Svet satova
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Svet satova
Ima za slicne novce svuda, i sky, creation i hubs a i na amazonu pa cu da vidim. Jedino ne znam koji cu model, najvise bih voleo da nije poliran, znam samo da necu pdv ili sta je vec ono crno jer se sigurno grebe lakse od cistog celika, mada citam ljudi kazu da je izuzetno otporan taj sloj koji su naneli.
http://www.creationwatches.com/products ... -6374.html
http://www.creationwatches.com/products ... -6374.html
12 godina na forumu!
Ja ne bih rizikovao. Previše ljudi mi je reklo da se izgrebe lakše nego što mislim
Araphel i Cvoruga, koliko je teška narukvica Monstera? Čujem da je vrlo kvalitetna, ne znam pravi li veliku razliku u težini u odnosu na nato.

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Bacio pogled na seiko prospex i citizen EcoZilla, sve je ok i veličina i izgled, ali cena je velika, nemam nameru da dam toliko para za sat
Držim se ja ipak onog izbora do 200e, znam i svestan sam da je seiko odličan sat, ali to što se meni svidja a da je većeg prečnika je za moj pojam previše para. Kako god hvala na predlozima, bice uskoro neka prinova što se tiče sata

Držim se ja ipak onog izbora do 200e, znam i svestan sam da je seiko odličan sat, ali to što se meni svidja a da je većeg prečnika je za moj pojam previše para. Kako god hvala na predlozima, bice uskoro neka prinova što se tiče sata

Huawei
Freyr, PVD tretman kućišta može da bude koliko god dobar, ali pri jačem udarcu će svakako proviriti čelik ispod. Imam dva bojena sata, nisam siguran da li je PVD ili ion plating, ali se dobro ponašaju. Posebno Invicta, koje je iščukana i kačila pesak po plažama, i ništa. U svakom slučaju, radije bih uvek birao go čelik.
Coni, narukvica na Monsteru je dobra, masivna i fino urađena. Jedino što je uslovno rečeno minus, to je kopča koja je od presovanog lima (što je uostalom i standard u ovoj klasi, makaze kopča je jako retka za te pare), pa realno kvari utisak ostatka sata, koji je odlično urađen i obrađen po meni. Ja volim da nosim Monstera na narukvici, ali i da promenim s vremena na vreme.
Jedino što Monster ne može, to je da se uklopi uz neku elegantniju kombinaciju. Ja ne nosim odela, ali ponekad kada sam u nekoj malčice formalnijoj košulji, odskače sat. Mada, viđao sam da ih neki ljudi bez problema nose i na odelo, stave kožni kaiš i voze. Svako po svom ukusu.
Nije džabe Monster postao legendaran sat. Smatra se da svaki ljubitelj ronilačkih satova mora da ima jednog.
Coni, narukvica na Monsteru je dobra, masivna i fino urađena. Jedino što je uslovno rečeno minus, to je kopča koja je od presovanog lima (što je uostalom i standard u ovoj klasi, makaze kopča je jako retka za te pare), pa realno kvari utisak ostatka sata, koji je odlično urađen i obrađen po meni. Ja volim da nosim Monstera na narukvici, ali i da promenim s vremena na vreme.
Jedino što Monster ne može, to je da se uklopi uz neku elegantniju kombinaciju. Ja ne nosim odela, ali ponekad kada sam u nekoj malčice formalnijoj košulji, odskače sat. Mada, viđao sam da ih neki ljudi bez problema nose i na odelo, stave kožni kaiš i voze. Svako po svom ukusu.
Nije džabe Monster postao legendaran sat. Smatra se da svaki ljubitelj ronilačkih satova mora da ima jednog.
Može Monster i na košulju, ja ga nosim problema bez .
Ma može ovako usput, ali kad za neki sastanak na šljaci obučem recimo crnu košulju i pantalone, Monster dođe (barem meni) nekako mnogo sportski.
OM2 i orange Lumija za svakodnevne prilike, nema bolje
.

