Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Hvala, hvala, trudimo se - njih dvojica profesionalno i kulturno, a ja malo manje ozbiljno.Zile995 napisao:Pozdrav za pshnd, Evindzer i MatrixRevolution sajberašeKoji ste vi ludaci
Pa to ti i kažem,... recimo neka snalažljiva i zgodna ženska koja se bavi najstarijim zanatom na svetu.bata bogdan napisao:....snalazljiv čovek za zanatom može u nekom slučaju više da uspe nego neko sa bilo kojim fakultetom, zar ne?
Taman posla, vidiš da dajem podršku tvojim stavovima i potkrepljujem primerima kako bi valorizovao njihovu ispravnost.bata bogdan napisao:Kolega, samo ti izvrci sve,....
Otpozdrav!Zile995 napisao:Pozdrav za pshnd, Evindzer i MatrixRevolution sajberašeKoji ste vi ludaci
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ti bas imas velik problem u tvom životu ili glavi, ne znam sta je i nije mi briga... Argumenti su ti u ovom slučaju jako smešni, ko sto napisah život i iskustvo su jedno a telefoni drugo, možeš da pametnije oko telefona ali o nečijem životu, potpun promašaj.... Al opet, ti si valjda inteligentan i sve najbolje znas, i da skratim sve ovo, ne filozofijar više, opasno smaras svaku temu. Po tebi je radnik sa zanatom niko i nista a sa fakultetom je car, ne omalovazavaj tudje sposobnosti i snalazljivost bilo kome ovde... Verovatno da si ti neki direktor i uticajan čovek pa tako i pišeš, prosvetli nas sve... Od sad treba da dobiješ titulu na forumu za savetnika za život i ko sta treba da radi u zivotu i koji fon da nosi, iskusni životni savetnik...1808 napisao: Taman posla, vidiš da dajem podršku tvojim stavovima i potkrepljujem primerima kako bi valorizovao njihovu ispravnost.
Mogu li ja da dobijem tu titulu, baš bi mi dobro legla...bata bogdan napisao:treba da dobiješ titulu na forumu za savetnika za život