teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Hvala vam puno drugari! Prelepo se covek oseca od same pomisli na to da ima neko ko je u svakom trenutku spreman da mu pomogne. Ja se samo nadam da ce sve biti kako treba i da ce se komore smanjivati sto je najbitnije.
Drago mi je da je i Kina uz nas
Ima vesti, ali se plasim da nisu dobre. Komore se nisu vise sirile, ali je sada na ultrazvuku dr video da je navodno mozdano tkivo smanjene debljine pa ce morati da se radi ct skener jer se na njemu moze videti sve. To ce biti narednih dana kada dr bude zakazala snimanje
Toda, medicina je u današnje vreme, mnogo napredovala i budi bez brige, sve se može rešiti... Samo gledaj napred i razmišljaj i planiraj lepu budućnost malom, biće on pravi delija.... Sorry, grobar......
Daj Boze da tako bude. Meni svasta pada na oamet i sve ovo me uzasno ubija i sama pomisao sta sve moze da se desi sa bebicom. Ja se stalno molim Bogu da sve bude kako treba i da bebac nemam nikakve posledice. Nadam se da i on ima snage da se bori
Ova ti je dobra Bitno je da smo vedrog duha, a sve bi bilo lepse samo da su okolnosti drugacije, ali se nadam da ce biti i lepseg povoda za vidjenje sa obe strane
Toda, bože zdravlja pa da sve bude kako treba, verujem i da hoće
Stvarno mi je bas zao kroz period koji prolazis, imaj snage i veru da će sve biti kako treba, pa onda da se skupimo negde u avgustu da to i proslavimo onako u druženju za malog ćelavca tatinog
Strasno jeste druze sve to sto mi se desava, a na zalost jos puno je slicnih slucajeva sto je tek posebno zalosno. Nagledao sam se ovih dana decice koja su bas sa velikim problemima i bolje da ne pricam sta sam sve video. To je strasno i prelepo bi bilo kada bi sva ta decica imala sansu za normalan zivot.
Daj Boze da se sve sredi pa da se vidimo i pocastimo
Bice sve kako treba toda. Ima Maki da promeni boje pa da krene da navija za pravi klub . Samo pozivitivno. Podrsku imas od celog foruma za sta god da ti zatreba. Uz tebe smo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.