaključili da se u nečemu i slažemo, ali ovo nije tema za te priče.
DODATAK: I naravno da ne treba da slušaš bespogovorno glavu sa ekrana, treba analizirati to što čuješ i da gradiš svoje mišljenje. Jedino što nekad iza nekih tvrdnji stoji previše eksperimentalnih rezultata i teorije, pa ni ne možeš sve da shvatiš ili sam sebi da to nešto potvrdiš, ali u tom slučaju verujem onome što kaže nauka pre nego tebi.
Takođe treba i neke rezultate razumeti na pravi način, a ne kako iz novinari Blica prezentuju, a uz to skoro sve što oni prezentuju je smeće od početka.
DRUGI DODATAK: Izvini, Azimuth, sad stajem.
Sent from mTalk on Windows 10 phone

Vidi, ok je kad misliš da neko hoće u nešto da uvek ljude, da ih zaglupi, ili ako kažeš da si danas neki ateisti iz nekakvog pomodarstva, ali da kažeš da je pogrešno da ljudi veruju u nauku, to je budalaština.

DODATAK: I naravno da ne treba da slušaš bespogovorno glavu sa ekrana, treba analizirati to što čuješ i da gradiš svoje mišljenje. Jedino što nekad iza nekih tvrdnji stoji previše eksperimentalnih rezultata i teorije, pa ni ne možeš sve da shvatiš ili sam sebi da to nešto potvrdiš, ali u tom slučaju verujem onome što kaže nauka pre nego tebi.

Takođe treba i neke rezultate razumeti na pravi način, a ne kako iz novinari Blica prezentuju, a uz to skoro sve što oni prezentuju je smeće od početka.

DRUGI DODATAK: Izvini, Azimuth, sad stajem.
Poslednja izmena od гари u Pon, 05. Dec 2016. 16:05, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
A tema je koji ste film/seriju gledali...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
WW sabio do kraja a posljednja epizoda je bila izuzetna do samog kraja. Čak je i onaj deo posle odjavne špice bio cool...
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
A ja taman mislio da li da ostavim tu epizodu sebi za sutra...
Ništa, pušta se odmah. 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
A na IMDB je najavljena i sledeća sezona...

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Jedva čekam novu sezonu WW
i šta će biti dalje u međuvremenu ja gledam Smogovce
prve 3 sezone ...

Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Čekam i ja, a ova deseta epizoda je bila baš zanimljiva. 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Čitao sam negde da HBO neće puštati drugu sezonu pre 2018, hoće da opet odrade pos'o kako treba.
Šuška se i o Samuraiworld, svašta nešto.
Šuška se i o Samuraiworld, svašta nešto.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Koliko vidim iz vaših postova deseta epizoda WW je vrh. Sinoć sam je download-ovao, ali zbog obaveza ne stigoh da je pogledam. Večeras je na repertoru. 8 i 9 epizoda su takođe bile dobre, ali od ove desete, sudeći po vašim postovima, očekujem nešto baš, ali baš vrhunsko 
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk

Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
The Accountant - predobra trilerčina. Drži pažnju, preporučujem. Ben A(ss)fleck vrlo dobar 4.
- brankisha
- Mobil manijak
Taman sam stavio na listu ali bio sam skeptican. Hvala. Jel izasao prevod za njega.
Nemam pojma, brankisha, potraži, verujem da ima. Gledao sam film na nekom stream sajtu.
- brankisha
- Mobil manijak
Oke i ja tako sad gledam. Vazi. Nije mi zbog mene nego drugih.
Jel ona verzija sa kineskim titlom dole?
ja sam nasao tu i odlican je zvuk i snimak.
Snatch po 4.put u poslednje dve nedelje, uvek neko dodje ko nije gledao i kao ajde da pustim. Sjajan film. Bar je meni legao.
Jel ona verzija sa kineskim titlom dole?

Snatch po 4.put u poslednje dve nedelje, uvek neko dodje ko nije gledao i kao ajde da pustim. Sjajan film. Bar je meni legao.
Nije kineski titl, engleski je bio, ali može da se isključi. Ako te interesuje javi mi se u inbox da ti pošaljem sajt sa kojeg gledam.
The Magnificent Seven - rimejk čuvenog kaubojca. Jeste dobar, ali podbacio nezanimljivim dijalogom i nekim scenama. Dosta rešetanja...
The Magnificent Seven - rimejk čuvenog kaubojca. Jeste dobar, ali podbacio nezanimljivim dijalogom i nekim scenama. Dosta rešetanja...
- brankisha
- Mobil manijak
Imam ovaj. Hvala. Ne smem da se zezam mnogo, ovde ti pljusne kazna ko nista.
Spectral - prilično ok sci-fi, ako zanemarimo američku vojsku kao večite "oslobodioce". Iako je B produkcija, uložene su dobre pare u snimanje.