Sent from mTalk on Windows phone
Slažem se za Klingonce,isto tako oskrnavili su dizajn njihovih brodova.Čini mi se da čak i sam Klingonski jezik zvuči drugačije.Sa druge strane Vulkanci izgledaju još više kao ljudi...гари napisao:A za Discovery, odmah u prvoj sceni vidiš kako su unakazili Klingonce. Majku mu, moraju da izmišljaju toplu vodu, pa to ti je. Ako snime neki Star Trek i za 20 godina, ko zna na šta će to da liči. Možda će Vuklanci da imaju uši vezane u mašnu. Ko da su hteli da ekranizuju Diznijeve negativce, a za populaciju do 7 godina.
Sent from mTalk on Windows PC
Takav je i moj utisak, da nije to to, ali ipak ću im dati šansu...Evindzer napisao:Nisu loše epizode, ali nisu ni Zvezdane staze na koje sam navikao i uz koje sam odrastao.![]()
Osećam da priča, kao što rekoste, neće biti loša, ali ni Abramsovi filmovi, gledani zasebno, nisu loši (posebno prvi), pa ipak su mi razočarenje, u najmanju ruku.
Što se tiče Klingonaca - tripujem li, ili izgledaju drukčije nego u Abramsovim filmovima?
Pa Sarek je Spokov otac,tako da ima neka povezanost sa likovima iz prethodnih serijala/filmova.Evindzer napisao:Abramsovi Klingonci su ćelavi kao u novoj seriji, ali imaju manje rogova po faci, čini mi se.![]()
Što se tiče menjanja izgleda vanzemaljskih rasa, meni je to u redu ako se pravi rimejk po principu "sve iz početka", ali Abrams je vezao svoje filmove za originalne serije pojavom matorog Spoka, a za Diskaveri nemam pojma da li se naslanja na njegove filmove ili ne. Sve u svemu, trebalo je da urade regularan rimejk, i sve bi bilo mnogo prihvatljivije.
PS: je li moguće da niko osim mene nije prepoznao glavnu crnkinju iz Diskaverija?![]()
Čini mi se da je u poslednjoj sezoni Rika i veselih drugara još uvek živa u Niganovoj jazbini.