Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Kakva si sponzorusa. Kao i glavna glumica.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Još samo kad bih je upoznao, pa da se malo družimo, onako sponzorski. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Џон Вик - Чаптер Ту.
Pomislio sam "J***š ga, ne može biti gori od prvog dela", i bio sam u pravu - bolji je bar za 1,3 posto.
Pobi čovek više protivnika nego Roki i Rambo zajedno.
A onaj deo kad se mlati sa Kasijanom, pa obojica stenju - to mora da je omiljeni Barabin deo filma.
Sad me samo interesuje kako se film dopao Greenu, pošto nema superheroja.

Pomislio sam "J***š ga, ne može biti gori od prvog dela", i bio sam u pravu - bolji je bar za 1,3 posto.

Pobi čovek više protivnika nego Roki i Rambo zajedno.

A onaj deo kad se mlati sa Kasijanom, pa obojica stenju - to mora da je omiljeni Barabin deo filma.

Sad me samo interesuje kako se film dopao Greenu, pošto nema superheroja.

- brankisha
- Mobil manijak
Hahahaha
I ja juce odgledao. Njaaah sta znam.
Kome se svidja American Gods? Meni za sad ok, ludost. Pokusali su malo da udju u to ludilo kao True detective.
I ja juce odgledao. Njaaah sta znam.
Kome se svidja American Gods? Meni za sad ok, ludost. Pokusali su malo da udju u to ludilo kao True detective.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Meni se 70% sviđaju, a 100% ne sviđaju.
Meni su kao savremeni Tvin Piks, iako sad imamo i originalni savremeni Tvin Piks.
Nisu mi loši, pogledao sam do sad zaključno sa Vulkanom (da ne spojliram), i bolji su mi od ovih novih epizoda sa agentom Kuperom - Linč očigledno ostario, pa više nema granicu, i u seriju trpa sve što mu padne na ludi mozak.
Inače, što se tiče 'Američkih bogova' - kažu da postoji knjiga (ili više njih) na osnovu koje rade seriju, i da nije loša.

Meni su kao savremeni Tvin Piks, iako sad imamo i originalni savremeni Tvin Piks.

Nisu mi loši, pogledao sam do sad zaključno sa Vulkanom (da ne spojliram), i bolji su mi od ovih novih epizoda sa agentom Kuperom - Linč očigledno ostario, pa više nema granicu, i u seriju trpa sve što mu padne na ludi mozak.

Inače, što se tiče 'Američkih bogova' - kažu da postoji knjiga (ili više njih) na osnovu koje rade seriju, i da nije loša.
Evi, John Wick bolji od svih tvojih šarenih superheroja zajedno.
A i on može u neku ruku biti superheroj, ispištoljisao bre pola sveta.
P. S. Roki nikog nije ubio...

A i on može u neku ruku biti superheroj, ispištoljisao bre pola sveta.

P. S. Roki nikog nije ubio...

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Uze mi reč iz usta!Green napisao:P. S. Roki nikog nije ubio...

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- brankisha
- Mobil manijak
Kakav bre John superheroj
ne leti, nema HELANKE, nema masku, noop
Postoji knjiga i imam nekoliko drugara koji su je procitali odmah po izdavanju. Kazu odlicna. Ja idem precicom.

Postoji knjiga i imam nekoliko drugara koji su je procitali odmah po izdavanju. Kazu odlicna. Ja idem precicom.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
John Wick me smorio, žestko.
Ne sećam se skoro nekog dobrog filma.
Treutno vrtim serije u zadnje vreme (duže vreme), pa to ide ovako:
Banshee, ne očekujte ništa posebno, da se isključi mozak i gleda, gledam baš kad nema ništa, od S3 su dosta podigli kvalitet, dosta akcije.
Ray Donovan, meni je odlično legla, gotivan mi je glavni baja, glumi mačo zajebanog lika koji rešava probleme poznatih u LA, pri tom iz problema u problem uleće.
Gotham, preporuka.
Quarry, odlična.
The Night Manager, veoma dobra.
Black Sails, ona mi je nešto kao Banshee, možda za nijansu bolja.
Taboo, više sam očekivao, previše mi je to nekako usporeno, obećava, treba imati strpljenja, ni tamo ni vamo.
Ne sećam se skoro nekog dobrog filma.
Treutno vrtim serije u zadnje vreme (duže vreme), pa to ide ovako:
Banshee, ne očekujte ništa posebno, da se isključi mozak i gleda, gledam baš kad nema ništa, od S3 su dosta podigli kvalitet, dosta akcije.
Ray Donovan, meni je odlično legla, gotivan mi je glavni baja, glumi mačo zajebanog lika koji rešava probleme poznatih u LA, pri tom iz problema u problem uleće.
Gotham, preporuka.
Quarry, odlična.
The Night Manager, veoma dobra.
Black Sails, ona mi je nešto kao Banshee, možda za nijansu bolja.
Taboo, više sam očekivao, previše mi je to nekako usporeno, obećava, treba imati strpljenja, ni tamo ni vamo.
- emhno1
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 28. Maj 2017. 15:50
- :: Xiaomi Redmi Note 4
гари napisao:https://www.youtube.com/watch?v=0PhTS1Vyf6I
Izgleda da Star Trek Discovery ipak treba da krene ove jeseni.
Sent from mTalk

