teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
eto mene u belome gradu pa ajde da se vidimo...jel i dalje ostaje isti termin?poslao sam sms mishkoniju i ninolini ali ne dobih nikakav odgovor,izem ti ja ovaj mt:s,a tek sto me nervira sto mi se ovo mt:s pretvara u mt na ekranu...uffffff
Dosta je ljudi reklo mozda,videcu itd. na pochetku ove teme,pa samo nek se oglase samo da znamo koliko ljudi da ochekujemo,valjda su imali dovoljno vremena da se presaberu a i okup je sutra pa bi bilo vreme...
Ja na zalost ne mogu doci nisu u pitanju ispiti (mada imam da ucim i ponavljam ko ludak) nego sam pozvan na krstenje,tj da budem kum tako da jako mi je zao.
Svima zelim dobar provod i obavezno cekamo slike .
Srecno.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Evo odmah da se javim, prvi puta sam na ovako nekom okupljanju, vrlo sam zadovoljan, vrlo opustena ekipa, prijatno druzenje, sasvim dobro utroseno vece.
Minus za neopravdano otsutne, i one koji su mislili, pa nepoznam nikog sta cu ja tamo, naprotiv trebali su doci, uostalom i meni je ovo prvi put.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
E, posaljite mi slike na mail. Ako vam je dobar ADSL nemo' ih smanjujete nista, jedino ako su bas ogromne...
Hvala
Pozdrav.
@Vlada Zem, ovog puta si se izvukao, sledeci put neces muahahah
Tj. ja da stavim slike jel? Evo tek sad sam uspeo da sednom malo za komp, a pogledajte koliko je sati, a sutra radim, a posle posla opet putujem. Probaću sutra s posla da okačim slike.
Pozdrav.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.