teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
World War Z - Očekivao sam da ću gledanje ovog filma prekinuti posle 10 min, ali nije tako strašno , gledljivo je za zubitelje zombi priča ocena 5,5/10.
Green Slažem se za Oblivion, pored "Star Trek Into Darkness" , taj Sci-Fi je jedini koji je ispunio moja očekivanja od najavaljenih Sci-Fi filmova za 2013 za sada.
Black Mirror (2011) - engleska mini tv serija od 6 epizoda. Epizode prikazuju tamniju stranu zivota i tehnologije i koliko su ljudi spremni da je prihvate. Covek koji je pisao seriju (Carli Bruker) je cist genije.
Serije odavno vise ne gledam, ali sam ovo gledao na preporuku jednog kolege s posla. Vecina epizoda se moze staviti u kategoriju naucne fantastike, jer su kao stavljene u blisku buducnost i prikazuju neke vrlo interesantne i kontroverzne tehnologije. Ali, sci-fi ipak nije poenta ove serije.
Toplo preporucujem...
Ne znam jel ko od vas pratio seriju tako da kazem Drzavni Posao...Djordje Cvarkov i one dve budale...pa ja se kidam svako vece http://www.youtube.com/watch?v=AuuT3arsmlU
loki13, sta znam, meni je bas leg'o filmic
Juce odgledao Scary Movie 5. Ma nista, smorcina i budalastina. Inace, parodija je na film Mama, a takodje i na Paranormalnu aktivnost, Black Swan, Inception, Cabin in the Woods...
Moja je taktika da kad za neku novu,ili staru,a meni novu seriju,cujem-skinem par epizoda,pa ako me zaintrigira skidam dalje,ali ne gledam.Kad se zavrsi prikazivanje grunem tih 10-15 epizoda,po 2,3 dnevno.Lakse mi tako nego da cekam po nedelju dana na nastavak.A i zato jer pratim 20,30 serija te uvek mi je dan popunjen.Tako da preporucujem Twisted,nakon 2 odgledane ep.mi se dopada,i Misfits(nakon jedne)
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
The Purge (2013) - jedna dobrostojeca familija odlucuje da zastiti beskucnika kojeg juri banda ubica, a sve u noci u kojoj je svaki oblik nasilja i kriminala potpuno legalan.
Gluma je mogla biti bolja, a i film je mogao malo duze trajati, mada drzi paznju od pocetka do kraja. Cudan film, mozda ima bizarnu temu, a bacio me malo i u razmisljanje.
Pacific Rim -Bliska budućnost, džinovski vanzemeljci iz portala koji se otvorio na dnu okean haraju našu panetu. Ljudi prave džinovske robote da se bore sa njima, ko je voleo Transformers-e, dopašće mu se i ovaj film, od mene ocena 6/10.
The Conjuring (2013) - horor na foru zaposednutosti, egzorcizam, demoni i ostala cudesa. Uglavnom se smorim od takvih horora, ali i nije tako lose, s obzirom da nisam nikakav vernik i ne verujem u ta religijska desavanja.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.