Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
I ja sinoc odgledao,dopao mi se .
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Bohemian Rhapsody - poslednjih 20 minuta filma me je umalo dovelo do suza i besa što je konj morao da bude furundžija i da fasuje virus! Takav pevači šuomen će se teško ikada više roditi!
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Jeste. Verovatno grupa koja ima najveće hitove svih vremena.
Inače u zadnje vreme sam gledao neke domaće serije :
Uspjeh - HBO GO - nije loše, ali je posle druge epizode serija krenula nekim drugim tokom, tako da nisam baš oduševljen.
Jutro će promeniti sve - RTS Planeta - odlična serija sa dobrom glumom i zanimljivom pričom. Dobra muzička podloga. Preporuka.
The Paper /Novine/ - Netflix - sjajna serija - krimi, drama. Prikazana naša svakodnevna kroz život novinara i političara. Kad pogledate ovu seriju biće vam jasno zašto smo tu gde jesmo i zašto je toliko ljudi napustilo prostor EX - YU ( i još uvek napušta).
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Inače u zadnje vreme sam gledao neke domaće serije :
Uspjeh - HBO GO - nije loše, ali je posle druge epizode serija krenula nekim drugim tokom, tako da nisam baš oduševljen.
Jutro će promeniti sve - RTS Planeta - odlična serija sa dobrom glumom i zanimljivom pričom. Dobra muzička podloga. Preporuka.
The Paper /Novine/ - Netflix - sjajna serija - krimi, drama. Prikazana naša svakodnevna kroz život novinara i političara. Kad pogledate ovu seriju biće vam jasno zašto smo tu gde jesmo i zašto je toliko ljudi napustilo prostor EX - YU ( i još uvek napušta).
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Eto odgledah Rapsodiju, malo je reci da je film stvarno velicanstven, voleli Queen ili ne. Drago mi je da sam cuo i meni omiljenu njihovu, Radio Ga Ga. Ramiju zasluzen oskar za glumu.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ja sam mislio da se i suvise trudi da imitira Fredija,narocito sa onim zubima (i tonsam mislio da su ih previse naglasili),ali kad sam odgledao nekoliko "originala" i to najvise onaj koji se skoro pojavio gde uporedo idu scene iz filma i stvarnog Lajv ejda,shvatio sam da je to,to! Vrhunski ga je skinuo!
Meni je gluma bas delovala nekako vestacki i isforsirano, ali Fredi je zaista bio takav. Pored toga, uopste nisam znao da je indijskog porekla. Kako god, film apsolutno vredi odgledati.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
https://youtu.be/zcMqgemwVxk
Prve dve epizode obećavaju neinspirativnu konfekcijsku seriju u modernom holivudskom stilu koji primenjuju kad im je ograničen budžet: zameni skupe akcione scene psihodeličnim morbidarijama i veštačkim humorom, i nadaj da će publika biti dovoljno glupa da kaže „Uh, što je ovo dobro“.
Ambrela je tri puta bolja od ove gluposti.
Prve dve epizode obećavaju neinspirativnu konfekcijsku seriju u modernom holivudskom stilu koji primenjuju kad im je ograničen budžet: zameni skupe akcione scene psihodeličnim morbidarijama i veštačkim humorom, i nadaj da će publika biti dovoljno glupa da kaže „Uh, što je ovo dobro“.
Ambrela je tri puta bolja od ove gluposti.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Orvil, sezona 2, epizode 8 i 9: za sve vas koji ste odustali od sezone posle prvih par mlakih epizoda - nastavite dalje, ove dve epizode čine drugu sezonu boljom od prve. Neću dužiti, samo ću reći da su me vratile u najbolje doba Žan Luka i njegove bande. [emoji1305]
Diskaveri, druga sezona: mislio sam da ne mogu snimiti nešto nezanimljivije od prve sezone, ali su me demantovali. Inače, sve su prilike da radnja ide u smeru poništavanja tzv. Kelvinovog vremenskog toka. Znači, za sve vas kojima su se svidela ona tri filma - tough luck, posle ove sezone će biti kao da se nikad nisu desili. [emoji1]
Diskaveri, druga sezona: mislio sam da ne mogu snimiti nešto nezanimljivije od prve sezone, ali su me demantovali. Inače, sve su prilike da radnja ide u smeru poništavanja tzv. Kelvinovog vremenskog toka. Znači, za sve vas kojima su se svidela ona tri filma - tough luck, posle ove sezone će biti kao da se nikad nisu desili. [emoji1]
Juzni Vetar - konacno i jedan domaci film vredan paznje. Islo se malo na holivudski nacin, ali je lepo odradjen. Preporuka ko nije gledao. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Neka, hvala. Balkanska kinematografija mi izaziva povraćanje. [emoji1]
Nisam ni ja bas neki fan, ali ovo vredi. Bolje od mnogih holivudskih budalastina u poslednje vreme.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Još malo o Orvilu. [emoji846]
Poslednje dve epizode su me baš oduševile, pa sad čačkam internet u potrazi za sitnicama o seriji i glumcima - i tako naiđem na ovo. [emoji854]
Pogledao sam ceo Enterprajz dva puta, ali ovo nisam bio zapamtio. [emoji18]
https://youtu.be/VnFXLcoxP00
I na kraju, dve slike iz devete epizode, da vam probude radoznalost. [emoji6][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201903 ... a0d292.jpg[/img][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201903 ... 50cd07.jpg[/img]
Poslednje dve epizode su me baš oduševile, pa sad čačkam internet u potrazi za sitnicama o seriji i glumcima - i tako naiđem na ovo. [emoji854]
Pogledao sam ceo Enterprajz dva puta, ali ovo nisam bio zapamtio. [emoji18]
https://youtu.be/VnFXLcoxP00
I na kraju, dve slike iz devete epizode, da vam probude radoznalost. [emoji6][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201903 ... a0d292.jpg[/img][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201903 ... 50cd07.jpg[/img]
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Apsolutno se slažem sa tobom.Evindzer napisao:Neka, hvala. Balkanska kinematografija mi izaziva povraćanje. [emoji1]
+1
Неко је лепо срочио да је гледање "домаћих" филмова пандан читању књига Јелене Бачић поред толико непрочитаних класика.
Неко је лепо срочио да је гледање "домаћих" филмова пандан читању књига Јелене Бачић поред толико непрочитаних класика.
Слобода или смрт
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Pazi Dilana i Martija kako pišu jedan ispod drugog, pa još i dele isto mišljenje. [emoji6][emoji1]
Последња станица. [emoji3517][emoji1]
Poslednja izmena od bestboy u Čet, 07. Mar 2019. 15:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Слобода или смрт
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Stanica.... Text prediction auto correct!
Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Погреши човек...а и аутомацка исправка. [emoji16]
Слобода или смрт
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
... Užas!
Čisto da dopunim prethodne upise...
Čisto da dopunim prethodne upise...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Bravo, narode, odlični ste! [emoji1303][emoji2]