Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
m@c|-|oR, +1. Kažu da se nekada za to ušlo u pakao, a sada kažu da je veoma zdravo! 

The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Jel se film moze gledati u punom dnevnom boravku ili trazi da se izolujes dok ga gledas? 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Одг: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Posebno ako su ti tu tašta i tast. I ne zaboravi da odvrneš zvuk.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Ja ozbiljno pitam,znam otprilike o cemu je rec,film imam,samo jos da ubodem momenat za gledanje
Inace u Decembru sam odgledao preko 40 filmova,ali nijednim nisam nesto posebno bio odusevljen.Jedino sam se prijatno iznenadio poslednje odgledanim
The Last Stand (http://www.imdb.com/title/tt1549920/) - film je nadmasio sva moja ocekivanja,ocekivao sam neku jeftinu produkciju
Death Race 3 mi je isto doneo mnogo vise od ocekivanog
World War Z - super su mi odredjene scene sa zombijima
The Lone Ranger - ovim filmom sam odusevljen
eto,to su neki od naslova koji su donekle ispunici ocekivanja.
Supremen (covek od celika) i Iron Man 3 su me je totalno razocarali,
Hobit je tacno ono sto sam ocekivao,
Machete Kills je jedini film u poslednjih 5 godina koji sam prekinuo gledati posle 5 minuta (mada nije iskljuceno da ga ipak pogledam),
Napad na Belu kucu - gledljiv je,mnogo bolji nego Pad Olimpa...
Wolverine takodje gledljiv
od crtaca,
Turbo i Krudsi su bas odlicni za gledanje. Klincima paznju drzi i
Avantura neustrasivog Teda

Inace u Decembru sam odgledao preko 40 filmova,ali nijednim nisam nesto posebno bio odusevljen.Jedino sam se prijatno iznenadio poslednje odgledanim
The Last Stand (http://www.imdb.com/title/tt1549920/) - film je nadmasio sva moja ocekivanja,ocekivao sam neku jeftinu produkciju
Death Race 3 mi je isto doneo mnogo vise od ocekivanog
World War Z - super su mi odredjene scene sa zombijima
The Lone Ranger - ovim filmom sam odusevljen
eto,to su neki od naslova koji su donekle ispunici ocekivanja.
Supremen (covek od celika) i Iron Man 3 su me je totalno razocarali,
Hobit je tacno ono sto sam ocekivao,
Machete Kills je jedini film u poslednjih 5 godina koji sam prekinuo gledati posle 5 minuta (mada nije iskljuceno da ga ipak pogledam),
Napad na Belu kucu - gledljiv je,mnogo bolji nego Pad Olimpa...
Wolverine takodje gledljiv
od crtaca,
Turbo i Krudsi su bas odlicni za gledanje. Klincima paznju drzi i
Avantura neustrasivog Teda

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Nemoj da gledaš ovaj film ako ti je rodbina u istoj sobi.
Ozbiljno.
A, ti baš svašta gledaš.
Moj sistem je da ne gledam film ako nema bar 6,5-7 na IMDB.
Ozbiljno.
A, ti baš svašta gledaš.
Moj sistem je da ne gledam film ako nema bar 6,5-7 na IMDB.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Ja ne biram,gledam i komedije,i akciju i trilere i fantaziju,i crtace
westerne,ma sve zivo. IMDB uopste ne gledam,pogledam sam skrinove iz filma i na osnovu toga i opisa procenjujem da li nabaviti film ili ne.Serije ne gledam ni domace ni strane.Jedino sam nekada voleo Sledz Hamera.
Dva pistolja je isto dobar film.
Na flesicu sad imam oko desetak novih filmica spremnih,pa cemo videti u zavisnosti od raspolozenja koji je sledeci,al mislim d ace biti Tron ili Pain & Gain. Inace,zanimljivo je da neke filmove imam i po 3 godine,ali ih uvek nekako preskacem,i pustam druge naslove. Tako se i Tron zagubio negde,ali nece ostati negledan
p.s.ni domaci film Klip ne ide uz punu dnevnu

