Svet satova
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Svet satova
Dobro izgleda.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Meni se oba svidjaju, bas baš... I baš sam se zagrejao da kupim... Al ne znam koji
Usput, Invicta stiže u ponedeljak ili utorak

Usput, Invicta stiže u ponedeljak ili utorak

Huawei
Ajde predlog za neki model u military/ stealth stilu? Samo d je veci od 40mm posto imam veliku ruku.
12 godina na forumu!
bata bogdan, uspori malo, ne pravi se kolekcija za 7 dana.
Freyr, http://www.bomar.rs/citizen-sport-watch-aw1360-12h .
Freyr, http://www.bomar.rs/citizen-sport-watch-aw1360-12h .
- bata bogdan
- Banned
Zašto bi usporio ako i sam želim da kupim nesto sto se npr meni svidja? Ja ne jurim nigde, ali gledam sta mi se svidja, a ako neko želi da pomogne, hvala mu veliko...
Ono šta mi se svidi ili ako neko da predlog što mi se svidi, kupicu bez razmišljanja...
Ono šta mi se svidi ili ako neko da predlog što mi se svidi, kupicu bez razmišljanja...
Huawei
Bato, tako sam ja u godinu dana došao od jednog do deset satova. Onda u sledećih par godina 5 od tih 10 nisam ukupno 3 puta stavio na ruku. E, sad, ako te nije briga za tu cifru, onda je i to sasvim prihvatljivo objašnjenje.
bata bogdan, zato što gledaš šarene satove, koji su svi isti.
Meni ni iz džepa ni u džep, ti radi kako misliš da treba.
Meni ni iz džepa ni u džep, ti radi kako misliš da treba.
Ma da, nemoj da jurcaš, da ti se ne bi desilo da se ohladiš i dođeš do toga da ga ne nosiš. Lagano...ukus se menja vremenom.
- bata bogdan
- Banned
Jednostavno uzivam u tome sebe da obradujem, a sto se tice satova, navukao se jesam, a nosim se time ako mi se nesto svidi, kupujem odmah, normalno sve za neku meni normalnu cenu, a danas je jako velik i širok izbor za dobre satove od 100 dp 200e...
Da me neko ne shvati pogrešno, ono što mislim da je meni ok ili na nečiji predlog, zašto da ne kupim, ukoliko sam u mogućnosti...
To što navedem neki model sata, ne mora da znaci i da cu da ga kupim...
Da me neko ne shvati pogrešno, ono što mislim da je meni ok ili na nečiji predlog, zašto da ne kupim, ukoliko sam u mogućnosti...
To što navedem neki model sata, ne mora da znaci i da cu da ga kupim...
Huawei
Ma jednom se zivi, valja covek I po svoj neki hir da ispuni. Samo napred bato ali ipak ostavi neko mesto u kolekciji, ko zna sta moze da izleti povoljno [emoji6]
bata bogdan, svako ima svoje viđenje naravno.
Moja kolekcija ima diver, radni, paradni, vintage, G-Shock kockicu.
Nemam nijedan hrono i neću ga ni kupiti jer ne koristim to niti će mi kad trebati ta f-ja.
A hrono su prelepi modeli, ali eto ja cenim da kad sam cirke mogu da vidim koji je dan,
pre nego da saznam koji deo sekunde sam prešao ne znam ni ja šta.
Ono što hoću da ti kažem, šaraj malo, sve satove što gledaš su na isti fazon.
Moja kolekcija ima diver, radni, paradni, vintage, G-Shock kockicu.
Nemam nijedan hrono i neću ga ni kupiti jer ne koristim to niti će mi kad trebati ta f-ja.
A hrono su prelepi modeli, ali eto ja cenim da kad sam cirke mogu da vidim koji je dan,
pre nego da saznam koji deo sekunde sam prešao ne znam ni ja šta.
Ono što hoću da ti kažem, šaraj malo, sve satove što gledaš su na isti fazon.
- bata bogdan
- Banned
Znam druže, sve ja to vidim i kontam, mnogo velik izbor imam sta mi se svidja, takodje sam dobio i veliku pomoć za izbor, za to sam veoma zahvalan, ali kao sto i sam znaš, svako od nas kupuje ono po svojoj želji sta mu se svidi i pored toliko predloga, mada dosta predloga ima i sto mi se svidja koje ste naveli. Ja okacim ss od nekog modela, cisto da cujem mišljenje, a opet u jednu ruku ne želim da budem kao većina uz standardne modele poput seiko i citizen, ipak gledam uz vaše predloge nesto i sto nije svakodnevno. Jesu to isti satovi na isti fazon ali isto tako mislim da su opet i različiti
Ko sto rekoh vec, da me neko ne shvati pogrešno, lepo je vec neko napisao, jednom se živi i uživa u sitnicama koje čoveka obraduju

