Sta vozite?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Sta vozite?
Green, nemoj ni da ga pojačavaš, to je sasvim dovoljno, a drugar na X3 sad mora da menja diferencijal (cc. 2500e), zato što je njegov ćale dok ga je vozio odratio chip tuning, pa se posle 6 godina vožnje malo "pojeo".
Ja slično ko i Miodrag - do grada i slične parkingo problematične destinacije GSP+mp3 plejer. Kad je lepo vreme i nađem društvo imam neki češki bajs koji se i posle 13 godina ok drži na točkovima, a u ostalim situacijama BMW e36 2000i. Zmajček iz '91ve od 150konja, ali na kome često ima ponešto sitno da se odradi.
Ja slično ko i Miodrag - do grada i slične parkingo problematične destinacije GSP+mp3 plejer. Kad je lepo vreme i nađem društvo imam neki češki bajs koji se i posle 13 godina ok drži na točkovima, a u ostalim situacijama BMW e36 2000i. Zmajček iz '91ve od 150konja, ali na kome često ima ponešto sitno da se odradi.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Lada Niva i Fiat Uno,ocekuje se Bmw 320d ove godine,ako se dogovorim sa komsijom oko kupovine
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Vidim,dosta pominjete Peugeot/francuze.
Moj prvi auto je bio,sada već davne 95',Peugeot 405.(dobih ga za 18. rođendan(ah,ta divna vremena))
Nakon tri godine mrcvarenja ga jedva "uvalih".
Sećam se da sam tada rekao "sada francuz i nikad više".Razlog je morao da postoji.
Moj prvi auto je bio,sada već davne 95',Peugeot 405.(dobih ga za 18. rođendan(ah,ta divna vremena))
Nakon tri godine mrcvarenja ga jedva "uvalih".
Sećam se da sam tada rekao "sada francuz i nikad više".Razlog je morao da postoji.

gargamel4, nema uopste potrebe za povecanjem snage, iako kasnije planiram ugradnju HKS filtera za vazduh, jer mnogo lepse cuci u motoru od ovog fabrickog. Daje mu ipak mali procenat snage, ali ne oseti se... 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 13. Jun 2012. 21:30
- :: iPhone 3Gs 16GB Crni
- :: Nokia 5228 s7 Slim
Sta vozite?
Audi Q7 3.0 2008,300 Ks..

- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
pre neki dan mi ispala tablica na auto putu Beograd - Ruma smer ka rumi, ako neko vidi nesto neka vice 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Toliko o kvalitetu novih tablica i drzaca... XD
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ma to treba izbusiti i vezati zicom, ti drzaci su od reparirane plastike i to na suncu ako stoji auto zacas isposni.
Znam da se nesmeju busiti tablice ali ko ih
Burazeru sam ih izbusi za motor i on nema problema. Bio i u Bugarskoj i u Gckoj i sve u redu.
Znam da se nesmeju busiti tablice ali ko ih

Burazeru sam ih izbusi za motor i on nema problema. Bio i u Bugarskoj i u Gckoj i sve u redu.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Superlepak je dozvoljen
Ja sam moje tako zabetonirao... Nego ce biti problem za 7 godina kad se budu menjale 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, ti ih donesi sa sve drzacima,kazes ono kao,poklanjavam i to..Ja kako sam cuo,valjda bi trebalo opet uskoro da se menjaju tablice,jer imaju neke greske
... Ma to sto kaze Deksi, od sunca plastika sve oslabi,i dovoljno su ove rupe po putevima,i odose tablice..

-
- Sertifikovani Trol
Yep! Menjaju opet tablice jer izbacuju nasa slova iz upotrebe... I naravno, opet mi placamo...
Sta vozite?
Ja pričvrstio prednju pop nitnama jer inače u držaču očajno izgleda, a mišljenje organa reda me zanima koliko i njih moje. Platio sam ih i moje su, mogu da radim s niima šta hoću, ali zadnju moram bolje da učvrstim.
Dok ne razradim onaj rotacioni switcher kao što James Bond ima
. Ili na neodijumskim magnetićima zbog ovih raspojasanih molera iz parking servisa.
Dok ne razradim onaj rotacioni switcher kao što James Bond ima

Дрипчине црвене -.-psyhound napisao:Yep! Menjaju opet tablice jer izbacuju nasa slova iz upotrebe...
Прочитајте, ако вас мрзи, само погледајте слике...
http://www.cirilica-beograd.com/%D0%9E% ... 101007_63/
Слобода или смрт
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
ja cu morati da dam 7000 za nove tablice (NI KRIV NI DUZAN) zato sto su plastike jako losek kvaliteta, a rupa na putu KOLKO TI DUSA zeli... oo Srbijo, dokle vise da puca po jadnom narodu

Mirko BGD, ma nemoj odmah pucati pare za tablice,sacekaj malo,mozda ce neko pronaci..jbg to je bedak kada izgubis tablicu ni kriv ni duzan ti placas..
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
ma s obzirom da je bio auto-put cisto sumjnam i ako neko vidi, tesko da ce stati na sred auto puta da pokupi tablicu... ako se kojim slucajem desi cudo placam veceru nalazacu 

bestboy, izvini druže, ali ovo što si okačio je bullshit. Ne sumnjam da nešto od toga jesu činjenice, ali da je onda nakalemljeno još 80% toga da se izazove očekivana reakcija. Sorry ali kod mene ta izolacionistička demagogija ne pali.
gargamel4
Изолационистичка демагогија!? О.о
Брате извини, код мене не пали млатимундијални bullshit...
Изолационистичка демагогија!? О.о
Брате извини, код мене не пали млатимундијални bullshit...
Слобода или смрт
Sta vozite?
Vatikan, komunisti i Matica..... OMG
Preslovljavanje Morzeove azbuke..... LOL (Hrvati preziru č, ć, ž, š, đ, mnogo im je zgodniji engleski alfabet)
Hiljadugodišnja pismenost.....ROFL
Dok bih užasno voleo da vidim jednu ćiriličnu tastaturu "Ei Niš" ako može, ako ne onda Siemens ili Logitech.
А ево мало и ћирилице са одвратног, ватиканско-сатанистичког ајфона, јер Аппле није чуо за новосадски договор, па је нису избацили (рекао бих да и СМС ради).
Preslovljavanje Morzeove azbuke..... LOL (Hrvati preziru č, ć, ž, š, đ, mnogo im je zgodniji engleski alfabet)
Hiljadugodišnja pismenost.....ROFL
Dok bih užasno voleo da vidim jednu ćiriličnu tastaturu "Ei Niš" ako može, ako ne onda Siemens ili Logitech.
А ево мало и ћирилице са одвратног, ватиканско-сатанистичког ајфона, јер Аппле није чуо за новосадски договор, па је нису избацили (рекао бих да и СМС ради).
-
- Sertifikovani Trol
gargamel4 & bestboy, vas dvojicu bas "voza" nesto dobro. Hocu i ja malo toga sto ste uzeli.