Institut za majku i dete
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Institut za majku i dete
Samo da vam javim da sam na zalost od ponedeojka u BG-u na Institutu za majku i dete pa ako je neko od forumasa u blizini mogli bi da se vidimo. Zauzet sam samo kada su posete od 13:30 do 14:30h jer sam tada sa suprugom i malim Matijom 

Note IV N9100 dual
Re: Institut za majku i dete
toda81, iskrene zelje da sa malim Matijom bude sve u najboljem redu.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Od srca mu želim najbrže ozdravljenje. Nisam medicinar po struci, ali ako misliš da mogu nekako da ti pomognem, stojim ti na raspolaganju, pošto živim u Beogradu.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pridruzujem se pozitivnim mislima i zeljama, da sve bude ok sa malisom.
- toda81
- Prijatelj foruma
Re: Одг: Institut za majku i dete
Hvala vam svima. Ja sam totalno mrtav od kad sam cuo za to. Malopre je na istitut za majku i dete dosla dr Mirjana Raicevic neurohirur iz Tirsove i kaze da su mu puno prosirene komore i da ako nastave da rastu morace da rade operaciju. Iskreno ne znam sta da mislim. Jedino ostaje pracenje rasta mozga i ako da Bog da se komore vise ne sire ili jos bolje da se smanjuju.
Zivot se coveku za tren oko pretvori u pravi pakao. Samo molim Boga da sve bude u redu, ali se bojim da nece.
Imam puno rodjaka i prijatelja u BG-u i gde da prespavam, ali ne mogu jer nemam snage da sa rodjacima pricam o tome pa spavam u kolima i nista mi ne bi bilo tesko samo da bebi bude dobro. Uzivam kada ga drzim u narucju onih sat vremena kada je pauza.
Ovo je moje zlato

Zivot se coveku za tren oko pretvori u pravi pakao. Samo molim Boga da sve bude u redu, ali se bojim da nece.
Imam puno rodjaka i prijatelja u BG-u i gde da prespavam, ali ne mogu jer nemam snage da sa rodjacima pricam o tome pa spavam u kolima i nista mi ne bi bilo tesko samo da bebi bude dobro. Uzivam kada ga drzim u narucju onih sat vremena kada je pauza.
Ovo je moje zlato

Note IV N9100 dual
Nadam se da ce sve biti u redu sa malim, izdrzi todo
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Auh Toda... Ne mogu ni da zamislim kako ti je, a i ne zelim. Malisi zelim samo najbolje. Ako ti treba neko razjasnjenje necega sto ne zele da ti kazu, znas da uvek mozes da me iscimas.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- toda81
- Prijatelj foruma
@ledjo, hvala na podrsci.
@miodrage, hvala puno prijatelju. Imam tvoj br. Konfizija mi je u glavi totalna i samo se molim Bogu da se komore vise ne sire. Ako me jos vise dodatno zbune obavezno cu ti se javiti
@miodrage, hvala puno prijatelju. Imam tvoj br. Konfizija mi je u glavi totalna i samo se molim Bogu da se komore vise ne sire. Ako me jos vise dodatno zbune obavezno cu ti se javiti
Note IV N9100 dual
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Toda, zelim da ti mališa što pre bude bolje i ne daj se, nadam se da ce sve biti ok...
Huawei
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ne daj se @toda81. Biće sa bebcem sve ok.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
toda81, naše molitve su uz tebe, Matiju i majku.
Budi pozitivan, koliko god možeš, biće sve dobro.
(Vidi se da je tvoj sin - ovako ćelav, živ ti i zdrav bio!)
Budi pozitivan, koliko god možeš, biće sve dobro.
(Vidi se da je tvoj sin - ovako ćelav, živ ti i zdrav bio!)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
toda81, drži se. Tu smo ako treba neka pomoć.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
toda81, Drži se, iskreno se nadam da će mališa biti dobro.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Podrska todo, bice mali dobro!
- toda81
- Prijatelj foruma
Hvala vam puno na podrsci momci! Nadam se da ce sve biti kako treba i da se komore vise nece siriti. Nikako ne dajte doktorima da vam supruge poradjaju vakumom. Jeste najbolji prirodni porodjaj, ali za cas moze doci do komplikacija i vakuma koji samo moze da pogorsa neke stvari. Zato je mozda najbolji carski rez jer se ni dete, a ni buduca mama ne muce previse, mada ni to nije bas lako za zenu jer mora da se pravi rez
Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ne daj se ljudino, dace Bog da bude sve kako treba! Samo treba imati vere!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Toda, nije od vakuuma, veruj mi. Da je carski rez najbolji, svi bi se tako poradjali, tek on nosi gomile rizika.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
toda81, држи се, биће малиша добро, даће Бог!
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Druze je u drugom planu koliko je splet okolnosti, moja majka se porodila prirodnim putem a ja sam odmah nakon rodjenja dobio sepsu i iz Sapca me transportovali za WMA i udri injekcije i sta vec, jedva sam preziveo. Necu da lazem da znam kako ti je jer ne znam, mogu samo da pretpostavim. Budi jak i budi tu za svog sina a iskreno se nadam da ce sve biti u redu i da ce ti ovo na kraju biti samo kao ruzan san.
Festina lente.
- toda81
- Prijatelj foruma
Hvala svima na podrsci. Mali je celavac kao i calac 
@ miodrage, znam da ovo nije od vakuma i da je ginekolog rekla pred kraj trudnoce da je na ultrazvuku videla da ima malo vecu glavu, ali nista nije rekla o cemu se radi i sta moze da bude u pitanju, a ocigoedno su to bile prosirene komore. Neposredno ored porodjaj je videla bas velike prostore u komorama pa je pozvala par dr koji su se kao prvo iscudjavali pa su rekli da nisi mozda lepo videli na ultra zvuku. Dr Raicevic, neurohirurg iz Tirsove je juce rekla da je pored tog urodjenog i sam vakum mogao jos vise da napravi problem sa komorama, ali mi nista ne znaci danse vracam u nazad i da trazim krivca jer moramo da gledamo napred i da Matiji bude bolje.
@Apolo, vidim da su i tvoji roditeoji prosli kroz slican pakao kao i ja sada i nadam se da ce se moja bebica izvuci bez poeledica kao sto si se i ti izborio

@ miodrage, znam da ovo nije od vakuma i da je ginekolog rekla pred kraj trudnoce da je na ultrazvuku videla da ima malo vecu glavu, ali nista nije rekla o cemu se radi i sta moze da bude u pitanju, a ocigoedno su to bile prosirene komore. Neposredno ored porodjaj je videla bas velike prostore u komorama pa je pozvala par dr koji su se kao prvo iscudjavali pa su rekli da nisi mozda lepo videli na ultra zvuku. Dr Raicevic, neurohirurg iz Tirsove je juce rekla da je pored tog urodjenog i sam vakum mogao jos vise da napravi problem sa komorama, ali mi nista ne znaci danse vracam u nazad i da trazim krivca jer moramo da gledamo napred i da Matiji bude bolje.
@Apolo, vidim da su i tvoji roditeoji prosli kroz slican pakao kao i ja sada i nadam se da ce se moja bebica izvuci bez poeledica kao sto si se i ti izborio
Note IV N9100 dual