teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Pošto već imamo temu gde možemo da stavljmo ss naših desktop-a na mobilnim uređajima, mislio sam da ne bi bilo loše da imamo takvu temu i za naše PC mezimce Customize-acija desktopa može da bude jako zanimljiva i rezultati mogu da budu interesantni . Baš sam pre neki dan rešio da svoj laptop malo sredim, a to naravno podrazumeva i desktop i evo rezultata
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
To je Lenovo Power Manager, pa sam doda status baterije u task bar cim ga instaliras.
Imam i na drugom ThinkPad Lenovo laptopu isti status baterije...
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Kod mene na desktopu stoji samo crna solid colour pozadina i recycle bin, a na startnoj liniji ikonice za Chrome, FL Studio, Reaper, Aimp, Speccy i Explorer (tim redosledom, sa leva na desno) i povremeno se pojavi na desktopu koji WAV, MP3 ili FL fajl na kom u tom trenutku radim.
znemanja, tako je. Potrazi za Dell-a, mozda i oni imaju nesto slicno.
Odlicna je stvar mogu ti reci, mozes da stavis oces li u procentima da gledas koliko je baterije ostalo ili u satima
Ja ne volim nikakve teme i widgete za desktop to verovali ili ne dosta usporava pefromanse pretezno zbog hard diska dok on to sve ucita a drugo sto jede ram kao besno. Evo ga moj najklasicniji desktop na win8, bitno je samo da je neki dobar wallpaper i to je to .
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Hvala, skoro sam naišao na ovakve slike i odmah sam poskidao 20ak jer su mi baš gotivne. Ako nekoga zanima to se zove polyscapes. Inače, sem walla nema se šta drugo za videti kod mene pa samim tim ni pohvaliti
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.