teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Hmm...nazalost mislim da ja necu imati sanse doci,jer trebao bi nazad za Down Under 8.10. A imam jos nekih obaveza pre toga tako da...A i za ovo vreme nisam imao pristup kompu...
Nista...lep provod vam zeli cika Green i ispricajte se i postavite neke fotkarije
Evo i mene ste zainteresovali za ovo drugo okupljanje, na prvo stvarno nisam imao želju da idem ne znam ni sam zbog čega...
Ako bi došao najviše bi mi odgovarala, kao i većini članova, druga polovina oktobra, zbog ispita naravno...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Galerija u Potpisu gde smo sedeli prošli put je vrlo prijatna. Što se tiče termina, sve mi u principu odgovara, čak i da mi nešto iskrsne valjda ću moći da odvojim 2-3 sata za druženje (što uostalom može svako, bez obzira na ispite)...
Najbolje je onda da sacekamo jos neko vreme,da vidimo ko ce se jos prijaviti,jer koliko vidim slabo ima starijih clanova
pa za jedno 10tak dana da odredimo neki datum i vidimo da li svima odgovara.
E da,kao sto rece Dexter oktobar 2 je omiljeno godisnje doba svih studenata
Uh,mene ako oktobar 2 ne izvuce nahebao sam ko niko.
Ja jos ne mogu potvrditi a ni otkazati dolazak na okupljanje posto pored ispita imam jos nekih stvari koje su mi jako bitne i mislim da bih trebao ovih meseci da ih resim.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Pocicu svama jer volim salu hocu da vidim jeza budalu
B.Copic
Nisam trenutno u Bgd-u ali cu dati sve od sebe da se nacrtam tu u narednih par dana, ako nista onda bar zbog ispita, iako sam dobio nakaradni raspored, tako da neznam dal da odem u studendstu sluzbu da im j...m sve po spisku ili da nastavi da obnavljam gradivo.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
ma ljudi sta vam je,prica se o OKTOBRU 2,sto je ispitni rok,a ne 2.oktobru kao datumu okupljanja.....kao sto rekoh,ja se pojavljujem bilo kad i bilo gde posle osmog,osim ako me neko prevozno sredstvo ne usmrti na putu do okupa
madness99, kljun, Samo se vi zezajte,polako doci ce te i vi na nase mesto pa ce te videti,ima da gledate u kalendar k'o u svetinju i zivite od roka do roka.Uzivajte dok ste jos osnovna i srednja uzivajte.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
ili cete da budete propalice kao ja,koje nikad nisu zavrsile fakultet Ajd dosta odosmo u off,nego,kako bi bilo da se ponovo organizuje neko prikupljanje imena ljudi koji ce SIGURNO da se pojave,da se ne dogodi da kao svi zivi dolazimo,a na kraju budu 3 ipo coveka na okupu.
Vjerovatnoca mog dolaska 95 odsto, jos sam van zemlje, ali nadam se da cu nedelju vece biti u BGD. Znaci ako neko voli da se kladi neka se slobodno kladi na mene, ovaj konj sigurno stize na cilj .
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.