Game of Thrones

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
liman3
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 28. Maj 2014. 08:54
:: P10 Lite

Re: Game of Thrones

Post od liman3 »

[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201905 ... af6511.jpg[/img]
Nadam se da se vernici neće uvrediti.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

miodrage napisao:Ali ostatak Kalisine vojske tek treba da stigne koliko ja znam. Drugo, Sersei ih je sada sve razbesnela, i sad treba videti sta ce da se desi. Mislim da ce tu znacajnu ulogu da odigraju Pseto i Arja.
Evi, UVEK ali UVEK su knjige bolje od najbolje serije ili filma!
Pa da, treba da stigne podrška sa severa, ali ne izlazi se pred neprijatelja sa šačicom vojnika i jednim povređenim zmajem, ne daje utisaka snaženog neprijatelja. Drugo, scena nije logična, Sersi je mogla pomoću strelaca da odstrani ono malo vojnika i da ubije Deneris, a sa onim masivnim samostrlima postavljnim na svakoj kuli Crvene tvrđave, mogla je da ubije i preostlog zmaja. Ta scena u seriji mi je krajnje nelogična i kontradiktorna.

Evindzer, To je jedan od mogućih scenarija, imaš masu tih stvari na Twiteru, masu mogućih scenarija.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Kalisi je vec bila u situaciji gde su je gadjali na zmaju i pogodili sa velikim samostrelom. Scena gde leti sa dva zmaja kao da je dan oslobodjenja mi je vise delovalo kao neka vrsta demonstracije moci ali i k*rcenja, a ja sam odmah predvideo da ce pogoditi makar jednog zmaja. Nakon toga ona krece sama na brodove koji je i dalje zasipaju strelama, wtf?

znemanja, to ti je klasicno pregovaranje pred bitku, video si da je izasao Tirion sam ispred Kalisi i onaj cica ispred Sersi. Gledao si verujem i Troju, kada je grupa jednih i drugih izasla ispred na "pregovore" a onda je i Agamemnon cini mi se rekao ako nas neko pogodi ili ubije cela vojska ce krenuti na njih. Mislim da je Sersi imala u planu da uradi to sto je i uradila, da onoj cokoladnoj devojci odrubi glavu i da oni to svi vide, stavljajuci do znanja da je Tirionova diplomatija propala i malo psiholoski da deluje na njih posto je bila neizbezna, Sersi nije ispostovala dogovor i poslala vojsku protiv mrtvaka, zasto bi ispostovala bilo sta drugo.
Festina lente.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Apolo, Pa da, ali sa čime Deneris da napadne da su pregovori pošli po zlu, ima par desetina neokaljanih i jednog povređenog zmaja, dok Sersi u Crvenoj tvrđavi ima hiljade vojnika i civila koje je spremna da žrtvuje. To bi bilo kasično pregovarnaje da je iz Deneris stajala i cela vojska sa severa.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

liman3
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 28. Maj 2014. 08:54
:: P10 Lite

Post od liman3 »

Verujem da će se pojaviti princ (novi) od Dorne sa vojskom da podrži Deneris.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

To bi moglo imati smisla. Znemanja, mislim da Apolo hoće da kaže da tih par desetina i nije Denerisina cela armija. Već da je taj deo samo prikazan kao deo koji je bio uz nju pred pregovore. U suprotnom bi ona priča o sravnjivanju Kings Landinga bila smešna. Mada, nakon scene sa potopljenim brodovima, taj komentar i jeste smešno zvučao. Nakon onako uništene flote ne bi joj od vojske ostalo baš ništa - ko se i domogne obale, bili bi goli i bosi...

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Ma, poslaće oni jednog gavrana da za pola dana obleti pola kontinenta i prikupi vojsku, nešto kao u prošloj sezoni pri spasavanju redova Snežnog. [emoji1787][emoji1787]

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Evindzer napisao: Ali jeste kopi-pejstom. [emoji23]
Ja ni za to ne bih imao živaca (nikad od mene neće biti moderator). [emoji16]
Misliš da se to tako radi, post po post...

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Od princa od Dorne nema ničega jer su oni od Dorne odavno odstupili u odnosu na knjige.

Ali zanimljiv mi je bio Juronov pogled u trejleru za petu epizodu i predviđam da će biti pečenja...

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Martin Mystere napisao:
Misliš da se to tako radi, post po post...
Nemam pojma kako se radi. [emoji16]
Eto još jednog razloga što od mene nikad neće biti moderator. [emoji38]

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Ma kakav princ od Dorne, na netu kruže teorije da Deneris ima još zmajeva, jedan od zmajeva je u predhodnim sezonama položio jaja i sada se izlegli ;) Ako je suditi po trejleru za pet epizodu, definitivno još zmajeva stiže :)

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Izmišljotine. A onda se i jedan MIG29 pojavi, spiči tog novog zmaja. :D

To s Dornom bi mi bilo logičnije, šta ima veze što ih nisu pominjali jedno vreme...

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Meni zmajevi izgledaju logičnije rešenje, a u prilog tome govori i izraz lica Jurona Grejdžoja kada pogleda u nebo u trejleru za petu epizodu. Već je ubio jednog zmaja,ne bi tako reagovao da je video samo jednog preostalog zmaja. No, znaćemo posle vikenda šta se zbilja desilo :)

Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Slazem se da nas je sve zaintrigirala njegova faca ali bilo bi previše da sad i zmaj nije mrtav, uzeći u obzir da ga je proburazio kroz vrat kao na svinjokolju. Dovoljno je da ih iznenadi preostali zmaj i eto ti zabrinute face pre nego usledi drakaris :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Festina lente.

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Martin Mystere »

Upravo tako, to je faca nekog ko shvata da mu je zmaj neopaženo prišao zguza i zna šta onda sledi...

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

@Apolo, ma nije preživeo zmaj, već je jedan od tri zmaja u nekim od predhodnih sezona izlegao jaja, pa je predpostavka da su ti zmajevi odrasli i da će se u finalnoj borbi pridružiti Deneris.

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Pitanje je da li Deneris uopste zna da li postoje ti zmajevi (ako postoje) jer ni jednog trenutka nije nagovestila tako nesto.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

znemanja napisao:@Apolo, ma nije preživeo zmaj, već je jedan od tri zmaja u nekim od predhodnih sezona izlegao jaja, pa je predpostavka da su ti zmajevi odrasli i da će se u finalnoj borbi pridružiti Deneris.

Haha a kad je imao vremena za te radnje xDD

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Festina lente.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Imaš objašnjenje na netu, ako nađem, postaviću link. U jednoj sezoni, jedan od zmajeva je bio odsutan jedan period. Pa se izvukla predpostavka da je izlegao jaja. Prema knjizi zmajevi mogu da menjaju pol, tako da to nije nemoguće :)

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Te trejlere pred epizodu ja ni ne gledam. Nekad ih prosto vidim, zavisi s kim gledam, ali mi je to bezveze - kao kad sama serija nije dovoljno dobra da ti održi pažnju.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Odgovori