Ghost in the Shell - uf lakav sci-fi leptejebo! Vizuelni efekti su spektakularni. Ko voli fantastiku na temu robotike, kibernetike i slično, preporučujem. Film je ekstra...
Слична није, али вредна гледања јесте, Фарго С1.cupcake napisao:Preporuka za neku seriju slicnu?
Očajne domaćice?cupcake napisao:Preporuka za neku seriju slicnu?
To ću preskočiti.znemanja napisao:Ne znam da li znate, ali počela je peta sezona Bekstva iz zatvora
I to.Green napisao:Kong Skull Island - tema je za smejanje, ali film je zabavan na svoj način![]()
Upravo se vratio iz bioskopa - i nije mi se dopao, a okoreli sam ljubitelj SF-a i japanskih anima. Sve u filmu je naglavačke, bar meni, i na kraju mi je bilo žao bačenih para za kartu.Green napisao: Ghost in the Shell - uf lakav sci-fi leptejebo! (...) preporučujem.
Hvala za pojašnjenje, sad mi je jasan smisao života.Green napisao:SF nisu samo Star Trek, Star Wars i superheroji (...)
Naravno da može, tako sam ga i ja gledao - jer animu sam preskočio, nije mi se dopala.Green napisao:Ja anime crtaće ne gledam, ali film može i samostalno da se gleda.
Apsolutno tačno, možda neke prve korake slične augmentacije ljudskog organizma doživi i naša generacija, mada pod duboku starost.Green napisao:A i takva vizija budućnosti je mnogo realnija od intergalaktičkih ratova u dubokom svemiru i slično.
Ja se ne ložim na reklame, niti ih nešto gledam, nemam TV, a na netu gledam samo ono što me privlači. Da je suprotno, ne bih nosio potpuno nepoznati Asus i prevaziđenu Lumiju, već (bilo koji) Ajfon ili (bilo koji) Samsung, kao što je slučaj sa oko 80% ljudi u mojoj okolini.Green napisao:Ljudi se više lože na to jer je i njihovo reklamiranje daleko, daleko agresivnije, pa se na takav način oblikuje i svest gledalaca.
Vec pogledano odavnoEvindzer napisao: Očajne domaćice?