Svet satova
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Svet satova
Meni je i lepši onaj Duro sa prvog klipa, 106, ali nigde ga nema, samo preko ebay-a. A ovaj 302 je super za 55 evra, kod nas je 10500.
Samo sto do sada nisam video ni jedan kome se kazaljke poklapaju sa oznakama na ciferu, to bi me izludjivalo 

12 godina na forumu!
Česta je pojava da kod kvarcnih satova kazaljka malo beži u odnosu na podeljak na ciferu. Neko je čak i objašnjavao zašto se to dešava i kako je to ustvari odlika kvalitetnog mehanizma ili tako nešto. Znam da mi je bilo čudno. Pošto preferiram mehaniku ovo me uglavnom ne pogađa. Na EcoZilli koja je jedini analogni kvarc koji redovno nosim, markeri se savršeno poklapaju.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Stvarno smešna cena, čak i ja koji ne nosim satove, uzeo bih ga samo jer je jeftin. A i ne izgleda uopšte loše.
Evo sad gledam ovaj moj, Casio od 60€ i u 80% se podeoci poklapaju sa sekundarom. U 20% je vrlo mala razlika, jedva vidljiva.araphel napisao:Česta je pojava da kod kvarcnih satova kazaljka malo beži u odnosu na podeljak na ciferu. Neko je čak i objašnjavao zašto se to dešava i kako je to ustvari odlika kvalitetnog mehanizma ili tako nešto. Znam da mi je bilo čudno. Pošto preferiram mehaniku ovo me uglavnom ne pogađa. Na EcoZilli koja je jedini analogni kvarc koji redovno nosim, markeri se savršeno poklapaju.
Duro je legenda.
bata bogdan, ne kupuj više Casio, imaš jedan, sad kupi drugog Japanca.
Otvori se i kupi švapsku manufakturu, pomozi lokalnu ekonomiju
.
bata bogdan, ne kupuj više Casio, imaš jedan, sad kupi drugog Japanca.
Otvori se i kupi švapsku manufakturu, pomozi lokalnu ekonomiju

- bata bogdan
- Banned
Ne ne, necu kupovati sad Duro, povodom sam stavio samo zbog ostalih članova.
Daj predlog, da je velik sat, to znas i da je sportski...
u nekom mom fazonu hahahaha
Daj predlog, da je velik sat, to znas i da je sportski...

Huawei
Nemoj više velike i sporCke, imaš ih već 3.
Seiko orange Monster, on ti ide uz sve.
Seiko orange Monster, on ti ide uz sve.
- bata bogdan
- Banned
- bata bogdan
- Banned
Na poslu sam, pa bas nemam vremena da blejim po netu
Reči mi koliko je tačno prečnik od Mako XL? I koja je cena....

Reči mi koliko je tačno prečnik od Mako XL? I koja je cena....
Huawei
Prečnik 44,5mm, cena 150€ .
Sitno to bre...
- bata bogdan
- Banned
Ima li nešto veće, bar malo, a na taj fazon, svidja mi se izgled... Al malenoooo hahahaha
Huawei
- bata bogdan
- Banned
cvoruga, jako mi je lep sat, ali... Ne bih da dajem za nesto 150e što opet nije po mojoj volji, malo je to, i zato me odbija da kupim neki mali sat koji po meni nije to to... Da je bar 47mm ili 48mm pa još i nekako..
Znam da ima i većih satova od seika itd itd, ali je veća i cena od 200e koje bih dao za sat... A više od 200e ni u ludilu ne dam.
Znam da ima i većih satova od seika itd itd, ali je veća i cena od 200e koje bih dao za sat... A više od 200e ni u ludilu ne dam.
Huawei
Kako sam ja ukapirao, sa povećanjem prečnika opada kvalitet. Retko šta preko 46 mm da valja, a još ispod 200€. Sa druge strane, imaš Police, Diesel... Oni imaju pepeljare.
- bata bogdan
- Banned
Ma radije cu onda opet casio da kupim, ima ih do 200e 48mm do 51mm dosta modela, kao što ima i pulsar, lorus, invicta....
Diesel necu sigurno...
Pa sad, kvalitet, ti ne znam, ali znam sta bih kupio i za čega bih dao pare, a da kupim nesto eto što je npr to taj mako XL samo zbog imena ili sta znam, ne želim, zelim ono što meni odgovara i sto želim, ako me razumeš, mada mako XL mi je stvarno lep, pogotovo bas Orange, ali maleno za moj ukus, sta sad da radim jbg...
Edit :
Ipak za smešne pare naručen
Casio mdv302d

Potrjace malo dok ne stigne
E sad ce neko da napise ili pomisli, vidi ovog sta naručuje... Za ove pare, ubeđen sam svako od vas bi ga naručio!
Diesel necu sigurno...
Pa sad, kvalitet, ti ne znam, ali znam sta bih kupio i za čega bih dao pare, a da kupim nesto eto što je npr to taj mako XL samo zbog imena ili sta znam, ne želim, zelim ono što meni odgovara i sto želim, ako me razumeš, mada mako XL mi je stvarno lep, pogotovo bas Orange, ali maleno za moj ukus, sta sad da radim jbg...
Edit :
Ipak za smešne pare naručen
Casio mdv302d

Potrjace malo dok ne stigne

E sad ce neko da napise ili pomisli, vidi ovog sta naručuje... Za ove pare, ubeđen sam svako od vas bi ga naručio!
Huawei
Predobar satic, ima li kod nas negde?

Ma što bi neko to pomislio Bogdane, sat je bombona, ne verujem da se nekom ovde ne sviđa, i još je jeftin. Inače ima krunicu na ušrafjivanje, znači za vodu odličan. Joj što nisam u Nemačkoj, dobro da radim ovde 5 godina i za to vreme mogu da napredujem sa A2 do C1 a i imaću iskustva pa dolazim kod tebe u goste da tražim poslodavca i vidim satove, do tad ćeš ih imati 500 [emoji4]
[emoji1] jedno 10 puta smo ga pomenuli ovde. Orient Mako, pogledaj i plavi, meni se više sviđa, košta od 107-150 evra, kako gde (prodajasatova, kupujemprodajem, tutuora radnja u Budimpešti, creationwatches).dexter00 napisao:Predobar satic, ima li kod nas negde?