teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Hahaha ja kad god upalim i bude Ncis uvek je ona sa ocima ko haski. Ladno zenska ima dva razlicita oka.
Mislim serija je providna ali bih je radije gledao od onog drugog Ncis sa onim "za*ebanim" matorcem.
Kad ga vidim kako se kurobeca samo mi ovo pada na pamet
m@c|-|oR napisao:
Dunkirk - što reče moj drug, a što Spilberg utripovao da snimi film kao Akiro Kurosava? Nije mu ovo trebalo, film nije loš ali je daleko od odličnog umetničkog filma na šta se i ciljalo
Walk among tombstones (2014) Liam Neeson(koga inace gotivim)u ulozi privatnog detektiva.Ok je film,moze da se gleda,mada malo predvidljiv.5,5/10
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ninolina napisao:Ja pomno pratim NCIS Los Angeles. Svaku novu epizodu sa nestrpljenjem cekam. Da li neko odavde to gleda?
Gledam ja periodicno kad naletim na tv-u.
Imaji dobru pricu ali previse podseca na onaj vic "Bili Srbin, Amerikanac i Kinez i na kraju Srbin pobedio"....
Blade Runner 2049 - generalno OK film mada ni blizu prvom delu. Zamerka - previše traje a na kraju osećaj nedovršenosti, mada je to možda i do toga što me je gotovo uspavao i nije uspeo da mi maksimalno održi pažnju što je dovoljan pokazatelj da je bar za mene film OK ali ne i više od toga.
Odgledao Snowmana.Vrlo vrlo solidno odradjena prica,bas pravi triler,thumbs up od mene 6,5/10
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ja da sam malo stariji već bih bio u penziji... [emoji41]
Originalni Blade Runner sam gledao u bioskopu kada je izašao, ali tada je to bilo gledanje radi gledanja i tek iz narednih puta je bilo da se vidi i suština filma.
Ovde se odjednom, na samom kraju potpuno izgubila uloga i prethodni smisao prebogatog Volasa, čak i ako nam je potpuno jasno zašto traže dete, kao i još neki nedorečeni momenti u moru mase drugih koji služe samo da bi, čini mi se, produžili film na preko 2 1/2 sata...
Thank you for your Service - ameri jos uvek pokusavaju opravdati svoje zlocinacke vojne akcije po svetu, snimajuci filmove o vojnicima koji pokusavaju ponovo da se uklope u civilni zivot, nakon sluzbe.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.