teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Zapravo to jeste sport,samo sto neko to vidi ovako neko onako.
Deluje brutalan zbog mnogo krvi,ali je bezbedniji od boksa u svakom slucaju.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
sugarcoated_ass, Upravo to, meni licno ni boks nije sport u pravom smislu te reci. Jedna stvar je kada igras sport je je zastupljena malo grublja igra, a druga kada svesno ides da se bavis necim gde su povrede lakse i teze prirode sastavi deo na svakom mecu.
Boks je opasniji od MMA jer 90% udaraca ide u glavu,dok u MMA to nije slucaj,jer imas i borbu na zemlji,poluge,gusenja itd.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, Slazem se, i ti sportovi su skloni potencijalnim tezim povredama gde god vrat kao u prethodnom snimku moze doci u opasnost. U mma ima borbe na zemlji, ali do nje treba doci. Imas pravo udariti kolenom u glavu, laktom, dok lezi na zemlji pesnicenje dok te ovaj ne potapse da ne moze vise... A u boksu cim padnes na zemlju sudija ne da da se nastavi dok ne ustanes i ne kazes da li mozes nastaviti, dok u mma za to vreme primas udarce jer se ne predaju svi odmah Medjutim to je moja perspektiva, takve sportove delim samo gradaciono koji je vise brutalniji od drugog.
Cemu teze ti okrutni borilacki sportovi? Sta se time dokazuje, da je ovaj jaci od onog? Slava, novac, ribe, heroin, postovanje, idolopoklonizam? Ako je to smisao tog, a i svakog drugog, sporta, mislim da hipnotisana raja moze i bez njega.
To je najbrze rastuci borilacki sport,jako brzo dobija na popularnosti.
Problem je sto postoji ogroman broj iskompleksiranih idiota koji ga treniraju kako bi mogli nekog da prebiju i da se izivljavaju,zbog toga je MMA delom na losem glasu.
U mom klubu takvi ne smeju da prismrde sali,vec samo normalni ljudi rekreativci i oni koji zele takmicenja.
Svako ko je pravio sranja po gradu bio je izbacen iz kluba.Osim ako je u pitanju samoodbrana.
Pre par meseci sam imao "test",da se tako izrazim,kada su nas u kafani napali pijani likovi,na sve moguce nacine sam pokusao da izbegnem tucu,kad vise nije bilo izlaza,epilog je,dvojica u nokautu,treci sa razbijenom arkadom,niko nije stigao da me krzne,a ne da me udari.E zbog takvih stvari,kad si svestan koliko si spreman i sta mozes da uradis nekome izbegavas sranja.Nek misli da si p,i slabiji,sta god,bolje i to nego da robijas majmuna.
Naravno,svako ima svoje favorite i tome ne treba diskutovati.
Meni se cale bavio dzudoom dugo godina,pa i ja,zatim sam krenuo na MMA,hteo sam nesto malo zesce.
Za rekreaciju i adrenalin mi je odlican,volim da se posibam pa to ti je
Jedina 2 sporta koja volim su americki fudbal i neprikosnovena Formula1. Ostalo ne priznajem.
Ok, volim da gledam MMA borbe na TV, ali nikako da ucestvujem. Sto se ucestvovanja u nekom sporenju sa nekim tice, tu priznajem samo onog ko brze potegne revolver ustvari kad bolje razmislim, ako bi se radilo o meni, pozeljno bi bilo da ga druga strana ni nema. Ustvari da je vezan. Ustvari... jebes sve, daj 2 piva
Mene je formula smorila samo tako, dosadno za gledanja. Kako moj cale blene u to 2 sata zaista ne znam, ali WRC e to je prava stvar, jos sledece sezone kad se vrati Loeb bice klanja [emoji1]
Ja volim da pogledam, i to kad ubodem na tv, ragbi (ne američki fudbal što spomenu Milorad) i bilijar/snuker.
Ranije sam mnogo više pratio sport išao u kladionice (rekreativno tj davao na nedeljnom nivou najviše 100din) i onda sam shvatio da se u sve aspekte ne samo sporta nego života umešala politika a gde god se umeša politika tu se vrte velike pare a gde god se vrte pare, pa verovatno bi u parteru i ja opeglao nekog lika kada bih imao para da namestim meč, i lepo se izolovao od tih nameštaljki.
Pratim astronomiju, istoriju, paleontologiju, arheologiju- lepše mi je i opuštajuće
^ Bravo prijatelju, to je to.
Neko amatersko bavljenje sportom ili fizičkom aktivnošću je sasvim ok, to podržavam. Recimo mountain biking i slične stvari. Ali trenirati ko budala da bi se stekla tamo neka leva slava, ulazak u "istoriju" i da bi se možda zbrisalo u inostranstvo, samo da bi se zaradile proklete pare...
Isto mislim i što se fanatičnog navijanja tiče. Pratio sam i ja ranije Formulu 1, bio vatreni navijač nekoliko dobrih vozača. Kasnije sve postalo običan kurton, da prostite.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.