[img]http://images.tapatalk-cdn.com/16/01/28 ... b6ac96.jpg[/img]
[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Bogdane a da naručiš sa nekog sajta? Satovi su tako dosta jeftiniji, ne plaćaš carinu i možda možeš da prođeš za 200 ili manje.
[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Bogdane a da naručiš sa nekog sajta? Satovi su tako dosta jeftiniji, ne plaćaš carinu i možda možeš da prođeš za 200 ili manje.
Kažem ja da sam viđao. Meni jednostavno nekako ne ide. Srećom, ionako ne nosim odela.
Ni ja ne nosim odela, ali kad me žena natera da se uljudim onda nosim Orient Union.
Ima brdo dress satova, ali su uglavnom preskupi za naš standard.
Bambino je legenda među jeftinim dress čukama.
Ima brdo dress satova, ali su uglavnom preskupi za naš standard.
Bambino je legenda među jeftinim dress čukama.
Srećom ni ja ih ne nosim, najviše bih voleo da ne izlazim iz šorca i majice
i jedan beli reebok classic i ništa mi više ne treba
Od Uniona mi se više sviđa Symphony 

Jel bi neko bio ljubazan da mi kaže gde mogu da pogledam sve vrste Casio satova, pošto na njihovom sajtu to izgleda ne može da se vidi.
Uvek mi fale neki modeli (provereno, jer znam da postoje) a na njihovom sajtu ih nema.
Pa zato ako neko zna gde bih mogao da vidim na jednom mestu sve modele bio bih mu veoma zahvalan.
P. S. Bato ako te ne mrzi pogledaj na netu Casio EDF 539 varijanta sa kožnom braon narukvicom, sat je ogroman i po meni perfektan, naravno ukusi su različiti
Uvek mi fale neki modeli (provereno, jer znam da postoje) a na njihovom sajtu ih nema.
Pa zato ako neko zna gde bih mogao da vidim na jednom mestu sve modele bio bih mu veoma zahvalan.
P. S. Bato ako te ne mrzi pogledaj na netu Casio EDF 539 varijanta sa kožnom braon narukvicom, sat je ogroman i po meni perfektan, naravno ukusi su različiti

Na njihovom sajtu su uvek samo aktuelni modeli. Ako je nešto recimo iz neke ranije serije i ne radi se više, ne prikazuju na sajtu iako ih možda ima u prodaji.
Znači to je fora, pa vidim ja nema nema, gledam i ne mogu da nađem.
Araphel jel ima neki sajt gde mogu da vidim celu ponudu?
Araphel jel ima neki sajt gde mogu da vidim celu ponudu?
- bata bogdan
- Banned
- bata bogdan
- Banned
Za kolegu araphel, sta mislis o ovom modelu Invicta?
Pročitao sam tvoj post što se tiče Invicta satova, i malo sam pretražio da vidim kakvih sve modela ima, vrlo mi je zanimljivo bas zbog veličine, pa eto neki tvoj savet konkretno za ovaj model, cena je skroz ok 126e,vredi li kupiti uopšte?
Hvala

https://youtu.be/PyynUEkuW3s
Pročitao sam tvoj post što se tiče Invicta satova, i malo sam pretražio da vidim kakvih sve modela ima, vrlo mi je zanimljivo bas zbog veličine, pa eto neki tvoj savet konkretno za ovaj model, cena je skroz ok 126e,vredi li kupiti uopšte?
Hvala

https://youtu.be/PyynUEkuW3s
Huawei
Lep model. Jeste da nisi mene pitao ali mislim da nećeš pogrešiti. Baš sam i ja gledao veće modele, slabo ima da je veliko a da valja... Video sam jedan IWC ali mnogo je to para... Ne znam kakav je ovaj proizvođač https://www.watchismo.com/nixon-48-20-c ... lack-watch. Inače kad smo kod Invicte da li je moguće da su toliki plagijatori

Coni, itekako je moguće. Mislim da ih je Fortis tužio zbog jednog modela, i valjda su morali da prekinu proizvodnju.
Bato, dobićeš sat naizgled ok izrade, sa možda Citizen Miyota kvarcnim mehanizmom, a možda nekim kineskim čudom. Ja lično ne bih kupovao. To je naravno moj stav. Od Invicte samo Pro Diver i Grand Diver, sa Seiko automatikom unutra.
Bato, dobićeš sat naizgled ok izrade, sa možda Citizen Miyota kvarcnim mehanizmom, a možda nekim kineskim čudom. Ja lično ne bih kupovao. To je naravno moj stav. Od Invicte samo Pro Diver i Grand Diver, sa Seiko automatikom unutra.
Aha, ja mislio važi i za kvarcne modele iz tih serija. Bogdane ovako nešto http://www.citizenwatch.de/en-US/Produc ... CA4215-04W 45 mm ali izgleda gabaritno na ruci.araphel napisao: Od Invicte samo Pro Diver i Grand Diver, sa Seiko automatikom unutra.