Trenirate li nesto?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Trenirate li nesto?
Ne idem ni ja u sumu ali nisam sklon samopovredjivanju.Kada sam bio u vojsci ovi momci sa sela sto rade oko drva i te teske poslove znas kako bacaju ovu gradsku decu sto vezbaju i treniraju...saka im ko pekarska lopata pa kada ti lupi samarcinu okrene se glava tri kruga ko da te udatio brzi voz...to bre jako ko zivotinje... 

weska88, o čemu pričaš?????
Šta ću ja u šumi po drva kad imam daljinsko centralno grejanje
.
Ne živimo svi u selu kao ti pa da imamo šume i šporete na drva.
Šta ću ja u šumi po drva kad imam daljinsko centralno grejanje

Ne živimo svi u selu kao ti pa da imamo šume i šporete na drva.
Ja zivim u bloku 29, imam i ja radijatore
nego onako kazem za sumu mozda sam nesto drugo trebao da uporedim 

Pisao si da si iz Užica.
Slažem se da su ljudi koji idu u šumu jači, ali ljudi koji idu u teretanu idu da bi bili lepo građeni i da bi se dopali devojkama,
plus vežbaju zbog zdravlja tako da ti poređenje ne stoji nikako.
Slažem se da su ljudi koji idu u šumu jači, ali ljudi koji idu u teretanu idu da bi bili lepo građeni i da bi se dopali devojkama,
plus vežbaju zbog zdravlja tako da ti poređenje ne stoji nikako.
Rodjen u Uzicu,tamo su mi baba i deda...ma salim se za tetetanu i vezbanje...treba vezbati trcati itd...ja sam to kroz salu rekao...poz svim ljudima sto treniraju 

Ja zivim na bajsu
........................................................

12 godina na forumu!
weska88, postoje dve vrste ljudi

Ja sam ti ova druga.
I ti sumari jesu jaki,samo sto bi u ringu gasirali za minut.

Ja sam ti ova druga.
I ti sumari jesu jaki,samo sto bi u ringu gasirali za minut.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Do jajaFreyr napisao:Ja zivim na bajsu........................................................

Koji bajs imaš i gde voziš?
Ja ću ove godine da probam i na posao da idem biciklom.
Salio sam se za sumare...
Ja sam pre isao u teretanu ali ja sam bio u fazonu "masa je majka" i tako sam trenirao dok XXL kosulja nije postala mala u ledjima i zatezala na ruci,i onda sam shvatio da sam "odvratan" i prestao da treniram...od tada imam uspomenu pune ruke i ramena strija,izbelele jesu ali su i dalje ruzne 

Bajs mi je kupljen od ljudi koji dovoze polovne iz inostranstva, stranci imaju obicaj da tako menjaju dosta cesto, stari se prodaju u bagatelu. Moj je, koliko sam uspeo da mu udjem u trag, dosao iz manufakture iz Svajcarske, dosta skroman, prosecna oprema, alu ram, ali evo vec petu godinu nisam imao nikavu vrstu intervencije, sve radi, samo godisnje odrzavanje. Nista to ne bi bilo cudno da ja nemam sto kila
i onako sam misicav i divlji, slomio sam dosta bicikli, pedala, ramova... volim da vozim brda i duze relacije, to mi je nacin da se opustim i izbacim negativnu energiju tako sto cu se slomiti u fizickom smislu. Priroda, brda, divlje zivotinje, lepota...

12 godina na forumu!
Ja vozim bajs,nemam neki ful ali sluzi mi svrsi.Ima debele gume i super je za nabijanje kondicije kad ga vozim po ravnom.
Oko 50 km dnevno kad vreme to dozvoljava.Mada sad previse treniram,6 puta nedeljno i ne znam kako cu ovo leto uklopiti i bajs.Jedino ujutru,kad je hladovina da odvozim turu do Rumunije i nazad.
Btw,momak od 70 kila kako izuva
https://www.youtube.com/watch?v=kDAPB1NuC-o
Oko 50 km dnevno kad vreme to dozvoljava.Mada sad previse treniram,6 puta nedeljno i ne znam kako cu ovo leto uklopiti i bajs.Jedino ujutru,kad je hladovina da odvozim turu do Rumunije i nazad.
Btw,momak od 70 kila kako izuva
https://www.youtube.com/watch?v=kDAPB1NuC-o
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Koliko krvi u oktagonu (ili kako se već zove)
.
I ovaj lik izuva
https://www.youtube.com/watch?v=7ZmJtYaUTa0

I ovaj lik izuva
https://www.youtube.com/watch?v=7ZmJtYaUTa0
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Jan 2012. 02:53
- :: lumia 625
izgleda da cu da se navucem na trcanje, ali na otvorenom 

I ja isto. Još samo da najdem posao...cvoruga napisao:Ja ću ove godine da probam i na posao da idem biciklom.

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Bodybuilding 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Mada treba ponekad imati i sreće 

- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Bavim se borilackim sportovima bukvalno od kad sam prohodao, moji kazu da sam prvo naucio da udaram pa naucio da hodam.
Borilacki sportovi su bukvalno neizostavni deo nase porodice, deda je bio bokser sa oko 50 amaterskih borbi, otac mi je nosilac crnog pojasa 3. dan, a ja se sada samo rekreativno i za svoju dusu bavim MMA, inace se "cistim" mma bavim 5-6 godina, pre toga, bavio sam se, boksom i kik boksom, judoom, bjj, rvanjem...
Jednostvano obozavam borilacke sportove, a sto sam stariji sve vise sam zainteresovan za neke odbrambene sisteme poput Krav maga.
Borilacki sportovi su bukvalno neizostavni deo nase porodice, deda je bio bokser sa oko 50 amaterskih borbi, otac mi je nosilac crnog pojasa 3. dan, a ja se sada samo rekreativno i za svoju dusu bavim MMA, inace se "cistim" mma bavim 5-6 godina, pre toga, bavio sam se, boksom i kik boksom, judoom, bjj, rvanjem...
Jednostvano obozavam borilacke sportove, a sto sam stariji sve vise sam zainteresovan za neke odbrambene sisteme poput Krav maga.