Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Sinoć sam pokušao da gledam Dr Strange. Ono što sam video nije toliko loše. Samo, TV i USB se nešto nisu slagali, pa sam odustao.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
^ Može da se pogleda po principu "mozak na otavu". Priča je plitka i ravna, gluma je prosečna, ali su efekti dobri. Kraj je zanimljiv. Sve u svemu, manje ozbiljan i kvalitetan od Betmena/Supermena i manje zabavan od Čuvara galaksije. 

Nije loš Doctor Strange. Efekti super, samo za mene je to previše fantazije.
- m@c|-|oR
- Expert
Evindzer, Green, sve filmove koji su nastali po stripovima ja gledam sa osećajem da čitam strip, samo što se slike pomeraju
I retko sam naišao na film po stripu koji me razočarao.
Sinoć odgledao do kraja Dr Strange.
Slažem se sa Evindzer,

I retko sam naišao na film po stripu koji me razočarao.
Sinoć odgledao do kraja Dr Strange.
Slažem se sa Evindzer,
Doduše, za gledanje ovih filmova je potrebna predistorija od desetina kilograma pročitanih stripovaMože da se pogleda po principu "mozak na otavu". Priča je plitka i ravna, gluma je prosečna, ali su efekti dobri. Kraj je zanimljiv.

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Evindzer
- Prijatelj foruma
E, tu desetinu kilograma sam stekao još u osnovnoj, u poslednjoj klupi.
Zato, kasnije, kad sam se našao sa druge strane učionice, nisam zamerao đacima slične smicalice.
Kad smo kod toga, još od detinjstva čekam neki ljudski film o Panišeru, ali da je za 18+, kao što su bile pojedine priče u stripovima, a ne bi se obrukali ni da naprave dobar film o Konanu po starim sveskama koje su crtali Džon Busema i Alfredo Alkala. Arnoldovi izdaci od pre 40 godina su bili odlični za ono vreme (posebno drugi), ali se danas graniče sa dečijim vikend filmićima.

Zato, kasnije, kad sam se našao sa druge strane učionice, nisam zamerao đacima slične smicalice.

Kad smo kod toga, još od detinjstva čekam neki ljudski film o Panišeru, ali da je za 18+, kao što su bile pojedine priče u stripovima, a ne bi se obrukali ni da naprave dobar film o Konanu po starim sveskama koje su crtali Džon Busema i Alfredo Alkala. Arnoldovi izdaci od pre 40 godina su bili odlični za ono vreme (posebno drugi), ali se danas graniče sa dečijim vikend filmićima.
- m@c|-|oR
- Expert
Ma kad '80-tih nisu snimili Martija Misteriju.... Ili Zagora...
Ah, da, razočarao me (mnoooogggoooo) film o Dilanu Dogu, a on mi je jedan od omiljenih likova bio.

Ah, da, razočarao me (mnoooogggoooo) film o Dilanu Dogu, a on mi je jedan od omiljenih likova bio.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Postoji anima o Martiju, čini mi se. Jedino što su svi srednjoškolci, ili tako nešto.
Nisam je gledao.
Kao mali sam gledao film o Teksu, i nije bio toliko loš, mogao je da se svari, ali su glumce prema pojavi i fizičkom utisku potpuno promašili.
Dilanov film ne vredi komentarisati, ja sam ga izbrisao iz svoje moždane memorije, ostala samo informacija da je odgledan.
A mogu ti reći da bih i sad, kao mator, pogledao film o Zagoru, ako bi ga snimili zaista kvalitetno. I dan-danas mogu da pročitam neke od njegovih epizoda iz (pra)starih vremena.
Ove nove sveske koje sad objavljuju su s***e, što ima veze sa bonelijevcima, ne sa našim izdavačima.

Nisam je gledao.
Kao mali sam gledao film o Teksu, i nije bio toliko loš, mogao je da se svari, ali su glumce prema pojavi i fizičkom utisku potpuno promašili.
Dilanov film ne vredi komentarisati, ja sam ga izbrisao iz svoje moždane memorije, ostala samo informacija da je odgledan.

A mogu ti reći da bih i sad, kao mator, pogledao film o Zagoru, ako bi ga snimili zaista kvalitetno. I dan-danas mogu da pročitam neke od njegovih epizoda iz (pra)starih vremena.

Ove nove sveske koje sad objavljuju su s***e, što ima veze sa bonelijevcima, ne sa našim izdavačima.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Pazi ove penzionere... [emoji38]
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
- m@c|-|oR
- Expert
Ja svoje godine nikad nisam krio.
Beše je samo Grga stariji od mene na forumu. Tomas Hokenberi (gde je taj čovek uopšte????) i ja smo zajedno išli u srednju školu.
I moj avatar na neki način ukazuje na to.

Inače, čovek je onoliko mlad/star kako se oseća.

Džaba nekima 25-26 ako su matori u duši.

Beše je samo Grga stariji od mene na forumu. Tomas Hokenberi (gde je taj čovek uopšte????) i ja smo zajedno išli u srednju školu.
I moj avatar na neki način ukazuje na to.

Inače, čovek je onoliko mlad/star kako se oseća.