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Naravno da su šareni i dečiji, nikad ih nisam branio - ali idu lepo kao zanimacija uz večeru i opuštanje.Green napisao:Evi, John Wick bolji od svih tvojih šarenih superheroja zajedno.![]()

Tako je, sa sve prostrelnom ranom u stomaku i ubodom nožem u nogu - ali je na kraju ipak morao da beži.Green napisao:A i on može u neku ruku biti superheroj, ispištoljisao bre pola sveta.![]()
![]()

Kako nije - a one silne polutke u mesari?Green napisao: Roki nikog nije ubio...

- brankisha
- Mobil manijak
Baraba svaka tebi cast ako mozes i dalje da gledas Gotham. Mene je smorio za medalju.
Ray Donovan je mama, kao i Californication
Ray Donovan je mama, kao i Californication
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
^Californication je završen nema novih sezona posle sedme sezone koja je emitovana tokom 2014. godine.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ne znam da li je vec neko pisao, ali "The Space Between Us" od mene 10/10!
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
m@c|-|oR napisao:The space between us - interesantan Scifi, ali za tinejdžere. Ima tehničkih propusta u filmu, koji mu srećom ne umanjuju kvalitet.
Vidim da se traže neke nove ideje u ovom žanru, koje su kao blizu naučnog ostvarenja, pa se producenti i reditelji nalaze u pretpostavkama šta bi bilo kad bi bilo.
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
xXx 3 - 5/10. Ako nemate šta pametno da gledate, a možete da podnesete Dizelov "humor" odgledajte.
John Wick 2 - 8/10. Na nivou prvog dela. Odličan. Scene su odlične, nemam nikakvih zamerki...Volim ovakve filmove i jedva čekam nastavak.
Logan - 8/10. Nažalost gotova je franšiza. Logan mi je možda i omiljeni "super heroj". Jako dramatičan film. Posle svega što je prošao kraj je i morao biti ovakav kakav je.
The Great Wall - 7/10 - Interesantan film, ništa novo i spektakularno ali je dosta bolji od xXx 3, a opet lošiji od John Wick-a.
Inside man - 7/10 - Dobar film. Možda jeste malo monoton, ali je opet nekako napet i zanimljiv.
Prison Break Sequel - 8/10. Nepotrebna sezona. Previše ubrzana priča, ali opet i više nego gledljivo i na skoro istom nivou kao prethodne sezone.
John Wick 2 - 8/10. Na nivou prvog dela. Odličan. Scene su odlične, nemam nikakvih zamerki...Volim ovakve filmove i jedva čekam nastavak.
Logan - 8/10. Nažalost gotova je franšiza. Logan mi je možda i omiljeni "super heroj". Jako dramatičan film. Posle svega što je prošao kraj je i morao biti ovakav kakav je.
The Great Wall - 7/10 - Interesantan film, ništa novo i spektakularno ali je dosta bolji od xXx 3, a opet lošiji od John Wick-a.
Inside man - 7/10 - Dobar film. Možda jeste malo monoton, ali je opet nekako napet i zanimljiv.
Prison Break Sequel - 8/10. Nepotrebna sezona. Previše ubrzana priča, ali opet i više nego gledljivo i na skoro istom nivou kao prethodne sezone.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Sense8 gledam (serija) i došao sam do pola druge sezone i dobra je tj sviđa mi. Jedino što ima dosta pederastije tj homoseksualaca (dva glavna junaka su homo, lezbejka i homoseksualac) ali sem toga odlicna serija i za preporuku
Sent from my MI MAX using Tapatalk

Sent from my MI MAX using Tapatalk
and justice for all...
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Ovi ameri su počeli u skoro svakoj seriji/filmu da promovišu homoseksualizam. Došlo vreme da ni normalan film/seriju ne možeš zbog homića da ogledaš...
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- dejan.ristic.rista
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 14:39
- Kontakt:
Tačno tako a naročito da gledaš sa decom,fuj.filip11314 napisao:Ovi ameri su počeli u skoro svakoj seriji/filmu da promovišu homoseksualizam. Došlo vreme da ni normalan film/seriju ne možeš zbog homića da ogledaš...
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Ovo je po meni najgenijalniji film o nekoj pljački ikada snimljen!filip11314 napisao:Inside man - 7/10 - Dobar film. Možda jeste malo monoton, ali je opet nekako napet i zanimljiv.