Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Re: Off, opušteno ćaskanje
To tek nije zdravo, ni normalno, i za dan, a kamoli za sat ipo..
Pre i posle treninga.iamivan napisao:
To možda ako si se merio ujutru posle duže posete wc-u i posle nekog jakog treninga gde si izbacio mnogo vode iz organizma...
Izbacis vodu i izgledas kao arnold.
Mada ne praktikujem to,ovo sam skidao kilazu zbog kondicije,oslabi mi kardio kad se natovim
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja sam za nešto jače od dva meseca skinuo 10kg bez bilo kakvog treninga... 
Kako?
Prestao da pijem kolu i pivo.

Kako?
Prestao da pijem kolu i pivo.

Koliko sam skapirao ide se u saunu, vrela voda i ostalo?Behemoth napisao: Pre i posle treninga.
Izbacis vodu i izgledas kao arnold.
Mada ne praktikujem to,ovo sam skidao kilazu zbog kondicije,oslabi mi kardio kad se natovim
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Ja sam izbacio sve gazirano, ne jedem kasno i hleb i slatko na minimumu. Trcim 2,3x nedeljno. Skinuo jesam, ali kad vidim kako neko lako skida kg a ja moram da se pomucim valjano.
Dok sam svojevremeno bio u treningu pa ti na kraju i gaće budu mokre mogao sam da jedem šta poželim, jedem i sad sve i svašta ali već vidim kako stomak malo počinje da se formira...
Sve zavisi od organizma,imam dobru genetiku na caleta.vlade93 napisao:Ja sam izbacio sve gazirano, ne jedem kasno i hleb i slatko na minimumu. Trcim 2,3x nedeljno. Skinuo jesam, ali kad vidim kako neko lako skida kg a ja moram da se pomucim valjano.
Eno vidi moju sliku na prethodnoj strani sa 80 kg,i sa 72 za samo 10 dana.
Upravo dodjoh sa treninga,evo pijem pivo i jedem slaninu,hleb i krastavce.
Nisam ni mlad toliko vise,za par meseci 29 godina ali me metabolizam dobro sluzi sto se toga tice.
Mogu da jedem sta hocu i koliko hocu,doba dana ili noci nebitno,nista mi se ne lepi.
Nabacio sam skoro 20 kila mase za par godina,bez teretane,samo klasicni treninzi uz vezbe snage sa svojom tezinom.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Zašto me prozivate??Baraba napisao:Ti si neko ko ima organizam koji bi i kamenje vario, jaki treninzi, možeš da jedeš svako jutro i burek.

Ja imam elijena koji ima pantljičare
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Moze da se skine i do 5-6 kg za 2-3h, izuzetno nezdravo, znam jer to koriste vrlo cesto bokseri, rvaci... gde su kategorije po kilogramima. To se izvodi tako sto se napravi hipertoni slani rastvor u kadi (sipa se nekoliko kg soli) i legne se u to. Nakon jedno sat vremena, voda iz organizma je otisla. Uradi se merenje, pa ajde na zdranje i lokanje.
Ja sam jednom uspeo da izgubim 6 kg za nekih 36h (imao sam dizenteriju, i oko 80 stolica za nepunih 24h).
Najzdravije je inace gubiti oko 1 kg nedeljno, uz pomoc dijete i normalne fizicke aktivnosti.
Ja sam jednom uspeo da izgubim 6 kg za nekih 36h (imao sam dizenteriju, i oko 80 stolica za nepunih 24h).
Najzdravije je inace gubiti oko 1 kg nedeljno, uz pomoc dijete i normalne fizicke aktivnosti.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Fizioloski je nemoguce da izgubis 3kg za sat i po tj da izgubis 3kg lose materije. Mozes da ispiskis ili da preko stolice izgubis kolicinski, ali ce se to opet vratiti.
Naravno, ne racunajuci tako neke dijareje ili teske operacije. A i tu se opet gubi neselektivno, gubis sve zivo.
Naravno, ne racunajuci tako neke dijareje ili teske operacije. A i tu se opet gubi neselektivno, gubis sve zivo.
Mark Hunt je skinuo 10 kg za 24 sata,ali je zato posle meca zavrsio na infuzijama.Nikako nije zdravo,odose bubrezi ako se cesto radi
Samsung "izumeo" pametan vetrobran za motore.
https://youtu.be/_j-6YPU3gDU
Iskreno meni se ovo sviđa
https://youtu.be/_j-6YPU3gDU
Iskreno meni se ovo sviđa

You wanna have more moto crashes? 'Cause that's how you get more moto crashes.
Matorix, drugar smatram da ovo ne može mnogo da smeta. Navigacija i da vidiš ko te zove, sve ostalo zaobiđem, barem ja tako radim.
Totalna glupost kao i VR.
Pravi bajker uživa u vožnji, a ne gleda u ekran mobilnog.
Pravi bajker uživa u vožnji, a ne gleda u ekran mobilnog.
Ja nisam od onih kartu čitaj - seljaka pitaj. Upalim navigaciju i cepam
Ja navi izbegavam čak i preko, u Srbijici ne palim nikad.
Samo nečural bajo moj.
Samo nečural bajo moj.
Lako je tebi bajo moj, ti si snažan momak, ako nestane goriva ti guraš motor , samo nečural[emoji123]
Da vidis kako se pita seljak kad se izgubis u Rumuniji biciklom,ne znas rumunski,a ide noc...
Navigacija je pametna stvar, narocito ako se putuje u inostranstvo. Ili kada se koristi u novom gradu dok se isti ne upozna. A ovo cudo se ne moze zavrsiti samo na navigaciji i pozivima, ne ne...