Sta vozite?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Sta vozite?
bata bogdan, kod nas je akcijska cena 38k. 

bata bogdan, a Mazda CX5 ?
Ne znam, meni je nekako ta SUV klasa onako, nit' smrdi nit' miriše ...
Radije bih možda neki Subaru Outback. A ako baš "mora" SUV ili crossover, onda Subaru XV.
Bato, ti još ganjaš Vectru?
Radije bih možda neki Subaru Outback. A ako baš "mora" SUV ili crossover, onda Subaru XV.
Bato, ti još ganjaš Vectru?
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Nema bata sad nikakav auto, bez auta sam ima vec ohoooohooo par meseci:)
Huawei Mediapad X2 7.0
Huawei Mediapad X2 7.0
Huawei
Meni je mnogo lepši novi Tucson.Kia mi liči na nekog soma iz Donjeg Podunavlja.
Mada,sve je to na isti kalup,pošto su iz iste države.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Mada,sve je to na isti kalup,pošto su iz iste države.
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Ako ovaj broj u tvom nick-u predstavlja tvoje godište, od kad ti onda voziš ako automobile čuvaš 2-3 godine? Mislim, ovo mi je ok ako kaže neko sa 20 i kusur godina, ali neko od 17, 18, hmmm... [emoji55]ilija98 napisao:Ma naravno, ima i kupovina novog automobila prednosti, ne sporim, ali meni se licno ne isplati, posto automobil cuvam 2-3 god.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Green, čini mi se da se Subaru znatno više vozi na tvom kontinentu nego na našem. Am I right ili se varam? Baš sam takav utisak stekao. [emoji4]
Sent from my Sexus 6P using Tapatalk
iamivan, u pravu si da se Subaru ovde u AU mnogo više vozi. Generalno ovde Japanci vladaju. Svako drugo, treće vozilo je japansko. Sve je više i Korejanaca.
Broj pored mog nicka je stavljen cisto onako... Inace imam malo vise godina od 18...iamivan napisao: Ako ovaj broj u tvom nick-u predstavlja tvoje godište, od kad ti onda voziš ako automobile čuvaš 2-3 godine? Mislim, ovo mi je ok ako kaže neko sa 20 i kusur godina, ali neko od 17, 18, hmmm... [emoji55]
Green, čini mi se da se Subaru znatno više vozi na tvom kontinentu nego na našem. Am I right ili se varam? Baš sam takav utisak stekao. [emoji4]
Sent from my Sexus 6P using Tapatalk
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ево ме опет, мало касним, немојте замерити, не стигох од посла ништа да урадим ове недеље 
Неко помену домаћи ауто... И тако ја мало гледао шта има од домаћих, и налетех на, ни мање ни више, алфу 156 караван
Леле како оно изгледа сунце ти жарко! Мало сам се распитао код једног другара који има алфу, и чуо сам само лепе речи.
Код мене у фамилији се од 1997. вози караван. Прво смо имали пасата, а онда и горе поменуту 307ицу, која се и дан данас вози.
Већ написах да би ауто углавном користио за дужа путовања. Живим у малом граду, тако да ми је ту малтене све на дохват руке, и у самом граду немам неку претерану потребу за колима. Али зато чим се јави потреба за одласком ван града - Апенини, Доломити, море (али на првом месту зима и скијање), кола постају неопходна.
Уколико и кад узмем ауто, немам намеру седати у авион - како год ишао у Бг, авионом или колима, треба ми бар 7-8 сати од изласка из куће до доласка у Бгд - јбг, слаба ми је конекција - аеродроми у Риму и Милану су ми на три сата вожње возом. Већ сам пар пута ишао колима за Бг, 1000км се без проблема прође за 9-10 сати.
Јесте, казаће неко да чорба кошта, ал чим су у ауту више од 2 особе, онда се то свакако више исплати од авиона.
Сам ауто не мора имати Бог зна какву опрему. Гледајући те алфе, видех да углавном сваки има доста широк избор опреме (xenon, cruise control, паркинг сензори,итд , итд). Оних 5к еура сам ставио као неки оријентир, с тим што бих се могао испружити по потреби.

