Sta vozite?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Sta vozite?
Kad sam procitao da je Joca napisao golf 2, smeo sam da se kladim u sta oces da je oglas iz bosne
jeftino odrzavanje, a jos moze i na loz uljeJoca-Samsung napisao:Па кад је мотор из Голфа двојке најбољи мотор икада, неуништив.

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
А још иде као луд, у другој иде 70 км на час. 

To su bili automobili, gola mehanika a ne danas sve na dugme i kad pobrljavi racunar mos se j***s in the pedu dok onaj sa tabletom ne dodje i nabode ga da vidi sta mu fali a falice samo tebi pare iz dzepa.
^ istina hahahaha 

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
9R94, Naravno, ali kako bi auto industrija danas zaradjivala ako napravi idealan auto
.

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
- :: Lumia 730
Ljudi ne bi verovali koliko opoziva, naravno prećutnih, ima poznata nemačka korporacija... Ali nisu to ni opozivi, već "servisne akcije"...
i koliko debilnih grešaka tipa, pređeš preko rupe, a on ti izbaci poruku "lost indicator tyre preassure"... 

- vojkan85
- Mobil manijak
Mr. Jingles, Pa tako je druze kada je sve na senzore koji zaustave auto vredan 100.000 evra...
Gluposti, uporedjujem jer su moji vozili a ijos uvek imaju skodu 120ls i vec par godina 406, ovom pezou stalno nesto treba, stalno neke lampice blinkaju, garaziran je. A skoda stoji cele zime napolju po 6 meseci se ne pali, ode cale malo da je pokrene i iz prve kresne.
- vojkan85
- Mobil manijak
Eeeee, pa danas se automobili prave da predju do 200.000 km i posle toga cao zdravo, a o elektronici ne treba ni trositi reci. Samo da se sto vise zaradi, nije vise bitan kvalitet. Jedino sto znam, jeste da Skoda grabi krupnim koracima napred na svim poljima.
Ova 77 godiste i samo malo lim da se sredi i prefarba, iznikluju ratkapne, branici, promene presvlake i mene bi nadzivela, posto joj mehanika i dalje radi bez greske a elektrika- samo za svetla
Bas mi je zao sto nemam novca da je sredim nego truli bezveze...

- vojkan85
- Mobil manijak
Steta je sto kod nas nije situacija da ljudi mogu da imaju te starije automobile i da se pojave kolekcionari pa da pazare za svoju kolekciju. Da se pitam sta bih sada vozio, Skoda Superb i tacka.
Opet i tu pun .. elektronike [FACE WITH TEARS OF JOY]
Al da je limuzincina bas je limuzincina.
Al da je limuzincina bas je limuzincina.
- vojkan85
- Mobil manijak
Aha, sada sam bas gledao full opremu da nema sta nema, ukupno bi kostala 42000 evra
.

Ajd bezi za te pare kupim stan i iznajmljujem ga, pa kad mi nesto treba auto, lepo platim taksi i cao zdravo, nema sekiracije tokom voznje. 

- vojkan85
- Mobil manijak
Slazem se, ali kada bi imao iole normalnu platu mogao bi da prustis i jedno i drugo...
Kad smo mi zamorcici a drzava terarijum u kom smo mi smesteni a sve zajedno je propali eksperiment zapada, zato gledam sto pre da begam odavde. Al odosmo off topic i jos gore- u politiku.
vojkan85, jel izasao cenovnik za novog superba za Srbiju?
- vojkan85
- Mobil manijak
fannY, E nisam to gledao. Radio sam na skodinom sajtu konfiguraciju. A ima i ovde nesto:
http://www.autocacak.co.rs/models/new-superb/overview/
http://www.autocacak.co.rs/models/new-superb/overview/
vojkan85, to sto si gledao je za stari model. Mislio sam da je izasao cenovnik za novi.