Ko sto rekoh vec, da me neko ne shvati pogrešno, lepo je vec neko napisao, jednom se živi i uživa u sitnicama koje čoveka obraduju

Huawei
Haha pa najveća je fora što oni imaju toliko različitih modela da nema dalje.

evo samo četiri od Seika ko nebo i zemlja, a gde su ostali, pa podbrendovi...ostalo je ili manje vredno ili skuplje... Mislim, samo naglas razmišljam.
P. S. Gledaj i Pulsar hronografe, kao i Festine, mislim da će ti se svideti.

evo samo četiri od Seika ko nebo i zemlja, a gde su ostali, pa podbrendovi...ostalo je ili manje vredno ili skuplje... Mislim, samo naglas razmišljam.
P. S. Gledaj i Pulsar hronografe, kao i Festine, mislim da će ti se svideti.
- bata bogdan
- Banned
Pulsar, evo ga

Da, gledam iste satove na izgled, što znači da hocu neki sat u tom fazonu, kao što sam već postavio ss od seiko i swiss military hanowa. U tom fazonu mi je sledeći sat, lagano naravno, ko sto rekoh ne zurim se

Da, gledam iste satove na izgled, što znači da hocu neki sat u tom fazonu, kao što sam već postavio ss od seiko i swiss military hanowa. U tom fazonu mi je sledeći sat, lagano naravno, ko sto rekoh ne zurim se

