Eurobasket 2015!

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Re: Eurobasket 2015!

Post od bata bogdan »

Velika nervoza naših, za sada im ništa ne mogu, dobro ih čuvaju i igraju bas na snagu, grubo rečeno.
Huawei

nesta
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Dec 2012. 21:50
:: Note 2

Post od nesta »

Koliko nam Bobi fali.....

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Zasluženo smo izgubili, bolji su bili realno.
Šteta, imali smo priliku, i nisu je ni malo iskoristili.
Jako puno grešaka...
Huawei

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Odlicna odbrana litvanaca i previse nasih promasenih trojka rezultirali su tome

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Prljava igra litvanaca, a za našu igru nemam komentar. Previše promašenih trojki, Raduljica ne može da uhvati loptu, rupe u odbrani. Kao da smo se predali pre početka utakmice. Sve u svemu bravo za naše, ali moglo je dosta bolje, ipak nismo igrali protiv hemičara (čitaj: amerike).
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Немамо центра дефинитивно. Богдан је потрошио туђу лопту...још сто разлога. Лоша игра углавном, морало је доћи до пада после толико победа. Свака им част за све што су до сада урадили. Биће прилике да засијамо још јаче за годину, две.
Слобода или смрт

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Pa ovi su nas i dobili na američki način, na snagu i čvrstu odbranu.
Nervoza, pritisak su učinili svoje.
A Litvancima svaka čast,
Čitavu utakmicu su nam bežali, mada košarka nije bila lepa na oko, nikako.
Huawei

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Toliko sam se razočarao da nemam reči. :(
Najbitnija utakmica na prvenstvu a mi tek tako da je odigramo. Pošteno bili smo loši, da je krenuo šut to bi bila skroz druga priča. Ali nema veze, čestitke našim momcima za sve što su uradili.
Idemo dalje i na meč za treće mesto koji će biti jako težak.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ocajno su igrali, bez odbrane i napada. Prosek koseva po utakmici je bio 88, a juce 64, to sve govori. Niko, ali niko da povuce ostale. Totalno cudna utakmica.
Svaka njima cast na svemu ucinjenom, igrali su za zlato sve do sinoc. Bice bolje drugi put, jbg.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Cisto sumnjam da sutra možemo da dobijemo Francuze, bice jos teze nego sinoć. Ako i uzmemo bronzu, bice opet veliki uspeh.
Huawei

nesta
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Dec 2012. 21:50
:: Note 2

Post od nesta »

Biće teško motivisati ekipu posle onog sinoć....

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Mada, kontam da su nas i sudije ojadile u par navrata. Nisu nam priznali nekoliko koseva koje su trebali, sa druge strane su nam svirali faulove dok njima nisu iako su igrali mnogo cvrsce. Ne znam, sve mi je izgledalo jako cudno sinoc. Ispadaju lopte, gube lopte svako malo, sut za 3 je bio katastrofalan, onaj poslednji napad kada je Bjelica pao je totalno neprimisljen bio (tu smo imali dobru sansu da zavrsimo sa +1)... Bilo je gresaka i gresaka, ali dobro, idemo dalje. Ne vredi se nervirati. Sutra protiv domacina, spremamo pivo i kikiriki, bice to dobra utakmica za zivce :wink:

ljubabvb09
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 09. Dec 2014. 20:33
:: Umi Zero

Post od ljubabvb09 »

Stvorila se slika u javnosti da prolazimo lagano Litvance i kasnije uzimo zlato protiv Spanaca. To da se nesto "mora" videli smo kako se sinoc zavrsilo. Nepotreban pritisak na igrace i po sistemu lako cemo, doveo nas je do toga da odigramo najgoru ofanzivnu utakmicu u zadnjih godinu dana. Ko pogodi trojku, celava mu keva... Ne krivim ni igrace ni selektora, jednostavno nije im bio dan i kad sve ne krene kako treba, drhte ruke, ispada ti lopta, ne znas sta ces u napadu da radis s njom itd... Cak i da smo prosli u finale, ja sam ubedjen da ne bi uzeli zlato, jer je tesko pobediti jednu reprezentaciju dva puta na istom turniru, a pogotovu Spance. Bjelica je tu utakmici pogadjao odakle je hteo, ali ne verujem da bi ga opet tolko sralo. Na svakoj utakmici smo imali barem jednog raspolozenog igraca, a sinoc nijednog...

