Green Slažem se za Oblivion, pored "Star Trek Into Darkness" , taj Sci-Fi je jedini koji je ispunio moja očekivanja od najavaljenih Sci-Fi filmova za 2013 za sada.
Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
World War Z - Očekivao sam da ću gledanje ovog filma prekinuti posle 10 min, ali nije tako strašno
, gledljivo je za zubitelje zombi priča
ocena 5,5/10.
Green Slažem se za Oblivion, pored "Star Trek Into Darkness" , taj Sci-Fi je jedini koji je ispunio moja očekivanja od najavaljenih Sci-Fi filmova za 2013 za sada.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Black Mirror (2011) - engleska mini tv serija od 6 epizoda. Epizode prikazuju tamniju stranu zivota i tehnologije i koliko su ljudi spremni da je prihvate. Covek koji je pisao seriju (Carli Bruker) je cist genije.
Serije odavno vise ne gledam, ali sam ovo gledao na preporuku jednog kolege s posla. Vecina epizoda se moze staviti u kategoriju naucne fantastike, jer su kao stavljene u blisku buducnost i prikazuju neke vrlo interesantne i kontroverzne tehnologije. Ali, sci-fi ipak nije poenta ove serije.
Toplo preporucujem...
Serije odavno vise ne gledam, ali sam ovo gledao na preporuku jednog kolege s posla. Vecina epizoda se moze staviti u kategoriju naucne fantastike, jer su kao stavljene u blisku buducnost i prikazuju neke vrlo interesantne i kontroverzne tehnologije. Ali, sci-fi ipak nije poenta ove serije.
Toplo preporucujem...
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Trinity Blood - Jako zanimljiva anima u stilu Hellsing-a i Trigun-a. 
Man of Steel (2013)-nisam nesto odusevljen,predugo traje za takvu pricu.Jel ima neko da preporuci neku dobru komediju? 
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ne znam jel ko od vas pratio seriju tako da kazem Drzavni Posao...Djordje Cvarkov i one dve budale...pa ja se kidam svako vece 
http://www.youtube.com/watch?v=AuuT3arsmlU
http://www.youtube.com/watch?v=AuuT3arsmlU
Huawei
Pre neki dan gledao, ali zaboravio da prijavim...cvoruga napisao:Mud
Jedan onako bas fin film za gledanje, iako ima ozbiljnu radnju.
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Green, ja ga sinoc gledao i ok mi je, mada je na momente dosadan. 
Ocena 7/10
Ocena 7/10
D500&E71
loki13, sta znam, meni je bas leg'o filmic 
Juce odgledao Scary Movie 5. Ma nista, smorcina i budalastina. Inace, parodija je na film Mama, a takodje i na Paranormalnu aktivnost, Black Swan, Inception, Cabin in the Woods...
Juce odgledao Scary Movie 5. Ma nista, smorcina i budalastina. Inace, parodija je na film Mama, a takodje i na Paranormalnu aktivnost, Black Swan, Inception, Cabin in the Woods...
- zoreli
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Ja trenutno gledam serije: The Killing (treća sezona) i Dexter (osma sezona) .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Jagten - drama, odličan (glumi Mikkelsen).
Mud - isto, odličan.
Scenic route - još jedna drama, solidna.
Mud - isto, odličan.
Scenic route - još jedna drama, solidna.
- pelleruma
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Re: Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Moja je taktika da kad za neku novu,ili staru,a meni novu seriju,cujem-skinem par epizoda,pa ako me zaintrigira skidam dalje,ali ne gledam.Kad se zavrsi prikazivanje grunem tih 10-15 epizoda,po 2,3 dnevno.Lakse mi tako nego da cekam po nedelju dana na nastavak.A i zato jer pratim 20,30 serija te uvek mi je dan popunjen.Tako da preporucujem Twisted,nakon 2 odgledane ep.mi se dopada,i Misfits(nakon jedne)
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Ja sam skoro zavrsio Breaking bad. Po drugi put sam je gledao od pocetka, da utvrdim gradivo 
cvoruga, hvala na preporuci za seriju Vikings.
cvoruga, hvala na preporuci za seriju Vikings.
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
markolaza, taman da pripremljen sacekas 11.08. kada krece drugi deo 5.sezone.....

D500&E71
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
The Purge (2013) - jedna dobrostojeca familija odlucuje da zastiti beskucnika kojeg juri banda ubica, a sve u noci u kojoj je svaki oblik nasilja i kriminala potpuno legalan.
Gluma je mogla biti bolja, a i film je mogao malo duze trajati, mada drzi paznju od pocetka do kraja. Cudan film, mozda ima bizarnu temu, a bacio me malo i u razmisljanje.
Gluma je mogla biti bolja, a i film je mogao malo duze trajati, mada drzi paznju od pocetka do kraja. Cudan film, mozda ima bizarnu temu, a bacio me malo i u razmisljanje.
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Pacific Rim -Bliska budućnost, džinovski vanzemeljci iz portala koji se otvorio na dnu okean haraju našu panetu. Ljudi prave džinovske robote da se bore sa njima, ko je voleo Transformers-e, dopašće mu se i ovaj film, od mene ocena 6/10.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
The Conjuring (2013) - horor na foru zaposednutosti, egzorcizam, demoni i ostala cudesa. Uglavnom se smorim od takvih horora, ali i nije tako lose, s obzirom da nisam nikakav vernik i ne verujem u ta religijska desavanja.