teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Hehehehehehehe, hoću, ako zaslužiš kao Miskoni...hehehehehehe
Inače i meni je uskoro rodjendan, pa i ja sam raspoložena za novo ozvučenje ili nešto slično, hehehehe
da ali ja ne znam kada je tvoj rodjos tako da od ozvucenja nema nista.....
jedino ako hoces da se dogovorimo ja tebi poklon ti meni poklon i eto oboje smo zadovoljni, jer ipak je lepse kad ti neko pokloni nesto!!!
IDzO, slažem se sa tobom u potpunosti... Ajde da razmenimo datume rodjenja na pp, pa da oboje budemo zadovoljni, tj. da razmenimo poklone hehehehe
Ej Miskoni, jel prihvataš onaj moj poklon? Vidim ništa se ne oglašavaš...
meni tako odgovara ako cemo da se castimo i da uzivamo.............
mozemo da se dogovorimo pa da se nadjemo negde na pola puta (novi sad) pa da i popijemo koje pice
Hehehehehehe...može, može...pa hajd...ja sam iz Pančeva, tako da i nismo baš preterano daleko, a i svidja mi se ideja da se nadjemo na pola puta, hehehehe...da popijemo pićence
Slazem se sa Dexterom .... ugovarajte na pp .... nego neko vetj pomenu da bi mogli da zakljuchate ovu temu ili da promenite naziv na neshto kao " Cestitajte rodjendan" jer je Miskoniju proshao rodj.ko zna josh od kad a oni i dalje chestitaju !
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.