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Azimuth napisao:Ocajno su igrali, bez odbrane i napada. Prosek koseva po utakmici je bio 88, a juce 64, to sve govori. Niko, ali niko da povuce ostale. Totalno cudna utakmica.
Svaka njima cast na svemu ucinjenom, igrali su za zlato sve do sinoc. Bice bolje drugi put, jbg.
Upravo to. Šteta još jednom, imali smo maltene otvoren put do finala i Rija ali ništa. Ovako ćemo morati sledeće godine kroz kvalifikacije preko Francuza, Grka, Italijana da stignemo na OI što će biti izuzetno teško.

knezevic76
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
Kontakt:

Post od knezevic76 »

Ako stavimo očajan šut po strani, dosta smo napravili neiskusnih i tvrdoglavih grešaka.U par navrata je Raduljica išao na inat,Teo je šutirao pošto-poto,Bogdanov zadnji pokušaj/saplet je greška celog tima, imali su kontru, to je daleko od iskusne igre .....po Đorđevićevim gestikulacijama se sve videlo, opominjao ih da ne ulaze u ishitrene napade i šuteve.
Mislim da je Duda bio na njegovom mestu da bi im glavu otkinuo posle trećeg promašaja za tri poena i da bi forsirao igru u reketu da se opterete faulovima.
Falilo je mašte i jedan dobar centar kao Marjanović.
Kalina previše sedeo na klupi, zašto?Ima brzinu, skok, dobru odbranu!
Znao je Sale da se dere na Nedovića za jedan brzoplet šut ali Teodosiću je sve oprošteno!
Kad god je Nedović ušao tako su litvanci bili u problemu zbog njegove brzine.
Već sam pisao, AKO Teodosiću Bogdanu proradi šut idemo dalje, ali to se nije desilo.

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

Pravili smo greske,ispadake lopte,ali i njima se to desavalo,ne jednom.Obe ekipe su bile u grcu zbog vaznosti.Cinjenica je da sut,apsolutno nije isao.Ko je mogao uci,zasto je sedeo,zasto je igrao,to je sada sve lako pricati.Sta bi rekli da je posle xx promasaja Teodosic(ili bilo ko) ubacio 2 trojke i resio u nasu korist?Bilo bi - bravo,majstore!Znali smo da mora proraditi.Nije lud Sale sto ga drzi...itd.To su cisti navijacki komentari.Jeste cinjenica da su i sudije imale 4,5 gresaka,ali opet smo mi sami sebe izbacili svojim greskama,sutom.Zao mi je sto nismo u finalu,mrvica je falila,ali to je tako - jedan tim je morao ispasti,makar igrao i fantasticno.Nisu deca,profesionalci su koji su odigrali stotine utakmica kao ove i ne bi smeli pasti pred ovu utakmicu.Bice mnogo teza zbog pritiska publike i ocekivanja da domacin se okiti medaljom,tako da ocekujem,kao i uvek,da se bore,da daju sve od sebe,a ako je protivnik bolji,ima vise srece ili sudije budu navijale za protivnika,jebiga,protiv toga se ne moze.Meni je uvek najvaznije trud i borba.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Koliko grešaka, koliko jadna igra, koliko forsiranja trojki...
Ovo se može reći i da je uspeh, pored takve igre koju su pružili u zadnje dve utakmice.
Činjenica,ne znaju da se nose sa pritiskom ni igrači a bogami ni trener.
Šteta, ali i ovo 4 mesto je visoko za nas...
Ne pljujem ih, ali i da u pobedili i danas, bila bi totalno ne zaslužena pobeda.
Miriše mi kao da se nešto desilo unutar ekipe i trenera....
Srbija je pokazala dva lica igre, prvi deo gde bez pritiska odlično igraju, drugi deo gde sa pritiskom pucaju svi od igrača do trenera po svim šavovima, ukratko, nastane Haos, što smo i videli zadnje dve utakmice.
Huawei

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Ne bi bilo prvi put da unutar tima dođe do raskola...

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Srpski mentalitet, kad ide, dignu nos do neba, i sebe su vec videli u finalu.
Dodje Litvanija, očita bukvicu kako se igra košarka, grubo, čvrsto i zatvorili nam igru.
A naši, su delovali nemoćno, kao i sad protiv Francuske.
Ubeđen sam da je neki haos ispao unutar ekipe.
Šteta za nas sve ljubitelje košarke, jer ipak su nam dali povod da mislimo na zlato, i onda nas dobro osvestili da mi u stvari još uvek ne, ocemo sa svojim glavama i pritiskom da se izborimo, uvek iste greške se ponavljaju u finišu nekog prvenstva,bas čudno.
Nadam se da konačno malo da dodju sebi, da se prvo treba momacki izboriti za pobedu, snagom, glavom i da budu odlučni, a ne pre svega da su sigurni da će da se prosetaju do finala...
Huawei

Odgovori