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Glava me boli od plitkih filmova. Ovi moji cimeri ne mogu ni Dedpula da prate. Pa je onda krenuo ciklus igara Statama, Svarcija, Red 1 i 2, Expendables i slicna boranija gde ti ne treba zvul niti poznavanje jezika. Mislim da mi se posle 15 dana mozak polako pretvara u zele.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
^ Žele je samo prva faza. Javi se kad krene da se pretvara u kašu, i to retku.
Kažeš, cimeri. Šta studiraš, koji grad i koji studentski dom (ako je dom u pitanju)?

Kažeš, cimeri. Šta studiraš, koji grad i koji studentski dom (ako je dom u pitanju)?

- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Nisu klasicni cimeri vec iznajmljujemo jednu kucu u Hamiltonu. Pa nas ima nekoliko. Davno sam ja bio student ali sad sam ono "work and travel"
Nikad vise narodnjaka u zivotu nisam slusao
Sorry za off

Sorry za off
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ma zezam se, bre.m@c|-|oR napisao: Inače, čovek je onoliko mlad/star kako se oseća.
[emoji14] [emoji14] [emoji14]
![]()
![]()

Keva mi je već milion puta rekla „Imaš 30 godina, kad ćeš da se ošišaš normalno? Kad ćeš skinuti te minđuše? Dokle ćeš da farbaš kosu?“ [emoji38]
- m@c|-|oR
- Expert
Dobro sad, ne preterujmo...brankisha napisao:ciklus igara Statama, Svarcija, Red 1 i 2, Expendables i slicna boranija

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Panišer se pojavljuje u ovoj seriji, poslednja sezona, može se izbaciti u posebnu seriju o njemu:Evindzer napisao: Kad smo kod toga, još od detinjstva čekam neki ljudski film o Panišeru, ali da je za 18+, kao što su bile pojedine priče u stripovima
http://m.imdb.com/title/tt3322312/?ref=m_nv_sr_1
Serija je za svaku preporuku i bez Panišera, ko nije gledao može odmah download.
Što se tiče Panišera, scena makljaže u zgradi je verovatno najbolja ikad snimljena scena makljaže u nekoj seriji.
24 Legacy - nema više Džeka Bauera [TIRED FACE] zamenio ga neki crnja,nije loš.Serija je zadržala staru dinamiku,tako da je OK.
Nova sezona The 100 počela više su smirili sa jednim te istim.
Nova sezona Homeland,više ne znaju šta da smisle pa je priča skroz providna a radnja maksimalno usporena.
Ko voli Dragon Ball (Super),počela je nova saga - turnir 7 svemira.
Nova sezona The 100 počela više su smirili sa jednim te istim.
Nova sezona Homeland,više ne znaju šta da smisle pa je priča skroz providna a radnja maksimalno usporena.
Ko voli Dragon Ball (Super),počela je nova saga - turnir 7 svemira.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Baraba, gledao odavno, još čim je dospela na net.
Inače, ta tuča između njih je omaž jedne njihove makljaže iz stripa.
Slažem se da je odlična, a nije loše ni ono mlaćenje u zatvoru.
Inače, ne sviđa mi se izbor glumca za Panišera - ne zbog glume, koja je vrlo dobra, već što Frenk Kesl nije Latino. Takođe, razumem što su za ulogu Frenka (kao i Meta, uostalom) birali niže glumce - da bi dočarali ogromnu konstituciju Kingpina - ali Panišer mora biti širi, a ovaj lik je baš tanušan.
Svejedno, ako snime seriju o Panišeru s njim u glavnoj ulozi, odgledaću je, ako ništa drugo, bar da bih imao šta da kritikujem.
----
PS: pitanje za ljubitelje stripa- znate li kako su osamdesetih godina naši prevodili imenice "Punisher" i "Daredevil"?

Inače, ta tuča između njih je omaž jedne njihove makljaže iz stripa.

Slažem se da je odlična, a nije loše ni ono mlaćenje u zatvoru.
Inače, ne sviđa mi se izbor glumca za Panišera - ne zbog glume, koja je vrlo dobra, već što Frenk Kesl nije Latino. Takođe, razumem što su za ulogu Frenka (kao i Meta, uostalom) birali niže glumce - da bi dočarali ogromnu konstituciju Kingpina - ali Panišer mora biti širi, a ovaj lik je baš tanušan.
Svejedno, ako snime seriju o Panišeru s njim u glavnoj ulozi, odgledaću je, ako ništa drugo, bar da bih imao šta da kritikujem.

----
PS: pitanje za ljubitelje stripa- znate li kako su osamdesetih godina naši prevodili imenice "Punisher" i "Daredevil"?

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Svakako ću gledati jednom kad mi dođe na red. Ovih dana mi sve stoji na čekanju.liman3 napisao:Ko voli Dragon Ball (Super),počela je nova saga - turnir 7 svemira.

Sent from mTalk on Windows 10 phone
- srđan obradović
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 13. Maj 2014. 15:35
- :: microsoft lumia 532
Dragon ball sam pratio 2002. i 2003.
Lumia 532ds Win10 continum carl zeis 256gb Grand surface
Lumia 532ds Win10 continum carl zeis 256gb Grand surface
lumia-lumia-lumiaaaaa-lumia-lumia-lumiaaaaa
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
I ja sam tad pratio kad je bilo na BK, ali to je tada na TVu bilo samo do njihog puta na Namek, a prošlog leta sam odgledao sve ostalo. Sada mi je samo Dragon Ball Super ostao da ga gledam, a sad i ovo što moj sugrađanin (pretpostavljam da mi je sugrađanin) Limanac kaže.