Opiceni oglasi
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Opiceni oglasi
Behemoth, pa kupljen na crno sa kutijom onom na kojoj pise "mobile phone" nije original.
A mene cudi zasto ih prodaju posle dan dva ili pet kao u ovom slucaju. Na prvo sto pomislim je da telefon neradi dobro pa hoce da ga se otarase, pa i posto zasto.
A mene cudi zasto ih prodaju posle dan dva ili pet kao u ovom slucaju. Na prvo sto pomislim je da telefon neradi dobro pa hoce da ga se otarase, pa i posto zasto.
Behemoth, moze da bude i to kao sto je rekao deks,ili moze da bude i kraden..ko bi ga znao..kada tako kupujes nesto..a to sto pricaju star 1-5dana to su price za malu decu... 

pise se star 1 dan jer ako nemas na pocetku oglasa starost telefona, oglas ti se automatski brise... to sto stoji star 1-5 dana je znak da je telefon ustvari nov... 

10 € (NOV: 368*)
star godinu dana, , , , nemam ovaj telefon, ...imam vise modela nokia, sonyerikson i samsung....prodajem ili menjam za razno, , , , samo novi sad
#2089181 | 2012-06-20 17:59:02

8 € (NEMA U PRODAJI)
star 2 godine, ocuvan, stavljena nova baterija
#2088613 | 2012-06-20 11:43:46

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Citam i ne mogu da verujem ni koliko para trazi, a ni sta pise u opisu. Kontaktirao sam ovu osobu preko kupujemprodajem i dobio sam odgovor da je cena novog telefona 600€ i da je ovo super cena. 

Mala pomoc, ako treba - Droid RAZR XT912 = Verizon verzija RAZR XT910, ili jedan te isti telefon!

Mala pomoc, ako treba - Droid RAZR XT912 = Verizon verzija RAZR XT910, ili jedan te isti telefon!
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
ex ivan87
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Po meni je on ekstra....to ce uzeti onaj ko ne zna tako nesto sam da nadje tako da dobro toj osobi ai on je dobar za 100 dindzi
ja prvi nisam siguranda znam koji to sajt radi....istina samo sam jednom dok sam bio u Slo to izguglao i dobio 2-3 sajta sa dnevnim limitom
Mada priznajem oglas deluje jako smesno
PS. Naravno vodim se time da nije prevara posto vidim da su mu sve ocene pozitivne do sada na KP

Mada priznajem oglas deluje jako smesno

PS. Naravno vodim se time da nije prevara posto vidim da su mu sve ocene pozitivne do sada na KP
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
Baraba, hahah uvezen
,pa nije uvezao Tuarega. 

- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Baraba, samo nije napisao koliko je registrovan i koja mu je potrošnja

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Uh, zbog ove pretnje sam morao da se presvučem...
Kako mi Milan reče, bude i po 1000 napada dnevno ali ne da se sajt. A i ljudi koji drže hosting izgleda spadaju u vrhunske bolide (u pozitivnom smislu) jer oni posle ganjaju i uzvraćaju sa napadima, čisto za opomenu...

Kako mi Milan reče, bude i po 1000 napada dnevno ali ne da se sajt. A i ljudi koji drže hosting izgleda spadaju u vrhunske bolide (u pozitivnom smislu) jer oni posle ganjaju i uzvraćaju sa napadima, čisto za opomenu...

● PRAVILA FORUMA ●
Auuu,kakvih likova ima,pa ovo je strasno,za nepoverovati...
Ali mislim da ovaj treba da dobije medalju definitivno..Mada trebalo bi da se pazimo,jer mozda je on Hakler
Ali mislim da ovaj treba da dobije medalju definitivno..Mada trebalo bi da se pazimo,jer mozda je on Hakler

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Opiceni oglasi
On je baja koji je drzao tu seriju, a uz Nidzu Simica i Tesnu kozu. Dve zverke nasih dasaka
Note IV N9100 dual
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Muahahahahahahahahahaha, strasno! Kakvih sve likova ima.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.