teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Ja volim žene i alkohol, na kola gledam kao na prevozno sredstvo,
a koliko znam BMW je bolji od Alfe, a M3 je najbolje što BMW može da ponudi,
tako da nema govora o bilo kakvoj komparaciji.
Mada, alkohol, žene i dobra kola nekako uvek idu zajedno.
Prvo se napiješ, onda sedneš u svoj M3, pa pokupiš neku cicu- sponzorušu, i eto ti zabave do zore.
Naravno da je BMW bolji od Alfe, u mom umu oni se ne mogu ni porediti.
Teško je to sve razdvojiti, onaj ko to razdvoji ispadne nenormalan, a pa opet svedoci smo sta se sve dešava na putevima bas što niko nista ne razdvaja od tri navedene stvari, nego još dodaju koju stvar i eto belaja na putu, kao pokretna bomba na putu, na žalost.
Mladost - Ludost plus neiskustvo
Ma naravno, samo sam se šalio.
Ja i ovako retko pijem alkohol, studentski dani su mi odavno prošli a kad sam vozio - ni kapi. Jedan trenutak nepažnje, i mogu da uništim i svoj i tuđi život.
Uhhhh, kod mene pa opet drugačije bilo, bas se nije razdvajalo auto, pivo, društvo, ribe... Bilo novaca tada uhhhh
Dobro, nije bio BMW m3, ali je bio BMW e36 2,5
Srećom, pa nije se nikada ništa desilo, i danas kad se setim nekad svega, poplasim se hehehehe
Zato sam bio i napisao, mladost ludost.
M3 (e 90 generacija) do 100 stize za nesto ispod 5sec, a brera 3.2 nesto ispod 7. Sad jeste da bmw ima 4x4 pa lakse prenese svu tu brzinu nego brera samo na prednje. Ali 2 sekunde je velika razlika za motore iste zapremine. Bmw je vec spreman za stazu, brera je vise ovako brz auto za gras. Steta sto u Breri nema 1.9jtd. Ipak je registracija za 3.2 koliko? 150 000?
drom, Hahahahah, pu pu, daleko bilo. Mislim da se ne naljute kolege ako ih ima iz Pirota, nemam nista protiv njih. Ako ti kazem da je za jedan servis ispalo 410 evra za auto star 9 godina da li bi mi verovao ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.