***Novo okupljanje***

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Evo dajem predlog za datum.Subote u oktobru (13,20,27) i novembru (3,10,17,24).
Neka se sada svako izjasni koji datum mu najvise odgovara.Ja glasam za 13 ili 27 oktobar (21og imam ispit :dry: )

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Slazem se,i bilo koja subota uvece ce mi odgovarati,apsolutno nije problem! :wink: Ajde,oktobar se blizi,daj da se dogovorimo konacno

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Sletio sinoc u BGD i spreman za vidjenje, jutros me oborio Antic tj. nije mi ni dao da izadjem, ali nepogadja me to kad kupujem uskoro novi mob. :lol: :lol: :lol: :lol: bas sam bolestan. Polozicu ja u Oktobru2.
Kakav crni Novembar, daj to sad u oktobru, nek je i pred ispit ja mogu odvojiti dva sata. U novembur nisam tu, pa da nebude kasnije kao mnogi su se javili, hoce da se druze malo a onda ih nema. 13ti pase.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Mоže 6. i 13. ostalo tokom oktobra nisam tu, mada ako baš padne tako nešto možda se ipak iscimam, ali bilo bi bolje u ova dva termina.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

gargamel4,
6ti otpada jer araphel nije tu.Cini mi se da dolazi iza 8mog. A bilo bi lijepo cuti iskustva sa windows platforme. Ja sam i dalje za to da je 13ti najbolji jer je suvise daleko od oktobra2 tako da nepravi neki problem. Ajmo dalje komentari
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

13. mi zvuci ok... :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Vrnuo sam se iz Moskve, ako sam kome nedostajao :) 21. dolazim u BGD na svadbu moje buduce kume, pa moze recimo 20. uvece. To je sto se mene tiche. Ako bude neki drugi datum, a subota, teoretski mozda mogu da doletim na 2-3 sata.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

miodrage, nemoj 21. molim te, ja sam tada na Kopu. Aj se iskombinuj za freaking 13, i ja dolazim pravo iz Subotice na okup, pa možemo i zajedno.

:)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Shta je sa ostalima?

Hocemo da ozvanichimo tj. da bude 13. oktobra?Ispred Pravnog fakulteta? :roll:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ja se slazem!samo recite konacan datum i vreme,i ako to bude posle 8. onda nema nikakvih problema sto se mene tice :wink:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Nisam tu,najverovatnije eksurzija
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

gargamel4, ne mogu nista da obecam, cekam da vidim sta ce vecina da kaze, pa cu onda da pogledam svoj raspored i videcu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

E pa ljudi vidim da je vreme da se definiše konkretan datum okupa... Posle uvažavanja svih vaših postova, smatram da se većina slaže da je 13.oktobar (subota) najpovoljniji termin...Evo sad i zvanično da postavimo taj datum kao definitivan... :wink:

Znači: 13. oktobra u 20h ispred Pravnog fakulteta (to je sad već tradicionalno mesto okupljanja MS forumaša)... :)

Za sve primedbe i predloge postujte ovde...Imamo dve varijante za prostor gde bismo sedeli to veče...Prvi bi bio Potpis (mesto prethodnog okupa)...ili Atrium kod Tehnološkog fakulteta(tu se neki od nas povremeno skupe)... 8) ... Svaki dodatni predlog ćemo, svakako, razmotriti... :roll:

Pišite, pa da se konačno dogovorimo!!!

Pozzz svima!!! :) :D :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Ja izgleda na eksurziju ne idem u narednih 15 dana pa cu pretpostvaljam biti slobodan da se vidimo :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

13. oktobar mi odgovara, dolazim i ja, ova dva mesta koja su predložena su sasvim OK, koje god da se izabere, biće dobro, dolazim i ja, pozdrav svima. :)
Ghost

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Apsolutno se slazem,i datum i vreme i mesto okupljanja mi odgovaraju!U potpisu sam bio na onom mini okupljanju proletos,i sasvim je ok,a ovo drugo mesto iskreno nemam pojma gde je i sta je,ali nije ni vazno :wink:

Ninolina, ja cu ti ionako poslati sms kad stignem u BG,da imas moj novi broj,tako da ces u slucaju neke izmene moci blagovremeno da me obavestis,jer cisto sumnjam da cu u tim prvim danima po dolasku imati puno vremena za zvrjanje po netu i forumu :D

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

neka vam lepo bude na okupljanju i have a good time :D ...ja necu doci.... :smutny: :smutny: :smutny:
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Takođe vam želim dobar provod, ni ja neću biti s vama, jbg baš mi kritično sa ispitima pa ću spremati za oktobar 2 i neću imati vremena da skoknem do BG-a.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Dragi moji mobilni zaludjenici :wink: ,neznam koliko cu imati vremena da sutra visim po forumu (ups!pa to je vec ustvari danas),tako da se ovom prilikom privremeno pozdravljam od vas.Pozelite mi srecan put i uspesan povratak kuci (hmmmmm :? ),pa se vidimo 13. oktobra na okupljanju,ako je to i dalje aktuelan termin :D

Mishkoni,Ninolina,Javljam vam se SMSom cim zgrabim neki broj,a cete me nadam se obavestiti blagovremeno o eventualnim izmenama,ili potvrditi termin :wink:

Pozdrav! 8)

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

araphele, želim ti da ne vidiš nikakve teroriste usput, i da anm dobro stigneš, a kad stugneš i budeš uzimao broj nemoj da se primiš i uzmeš 061 :wink: :) :D :lol:

Zaključana tema