deksicom, hvala supermario for life
Nasi avatari...
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
E toga mnogo imam. lesa0208 mi svugde jer kada sam pravio prvi mejl nije bilo slobodno lesa pa sam dodao i brojeve, al ga ne gotivim nesto. Inace nadimci su mi one koje ja volim. Mogli (zbog knjige o dzungli i mene kao klinca koji nije izlazio iz sume), hibrid (kazu da licim na hibrida iz kad porastem bicu kengur zbog frizure), chupo(zbog frizuere), feder (zbog lokni), jim (samo zbog), Sale (ne svidja se mojom majci moje ime Aleksandar pa me zove tako)
. A manje volim: Ovca
, Maslacak, Trska, Lesh. Manje vise sve zbog frizure su nadimci i zato sto sam do skoro bio bas mrsav a 2 metra visok oO
i space invaders
- zavodnick
- Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
deksicom, imao sam jako puno nadimaka... Jedan od njih je Lige (jer sam kao klinac bio zaludjen fudbalom), onda vlax od imena, pa onda shaulinho od prezimena i tako... Ah da, da ti kazem... C sam stavio jer sam kao mladji isao puno na IRcnet a bio je neko registrovan kao zavodnik pa sam onda stavio C
Ma ne... cura nije bila plava, a voljela je plave, samo sto su ostali momci bili crni,visoki i zgodni ( ala Boris Tadic ), a ja onako, visok 180 cm, plav sa uzasno plvosivim ocima
lesa0208, sad ovdje mozemo da te zovemo Gljiva, zbog avatara
Hahaha, salim se 
Ma ne... cura nije bila plava, a voljela je plave, samo sto su ostali momci bili crni,visoki i zgodni ( ala Boris Tadic ), a ja onako, visok 180 cm, plav sa uzasno plvosivim ocima
lesa0208, sad ovdje mozemo da te zovemo Gljiva, zbog avatara
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Moj avatar nije nista posebno, stariji clanovi foruma se mozda secaju da sam imao mog omiljenog, a i majku svih negativaca - Darth-a Vader-a 
Sto se nadimaka tice - uglavnom svi od imena, Misko, Misa i Miki su najcesci, a ovaj nadimak mi je smislio jedan drugar jos negde u srednjoj skoli i to tako ostade. A bilo je da me jedan drugar zvao, mada i sada, ali sve redje - MiodragZe
. Ostali nadimci su jos Nik (od prezimena), bimbo (duga prica), zver, alkos (nadimak sa IRCa)...
Sto se nadimaka tice - uglavnom svi od imena, Misko, Misa i Miki su najcesci, a ovaj nadimak mi je smislio jedan drugar jos negde u srednjoj skoli i to tako ostade. A bilo je da me jedan drugar zvao, mada i sada, ali sve redje - MiodragZe
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Vlada Zem, a dalai je to cela slika ili deo slike, ako je samo deo bilo bi lepo da postavis celu sliku pa da i mi uzivamo u sva tri elementa. Desno cura je ki boginja al ništa bez Soraye ona je tek nešto, aa ...
Nadimci- bio sam bole, boško i kosta (o istoriji dobijanja nebih jer bi potrajalo) a danas sam dejča i dex.
Nadimci- bio sam bole, boško i kosta (o istoriji dobijanja nebih jer bi potrajalo) a danas sam dejča i dex.
Sto se avatara tice, ne menjam ih cesto, a ovaj sadasnji nabacih u vreme kad se odigravala zesca prepirka na relaciji iPhone-Android
Prethodno je stajao znak jednog od meni omiljenih automobila, Nissan Skyline-a GT-R, jer sam kod onih koji me znaju poznat kao auto fanatik. Na jednom drugom forumu nick mi je upravo GT-R
Nadimak mi je skoro pa uvek bio Boki, zbog imena, i 99% onih koji me znaju me tako i zovu. Ostale varijacije na temu i nisu vredne nekog isticanja...
A ideja za forumski nadimak je proistekla iz poznatog vizuelnog efekta Windows Media Player-a, "Green is not your enemy", mada pojma nemam iz kog razloga. Posto bi to bilo malo predugacko za nick, ostade samo "Green"
Prethodno je stajao znak jednog od meni omiljenih automobila, Nissan Skyline-a GT-R, jer sam kod onih koji me znaju poznat kao auto fanatik. Na jednom drugom forumu nick mi je upravo GT-R
Nadimak mi je skoro pa uvek bio Boki, zbog imena, i 99% onih koji me znaju me tako i zovu. Ostale varijacije na temu i nisu vredne nekog isticanja...
A ideja za forumski nadimak je proistekla iz poznatog vizuelnog efekta Windows Media Player-a, "Green is not your enemy", mada pojma nemam iz kog razloga. Posto bi to bilo malo predugacko za nick, ostade samo "Green"