Неко помену домаћи ауто... И тако ја мало гледао шта има од домаћих, и налетех на, ни мање ни више, алфу 156 караван

Код мене у фамилији се од 1997. вози караван. Прво смо имали пасата, а онда и горе поменуту 307ицу, која се и дан данас вози.
Већ написах да би ауто углавном користио за дужа путовања. Живим у малом граду, тако да ми је ту малтене све на дохват руке, и у самом граду немам неку претерану потребу за колима. Али зато чим се јави потреба за одласком ван града - Апенини, Доломити, море (али на првом месту зима и скијање), кола постају неопходна.
Уколико и кад узмем ауто, немам намеру седати у авион - како год ишао у Бг, авионом или колима, треба ми бар 7-8 сати од изласка из куће до доласка у Бгд - јбг, слаба ми је конекција - аеродроми у Риму и Милану су ми на три сата вожње возом. Већ сам пар пута ишао колима за Бг, 1000км се без проблема прође за 9-10 сати.
Јесте, казаће неко да чорба кошта, ал чим су у ауту више од 2 особе, онда се то свакако више исплати од авиона.
Сам ауто не мора имати Бог зна какву опрему. Гледајући те алфе, видех да углавном сваки има доста широк избор опреме (xenon, cruise control, паркинг сензори,итд , итд). Оних 5к еура сам ставио као неки оријентир, с тим што бих се могао испружити по потреби.
ex ivan87
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Pa bolje pogledaj 159 ako već možeš da se ispružiš.
Lepši, mlađi, noviji motori... Ako ti nije bitna neka jačina onda 1.9jtdm 120ks, a ako ipak hoćeš malo jači auto onda 1.9 150ks. Sa tim motorima nema greške. Jedino što neki od 150ks imaju problem sa leptir klapnama, ali i to se lako sredi. 

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Definitivno kupi 159, moj zet je ima i prezadovoljan je sa njom.
Samo sto ja licno nikad ne bih uzeo karavan ali ukusi i potrebe su različite....

Samo sto ja licno nikad ne bih uzeo karavan ali ukusi i potrebe su različite....

Kupi Alfu 159. Prelep auto,zaista.A i bićeš 2 puta srećan.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
srdjanyo, hehe, kad je kupi i kad je proda, jel' tako?

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
То сам још негде прочитао да су људи који купе Алфу 2 пута срећни. Је л неко од вас има(о) Алфу?
ex ivan87
To je tačno potpuno ko je jednom kupi, posle prodaje časti kao da je kupio nov auto.. Imali moji iz porodice alfu 147 i više nikada. Takođe i drugari moji koji su vozili to rekli više nikada...
Da,da!Evindzer napisao:srdjanyo, hehe, kad je kupi i kad je proda, jel' tako?![]()
![]()

- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Ceftriaxone, zavisi koji motor ima. Ako je benzinac nećeš je brzo prodati. Ja sam imao 147 1.6ts i prodao sam je kolegi sa arcs, inače ko zna kad bih je prodao posle. A bila je zategnuta ko praćka, bez dinara ulaganja.
Dizeli se dosta lakše prodaju, pogotovo 1.9.
Dizeli se dosta lakše prodaju, pogotovo 1.9.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Ima li ko iskustva sa Pezoom 207 GT Turbo,1.6 benzinac sa 150ks!? Naleteo sam na jedan primerak,mnogo mi se dopao,ali nista lepo nisam cuo o tim BMW motorima u njemu. A o potrosnji nemam pojma sta ocekivati
Pinocio, da nisi nasao mozda 207 cc? Posto ja nisam nasao kupe verziju kod nas za prodaju....
Koja je cena za auto?

Koja je cena za auto?

Nasao sam to sto sam napisao,a nikada ne pretrazujem nase oglase