Dva pistolja je isto dobar film.
Na flesicu sad imam oko desetak novih filmica spremnih,pa cemo videti u zavisnosti od raspolozenja koji je sledeci,al mislim d ace biti Tron ili Pain & Gain. Inace,zanimljivo je da neke filmove imam i po 3 godine,ali ih uvek nekako preskacem,i pustam druge naslove. Tako se i Tron zagubio negde,ali nece ostati negledan

p.s.ni domaci film Klip ne ide uz punu dnevnu

The Fighter ODLIČAN, apsolutna preporuka.
Guglao ili brojao?Baraba napisao:cvoruga, 89
School of Rock, Lion King, Happy Feet, Bad Santa, Shooting Stars ......m@c|-|oR napisao:cvoruga, dobra fora
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
The Last Days on Mars (2013) - Očekivao sam neki osrednje loš film zbog niske ocene na imdb, ali film je poprilično zanimljiv, interesantna priča, drži pažnju, radnja je mogla još malo da se razradi, ali i pored toga, za ljubitelje SF žanra, sasvim OK film, ocena 7,5/10.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Pogledao Don Jon-a juce, po trejleru sam mislio da je komedija, ali je vise drama i pored komicnih scena. Cudi me samo jedna stvar, odakle Dzozefu ideja za film? 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
m@c|-|oR napisao:Posebno ako su ti tu tašta i tast. I ne zaboravi da odvrneš zvuk.

16 godina na forumu MOBILNISVET
Stalingrad 2013, sranje za medalju, zaobići u najširokom luku.
cvoruga, a ja baš dobio preporuku na njega. Gledao sam Beli Tigar preko youtube i svideo mi se. Ima ceo film sa prevodom.
Rekli mi da je Stalingrad 2013 na tu temu. Jesi gledao i ovaj moj pa da uporediš?
Raven 2012 dobar film.

Raven 2012 dobar film.
Ne.
Ovo je film pravljen za 3D bioskop, efekti su kao u igrici, priča holivudska na ruski način
,
verovatno da sam ga gledao u 3D bioskopu da bi i utisak bio drugačiji zbog efekata, ovako promašaj.
Ovo je film pravljen za 3D bioskop, efekti su kao u igrici, priča holivudska na ruski način

verovatno da sam ga gledao u 3D bioskopu da bi i utisak bio drugačiji zbog efekata, ovako promašaj.
Holivud je i producirao taj film. Columbia, ako se dobro sećam. Možda ti se zato i nije svideo.
Pogledaj Beli Tigar pa uporedi.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) -Sjajan film, definitivno bolji od prvog dela, ima dovoljno akcije od početka do kraja, zaista vredno gledanja, ocena 10/10.
P.S. Pojavio se i poprilično dobar DVD Rip, tako da ko želi da odgleda film, ne mora nužno da plati bioskopsku kartu
P.S. Pojavio se i poprilično dobar DVD Rip, tako da ko želi da odgleda film, ne mora nužno da plati bioskopsku kartu

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
vla-do, jesi li ti siguran u to?
Ja koliko sam čuo/pročitao, to je prvi ruski 3D film snimljen u nekoj fensi tehnologiji.
Možda i grešim.
Pogledaj mu ocenu na IMDB-u pa ćeš videti da se mnogima nije svideo, ne samo meni.
Jednostavno, blah
Ja koliko sam čuo/pročitao, to je prvi ruski 3D film snimljen u nekoj fensi tehnologiji.
Možda i grešim.
Pogledaj mu ocenu na IMDB-u pa ćeš videti da se mnogima nije svideo, ne samo meni.
Jednostavno, blah
cvoruga, da, sad sam opet pogledao trejler.
http://www.imdb.com/video/wab/vi1365158169/
A ocena na imdb je od svega 18 korisnika. Možda ga ipak pogledam, čisto da uporedim.
http://www.imdb.com/video/wab/vi1365158169/
A ocena na imdb je od svega 18 korisnika. Možda ga ipak pogledam, čisto da uporedim.
vla-do, nisi pročitao dobro, 3382 ljudi je ocenilo, a 18 ljudi je pisalo opis.
Meni je film krš, ocena 5 zbog efekata, ostalo niža ocena.
Meni je film krš, ocena 5 zbog efekata, ostalo niža ocena.
Tačno, ćorav pored očiju. 
Nemam karaktera ni za minimalac.

Nemam karaktera ni za minimalac.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
znemanja, nema dvdrip, najolji je DVDScr. Prvi deo sam gledao u bioskopu, sad su praznici pa ako ne stignem čekam svakako neki HD.