teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Nokia
N95 8GB
210 € (NOV: 445*)
prvi vlasnik, malo presao, racun, odlicno ocuvan, full u kutiji. nis nis
full,koza,klima
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Dakle, iz svih mreža, skoro svi pozivni, 6 cifara je isto ... za biznis ... 062 i 063 su šestocifreni, što daje "posebnu draž", a prepaid su ....
ono xyz je da ipak ne stavljam svoje brojeve u javnost ....
Vlasnik sam svih brojeva, tako da po želji mogu da izvadim sve nove kartice sa novim velikim plastikama.... cena ludačka, ali to je godinama skupljano , a i kada vidim koliko traže samo za jedan 063 šestocifren ..... onda ovo i nije mnogo
Naravno, nema nijedne ponude. Ali sto je najsmesnije, da tip u rubrici Postarina trazi jos i 200 din ili licno preuzimanje.
Pa mislim, em je oglas brutalan, em jos i 200 dinara za postarinu. Da meni neko da za ovu kombinaciju brojeva milionce, iznajmio bih rols rojsa i odvezao bih mu broj kuci o mom trosku, naravno. I jos bih ga izveo na veceru da nas vide u rolsu u njegovom kraju.
Tu je primenjena metoda APP (ako prodje prodje),samo mi nije jasno koja ce kompanija sada da iskesira ovoliku cifru za 8 brojeva sa razlicitih mreza....kada se zna da je 060/065/069 dobio maltene free,a i ove ostale nije bio veliki problem uklopiti (sigurno je bilo cimanja...,ali opet...)
Kontam da mu neko da 1500e da bi trebao da se lupa nogom u oko....
Ma da, ako bas nekom trebaju ovakvi brojevi zbog nekog biznisa ili iz cisto zezanja, ne verujem da bi bio spreman da da, a i ne vredi vise po meni od 1000 evra ( u vrh glave ). Mada i sa 500 da peva.
EDIT :
BROJ 065/333-3333, 2.500 EUR
Iz halo oglasa.......za ovaj bih mozda i dao ovoliku sumu. Ali milionce od onog gore, tesko pa i da imam da bacim 10 000 evra.
Nokia
N95 8GB
220 € (NOV: 441*)
star 2 meseca u perfektnom stanju, spaydermen verzija, full pakovanje, sva dodatna oprema, srpski meni, bez zamene, novi sad
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Nokia
N95
dogovor (NOV: 280*)
ovo postaje zanimljivo. evo i ja menjam diferencijal od dajca, kurblu od tojote, peglu na paru i sporet smederevac za mob sa win. mala krsna i okolina
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
"hajde pi*kice dodji u ns ima da te izlomim kao kesu, , , , hajde javi se ako smes ljigac jedan . dacu i 500e da te nadje preko ip adrese onda ces da vidis mamiccu ti tvoju... ns mlladja garancija"
Rat se nastavlja
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.