Dobro ljudi bilo juce a? Ja evo pratim kosarku 20 godina i ne pamtim kad sam zadnji put toliko aplaudirao potezima nasih igraca! Svi su se odlicno pronasli u ulogamkoje im je reziser Djordjevic odredio. Bilo je onako kako sam rekao, smorili smo ih dobrom odbranom i mentalno su pali, pola trece i cetvrtu cetvrtinu nisu posteno ni igrali. Ono sto mi se posebno svidja je prvo 18 razlike sa grcima pa 28 sa brazilcima, sto znaci da unapredjujemo igru i dalje.
Sto se Francuza tice, oni nam generalno sportski kao nacija ne odgovaraju. U rukometu ih nismo dobili ne pamtim, u kosarci i odbojci se uvek mucimo sa njima, u fudbalu su bolji. Po pozicijama nam vise odgovaraju nego Brazil i nemaju nekog istaknutog pojedinca.
Lovernj im je najbolji skakac i za malo strelac (!) i treba mu braniti ofanzivni skok. Diao je opasan zato sto razigrava igrace i mozda bi mogli da pustimo njega da se nadava koseva a da branimo ostale. Batum ume da bude opasan, ali ako ako Kalina bude dobro odbranu igrao na njemu brzo gubi samopouzdanje.
Sve u svemu, ako budemo igrali odbranu na istom nivou kao u prethodne dve utakmice, a napad da bude bar na 50% tog nivoa, ocekujem mec sa malim brojem poena, a tu bi mi trebali da budemo u prednosti zato sto imamo vise igraca koji su match winneri (teo i bogdan).
Sto mene pre nije zvao Sarenac kao treceg sub komentatora