Huawei
Ne znam koje si godište,ali kolege imaju pravo.Ali imaš i ti,pošto su to tvoji novci.bata bogdan napisao:Znam druže, sve ja to vidim i kontam, mnogo velik izbor imam sta mi se svidja, takodje sam dobio i veliku pomoć za izbor, za to sam veoma zahvalan, ali kao sto i sam znaš, svako od nas kupuje ono po svojoj želji sta mu se svidi i pored toliko predloga, mada dosta predloga ima i sto mi se svidja koje ste naveli. Ja okacim ss od nekog modela, cisto da cujem mišljenje, a opet u jednu ruku ne želim da budem kao većina uz standardne modele poput seiko i citizen, ipak gledam uz vaše predloge nesto i sto nije svakodnevno. Jesu to isti satovi na isti fazon ali isto tako mislim da su opet i različiti![]()
Jednostavno,nekad je "jutro pametnije od večeri",ako me razumeš.Kolekcija satova se pravi više godina.Bio sam u "fazi",kao ti sad i sada su me satovi popustili.
Mislim da ne treba žuriti sa njima,svaki sat zaslužuje svoju priliku za nošenje i to bi trebalo da uzmeš u obzir kada kupuje satove.
Daću ti za primer moju suprugu koja ima malu,ali efikasnu kolekciju satova.Za svaki outfit i priliku.
Ali,opet,tvoji novci - tvoj izbor.
- bata bogdan
- Banned
Ko sto napisah, ako sam postavio ss ili sam pitao za neki sat itd, to ne znači da ću odmah da ga kupim, i napisah i ja, da se ne žurim, ali bas nesto ako mi privuče želju, to se i kupuje (za meni normalnu cenu)
Huawei
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Lepa tema,nema sta!Primeticete da svi coveku,bata bogdanu,kazete - polako,i ja sam kao ti kupovao brzo,pa sada .....[emoji3] jednostavno mora proci kroz tu fazu.Super je sto je u Dojce,pa mu je ono sto je meni u ovoj sirotinji puno,njemu p.dim(izvinjavam se na mom francuskom,ali najbolje oslikava situaciju).Samo ti pici,ali polako i prihvataj ono sto ti ovi iskusniji govore,pa pokusaj da ne dodjes do 10 satova koje neces nositi.Sasvim je ok 4,5[emoji3] [emoji12] [emoji3] I ja sam pod uticajem ove teme sebi uzeo Lorusov,edicija N.Djokovic,ne zbog Djokovica,vec mi je bio interesantan,ali njegov cenovni rang ne dopusta da se ovde mesam[emoji30] Inace od kada imam mobilni izbacio sam sat,jer je prestao da mi bude neophodan za obavestenje koliko je sati.Naravno da je sat vise od pokazivaca vremena.To mi je i gkavna zamerka danasnjim telefonima,sto ne mogu,bez palenja ekrana da vidim koliko je sati,kao sto je moglo nekada.I tako...ova tema i to preko glave palenje 50 puta dnevno tel da vidim koliko je sati prouzrokovalo je kupovinu sata.A cekam da,jednom kupim i neki ozbiljniji,za citavih 100-150€[emoji102] pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- bata bogdan
- Banned
Pa vidi, 10 satova sigurno neću imati, to baš ne želim, kao što sam pisao 4 sata, max 5 da imam, ne želim više jednostavno. E sad, vezano što gledam satove na isti fazon, razlog vrlo jednostavan, oblačim se sportski, i više mi se svidjaju satovi koje sam i postavio ss, opet stvar ukusa. Rad sam da poslusas svaki savet i odbijam konkretno objašnjenje za svaki model sata, što sam i dobio od članova koji su bas upućeni u tematiku satova itd itd...
Možda će nekom zvučati sve ovo kako jurim satove onako bzvz, e nije bzvz uzivam sebe da obradujem, u mogućnosti sam da svaki mesec izdvojim određenu sumu novca za sebe, kako za sat tako i za trenerke i patike i sve ostalo...
U svetu satova sam zelen, to mi je jasno skroz, zato i pišem ovde da dobijem savet u vezi određenog modela koji se npr meni svidi, a to sto se meni svidi ne mora da znaci i da je dobro...
Elegantan sat mi ne treba uopšte, jer ja to niti volim a niti volim da se oblačim u tom fazonu, sportski tip pa spram toga biram i takav neki sat
I naravno, ne žurim nigde sa kupovinom bilo kog sata, ali kad dobijem neki savet za neki model sata da je eto solidan ok, zašto ga ne bih odmah kupio ili naručio. Savete sam dobio i za Invicta sat, lepo sve pojasnjeno od člana araphel, našao odredjen model koji se meni svideo i naručio, jer 100e mi i nije velika količina novca da bih ja rekao da sam se zajebao ili da neko mozda i pomisli, vidi ovaj sta kupuje?
Naravno i da mi se svidja i Orient i Citizen i Seiko i Lorus i Pulsar i Swiss Military Hanowa... Koji će sledeći biti, to ne znam, kad se odlučim tačno, pitacu ovde baš konkretno da li je dobra kupovina ili loša?
Hvala bogu, pa sam u mogućnosti da priustim sebi sitnice koje me obraduju.
Da opet neko ne shvati sve pogrešno, hvala na savetima i predlozima, ali ipak sam svako odluci sta ce na kraju da kupi, jer, ukusi se razlikuju i potrebe.
Hvala jos jednom svima za svaki post
Možda će nekom zvučati sve ovo kako jurim satove onako bzvz, e nije bzvz uzivam sebe da obradujem, u mogućnosti sam da svaki mesec izdvojim određenu sumu novca za sebe, kako za sat tako i za trenerke i patike i sve ostalo...
U svetu satova sam zelen, to mi je jasno skroz, zato i pišem ovde da dobijem savet u vezi određenog modela koji se npr meni svidi, a to sto se meni svidi ne mora da znaci i da je dobro...
Elegantan sat mi ne treba uopšte, jer ja to niti volim a niti volim da se oblačim u tom fazonu, sportski tip pa spram toga biram i takav neki sat

I naravno, ne žurim nigde sa kupovinom bilo kog sata, ali kad dobijem neki savet za neki model sata da je eto solidan ok, zašto ga ne bih odmah kupio ili naručio. Savete sam dobio i za Invicta sat, lepo sve pojasnjeno od člana araphel, našao odredjen model koji se meni svideo i naručio, jer 100e mi i nije velika količina novca da bih ja rekao da sam se zajebao ili da neko mozda i pomisli, vidi ovaj sta kupuje?
Naravno i da mi se svidja i Orient i Citizen i Seiko i Lorus i Pulsar i Swiss Military Hanowa... Koji će sledeći biti, to ne znam, kad se odlučim tačno, pitacu ovde baš konkretno da li je dobra kupovina ili loša?
Hvala bogu, pa sam u mogućnosti da priustim sebi sitnice koje me obraduju.
Da opet neko ne shvati sve pogrešno, hvala na savetima i predlozima, ali ipak sam svako odluci sta ce na kraju da kupi, jer, ukusi se razlikuju i potrebe.
Hvala jos jednom svima za svaki post

Huawei
Pa dobro ima logike, razum te ni ja ne volim odela i cipele, ne nosim ih. Meni juče kaže prijatelj "kako mogu ti dajveri da ti se sviđaju, odvratni su, gledaj ovo" pošalje mi pet hronometra. Inače iskopao sam dedin sat, još kad bi mogao da se popravi i restaurira [img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016020 ... 54928d.jpg[/img]